Įkraunama...
Įkraunama...

seksualinis priekabiavimas universitete

Na kiek pamenu pas mus univere, tai prie nieko dėstytuvai nepriekabiavo, bent jau akivaizdžiai mano grupėje tai nesimatė, o ir niekas nesigyrė. Tiesa, vienas toks jaunas dėstytuvas liepdavo į kursinio ar referato pristatymą ateiti su trumpu sijonu, kas neateis su sijonu sakydavo nerasysiu 10 nors darbas ir bus klasiškas. Kai kurios tai eidavo su sijonukais, ypač tos kurioms mokslai blogiau sekdavosi, bet dauguma eidavome su kelnėmis ir 10 vis tiek parašydavo smile.gif

O tą moksleivę, kuri viešai paskelbė apie fizinio mokytojo priekabiavimą aš labai palaikau, teisingai ir drąsiai mergina pasielgė, šaunuolė thumbup.gif
Tiesa, kai parašiau apie šią moksleivę prisiminiau, kad mūsų fizinio mokytojas paslapčia žvilgčiodavo į mus persirenginėjančias po ar prieš pamoką, už durų stovėdavo, kartais praverdavo truputį ir žiūrėdavo, mes aišku pastebėjusios klykt pradėdavom ir jis sau nueidavo ramiai. Buvom tai minėję direktoriui, bet šis tik nusišypsojo ir tiek.
Atsakyti
Priekabiavimas univeruose klesti ir klestes, kol neatsiras daugiau tokiu Liepu. Baigiau as univera jau pries kelis metus, ir deste mums toks vienas - nesakysi, kad labai senas, bet ir ne jaunas ( cia studenciu akimis ) destytuvas, rasiau as pas ji kursini darba, o jis viena diena eme ir pasiule - vaziuojam su manim i ekspedicija, paieskosim medziagos tavo darbui... Kai paklausiau, kas per ekspedicija ir ar dar bus mano kursioku vaziuojanciu, seke atsakymas, kad ne. Palikau viska taip, lyg nieko nebuvo, bet sirdyje buvo taip pikta... Aisku, uz ta kursini darba tas destytojas man pasiule 7...
Atsakyti
QUOTE (kristutyte @ 2004 03 19, 22:34)
(...) pasiule - vaziuojam su manim i ekspedicija, paieskosim medziagos tavo darbui... (...)

Na tai ka del to norite pasakyt?Dėstytojas pasiūlė važiuot į ekspediciją, na ir kas čia tokio. Pažinojau viena mergina, kuri gyveno su profesoriumi 45m. vyresniu - jinai žavėjosi juo kaip žmogum.

Dabar mano magistr. darbo vadovas pasiprašė pagalbos perkraustant į kitą butą, na tai ką - jisai mane norejo išprievartaut? Nesuprantu nieko, kas per žmonės šiais laikais auga ir tokius pačius vaikus auginasi: nekalbėk su nepažįstamais - išprievartaus, nesakyk niekam kur gyveni - apvogs .... Nu kas per *pyp* šitame pasaulyje??????

Va tokiais atvejais aš pasigailiu ruskiu - socializmo laiku, kai žmogus žmogui nors kažkiek buvo bičiulis, brolis, švogeris...
Atsakyti
o va tais socializmo laikais ir buvo viskas uzslepta, neskelbiama, o kai jau kazkas atsitikdavo tai visi labai stebejosi, kaip cia galejo isprivartauti ar dar kazka padaryti, paprasciausiai kai dabar prisiziuri toookiu dalyku, o kai kuriuos ir patiri, tai dingsta ir visas pasitikejiomas zmonemis, aisku ne visais...
Atsakyti
Man tai kitas dalykas dalykas uzkliuva: magistrante, kuri nesusitvarkius skolu, iskrenta is universiteto padaro skandala ( "jis man zadejo gauti parasa" ) ir ji lieka universitete, tik diploma gales gintis kitais metais. Magistrante, kuri neismoksta, o tariasi su vyru privaciame bute. Nesvankus zodziai is vyro ( jis jai ne destytojas ) lupu, nezinant priesistores, nematant ka tuo metu veikia mergina, gal ji kazkada buvo uzsiminus, kad nesvankybes patinka?
Suprantu, prasidejo kursas, destytojas aiskina,kad kitaip neislaikysi ( yra irasas? nuostabu ), studente teisi, bet dabar nei studentes, nei destytojo, nieko, tik magistrante tesianti "savo mokslus" universitete.
P.s. sesijos metu sumaiso destytojus, besimokantiems studentams taip buna?
Atsakyti
QUOTE (mingaude @ 2004 03 21, 17:50)
(....) magistrante, kuri nesusitvarkius skolu, iskrenta is universiteto padaro skandala (...)

Na merginai manau sugrįš bumerangu už tai, bet dabar studentėliai galės tik jai dėkoti už kiaulystes - mokytis po jos einantiems bus tikrai ne kiek ne lengviau...

Suaugusi mergina, turėtų daryti išvadas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriukas36: 21 kovo 2004 - 21:37
Rytoj, per TTT tyrimus rodys apie šitą atvejį. Kiek iš reklamos supratau, tai kažką atkniso ne Liepos naudai.
Aš asmeniškai, nors visada stengiuosi palaikyti moteris, šiuo atveju palikau dėstytoją. Nepatinka man ta Liepa .
Manau gyvenime niekas nieko neduoda už dyką. Arba turi mokytis (šiuo atveju bent jau paskaitas lankyti), arba mokėti pinigus, o jeigu netinka nei vienas, nei antras, tai jau čia pačios problemos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika1: 21 kovo 2004 - 23:34
Mano nuomone, šioje situacijoje ką nors palaikyti ir kritikuoti labai nelengva. Apie abu turiu susidariusi tvirtą nuomonę. Petras Butkus mano dėstė logiką. Nebuvo jokių priekalbių, nepasitenkinimų, pasiūlymų. Ne visos išlaikė, bet nuėjusios dar kartą gavo be jokių papildomų pasiūlymų. Bendravimas su juo tikrai originalus, neeilinis dėstytojas buvo. Vien jo dėka aš supratau logiką.
O Liepa, (kas dar nežinot, ji taip pat pašalinta iš universiteto) irgi gera. Paskaitų nelaiko, dėstytojų net neperspėja. Juk jei nori laisvo grafiko, visa tai reikia suderinti su dekanatu. Be to, ji tikrai nėra pažangi studentė. Jos kursiokai apie ją tikrai nėra geros nuomonės, nes jos elgesys per paskaitas ŠOKIRUODAVO. Jei turi skolą, pirmiausia reikia kreiptis į dekanatą , derinti su dekanu visus nesklandumus, o tik tada derinti su dėstytoju. Ir dar vienas įdomus faktas: kaip tu negali nežinoti koks dėstytojas tau dėsto. Abu Butkai dėsto visai skirtingus dalykus.

Ir dar dėl sex priekabiavimo. I kurse lankiau sociologiją pas labai simpatišką dėstytoją. Viso panos dėl jo alpo, kiekvieną paskaitą pešdavosi dėl pirmų sėdimų eilių. O kas darėsi kai reikėjo laikyti įskaitą. Visos su mini sijoinėliais, iškirptės daugiau nei nepadorios. Tik akelėm mirksi, kojas kiloja ir t.t.
Atsakyti
O gal cia vis delto ne seksualinis o politinis skandalas? Tas Butkus vedes kazkokia Povilionio giminaite. Gal kam pasimaise po kojomis.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif Kalta aplinka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (pupa @ 2004 03 22, 10:55)

O Liepa, (kas dar nežinot, ji taip pat pašalinta iš universiteto) irgi gera.

kad lyg ir nesimete, o antriem metam ja paliko g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 03 22, 15:34)
QUOTE (pupa @ 2004 03 22, 10:55)

O Liepa, (kas dar nežinot, ji taip pat pašalinta iš universiteto) irgi gera.

kad lyg ir nesimete, o antriem metam ja paliko g.gif

tai kaip is tikruju? rolleyes.gif
Atsakyti