Įkraunama...
Įkraunama...

Kas ginekologinėj apžiūroj skaudžiausia?

Kas jums ginekologinej aapziuroi nemaloniausia ir skaudziausia? blink.gif
Atsakyti
Kiaušidžių apčiuopa schmoll.gif Nemalionu būdavo anksčiau, nes jos padidėję būdavo, kai pagimdžiau vaikus, viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Nieko baisaus toje procedūroje, nereikia bailiai nusiteikt. Man tai normali procedūra, na malonumo nekelia, bet kažkokios baimės tai irgi ne. Dar jeigu palyginti su kitom - pvz. kad ir kai LOR'as apžiūrinėjo gerklę ten giliau, tai ką aš žinau, daug šlykščiau už ginekologo apžiūrą, o jeigu su skrandžio zondavimu lygint, tai pas ginekologą išvis tik "gėlytės" rolleyes.gif .

Priėmimas vyksta maždaug taip:
beje, ar žinai, kad geriausia tikrintis iškart prasirgus mėnesinėm.
Paklausia, kelinta ciklo diena, kokia ciklo trukmė, mėnesinių trukmė, gausumas, ar yra nusiskundimų.
Užsikari ant kėdės, paima tepinėlį, paskui pirštu per makštį (jei neturėjusi santykių - per išeinamąją angą) ir kita ranka ant pilvo apčiuopia gimdą ir kiaušides. Visa procedūra neilgai trunka.
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 05, 11:34)
O gal galite mamytes papasakotikaip vyksta visa ginekologine apziura,m?
Atsisedi i ta ginekologine kede ir... blink.gif  fear.gif

Boružyte - ar tik nebus pirmas kartas? blush2.gif
Na nieko ten baisaus, nueini, sakai " liaba diena ponia daktare " ir nutaisai tokia verksminga mina, kad ji tik taves pasigailetu ir butu maloni smile.gif))
Paskui ji paklausineja, kaip ciklas, kokios menesines, kokie santykiai ir t.t., tada sako - prasom nusirengti. tai va - nuogai rengtis nereikia wink.gif Niekam ten neidomu tongue.gif
Reikia apnuoginti tiktais savo geda blush2.gif ax.gif , t.y. nusiimi triusikelius ir kabarojiesi i kede, atsiguli ant nugaros, kojas issketi kaip mylintis ir lauki kol ji ten tave pamasturbuos blush2.gif Vat ir visa baime....Pas dantista baisiau blink.gif
Atsakyti
Dar norejau patarti einant pas ginekologa apsivilkti pusilgius marskinelius, na,kad sedimaja dengtu. Bus jaukiau zingsniuoti per kabineta kedes link smile.gif Ir apsimauti puskojines, ta prasme, netabaluoti plikom pedom gydytojui pries nosi. Tai nebutina, bet as asmeniskai geriau jauciuosi smile.gif As net specialiai atsinesdavau i apsiura naujas tvarkingas kojines smile.gif
Sekmes. Apziura nera skausminga, bet pirmus 10 metu tikrai nemaloni drovesnems blush2.gif tiesiog todel, kad ....ai, nu pacios suprantat
Atsakyti
shakes,kaip nianoriu cry.gif fear.gif.Na o kaip ten apziuri,kai uzsikari ant kedes? Tai tik su pirstu per maksti,spaudant pilva is virsaus kita ranka ar kaip? blush2.gif .O dar sake,kad su kazkokias sketikliias apziuri ir tai skausminga? verysad.gif papasakokit 4u.gif
Atsakyti
Nepergyvenk. Visoms buna pirmas kartas blink.gif
Nieko ten baisaus, reikia suprasti, kad tai iprastas apsilankymas pas daktara, kaip pvz. pas okulista. As niekada ypatingai apsilankymui nesiruosiu - nei specialiai nedepiliuoju bikini srities, nei kaip nors rengiuosi. Juk ginekologes ivairiausiu prisiziuri ir joms giliai dzin kaip kas atrodo tongue.gif nebent del saves.. smile.gif
O del skausmo, tai nebent kai pilva spaudineja kartais smarkiau ispaudzia. O del tu sketikliu - visai jokio skausmo ar nemalonumo, tik toks saltis truputi jauciasi, nes jie metaliniai.
Bet kai apziura tetrunka kokias 2min, tai juk galima pakentet ir po to toliau sau ramiai gyventi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 05, 17:49)
shakes,kaip nianoriu  cry.gif  fear.gif.Na o kaip ten apziuri,kai uzsikari ant kedes? Tai tik su pirstu per maksti,spaudant pilva is virsaus kita ranka ar kaip?  blush2.gif .O dar sake,kad su kazkokias sketikliias apziuri ir tai skausminga?  verysad.gif papasakokit 4u.gif

Man,tai ginekologo apziura pati nemaloniausia cry.gif Ypac, kai ideda tuos sketiklius sad.gif Man po to skauda pora dienu pilvo apacia sad.gif
Bet pagaliau suradau labai faina ginekologe, kurios i jokia kita nekeisciau thumbup.gif Tai, kai jinai apziuri as net nepajauciu. Ji labai svelni, atsargi ir labai faina thumbup.gif As jau nebebijau ginekologo apziuros tongue.gif
Atsakyti
Buriuke,gal isduosi savo ginekologes pavarde ir darbo vieta,nes man tai bus pirmas vizitas,tad nenoriu,kad liktu blogi atsiminimai apie ginekologus visam laikui ir visada bijociau ten eiti ax.gif .Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjusi Boružė @ 2005 08 07, 20:56)
Buriuke,gal isduosi savo ginekologes pavarde ir darbo vieta,nes man tai bus pirmas vizitas,tad nenoriu,kad liktu blogi atsiminimai apie ginekologus visam laikui ir visada bijociau ten eiti  ax.gif .Aciukas  4u.gif

Aisku, kad isduosiu biggrin.gif
Gydytoja Rita Migliniene, o ji dirba Azuolyno seimos sveikatos centre (tam paciam pastete kur yra Azuolyno vaistine).
Bet siuo metu ji atostogauja ir i darba ateis 08.19 d. As irgi tada eisiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Buriuke: 08 rugpjūčio 2005 - 20:00
Nu ko Jus cia gasdinates? Man tai kai ta sketikli ideda, tai orgazma pajuntu.... ax.gif blush2.gif Svarbiausia nesijaudint, tiktais nesijaudint... blush2.gif
Gydytojai siais laikais pasikeite, ne taip kai kazkada tarybiniais laikais del uzdegimo nuejau ir dar mergaite buvau, tai k....a isvadino, kale, prostitutka kad mano geda nuskusta buvo........Ot laikai...... doh.gif Dabar aciu Dievui nebera toiu nesamoniu....
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kaip jums gali būti kažkas skausmingo apžiūroje? Pažiūri, pačiupinėja, paspaudo ir vsio blush2.gif Na nebent koks uždegimas ar kas yra, kai ta vieta ir taip skauda g.gif O dar kai skėtiklius deda ir t.t. tai procedūra ne iš maloniųjų schmoll.gif Bet einant šiaip apžiūrai, koks dar gali būt skausmas? Čia labiau baimė, argi ne taip? Na dar tokia psichologinė gėda : blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti