Įkraunama...
Įkraunama...

Šiuolaikinė pasaka apie ožiukus

Netoli miško, mažoje trobelėje gyveno ožkelė su dviem ožiukais. Ožkelė parnešdavo iš daržo kopūstų, morkyčių, agurkų ožiukams valgyti, bet šie sakė- fui, fui ir valgė tik traškučius, saldainius ir sausainius. Mama ožkytė sakė- valgykit daržoves, nes kitaio būsite silpni ir nepabėgsite nuo vilko. Ožiukai tik kikeno į barzdeles ir toliau šlamštė saldumynus.
Vieną dieną, ožiukus bevaikščiojančius pamiškėje pamatė vilkas pilkas ir puolė juos. Ožiukai bėgt, bet, kaip mama ir sakė, nuo saldumynų jie tapo nerangūs ir lėti. Jau griebs vilkas vieną už uodegytės... Tai gerai, kad mama ožkelė pamatė kas vyksta-atlėkė kaip vėjas ir kad davė vilkui į dantis rageliais, dar kartą ir nuvijo vilką pilką. Gryžo ožiukai namo ir griebė po morką, vėliau kopūstėlio lapą sugraužė. Tada ir sako mamai - kaip teisi tu buvai mamyte dėl daržovių, mes viską supratome ir saldumynus valgysime tik per šventes, o dabar eime į daržą mes tau padėsime dirbti.

Štai tokią ožiukų versiją aš kas vakarą turiu papasakoti savo 2,5 metų dukrytei. smile.gif
Atsakyti
Man labai patiko si pasakele. labai teisinga smile.gif
Atsakyti
PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano kaip nevalgi dukryte,tai reikes jai sia pasakele pasekti thumbup.gif
Atsakyti
Grazu smile.gif
Atsakyti
Labai puiki pasakele, gal privers mano neklauzadas darzoves valgyt biggrin.gif
Atsakyti
si pasakele super tiks mano dukrelei..kuri nemegsta pienisku produktu..tai as vietoj darzoviu panaudosiu surelius,piena..
Atsakyti
MAZAJAM LABAI PATIKO!ACIU!
Atsakyti
Nuostabi pasaka thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kokia super idėja thumbup.gif. Šią pasakėlę galima įvairiai perpasakoti smile.gif. Ačiū už idėja! Pasinaudosiu blush2.gif
Atsakyti
kaip sauniai sugalvojai smile.gif
tikrai galima perpasakoti ivairiai,pagal situacija... biggrin.gif
Atsakyti
Grazi pasakele wub.gif
Atsakyti