Inočka - taviškis tortas su rožėmis laaaabai PRAŠMATNUS
su tiek daaaaug šokolado
Fainos tau rožės gaunasi - dailios dailios
ŠAUNUOLĖ, kad taip sugebi
.
Aciu RiMami ir ezereli. Su rozem tai 3 val. zaidziau
Ezeriuk, tai gi ant lapu tepi paprasta sokolada, tik skysta, kaip jis gali nesustingt
. As uztepu ir iskart i saldikli, po 5 min. istraukiu ir lapas kuo puikaiusiai nusiima.
Lapai pas mane gyvos rozes. Turiu namie dvi didziules kinrozes, tai lapu per akis. Vistiek jie ziema geltonoja siek tiek, paskui nukrenta, tai as juos ir nurauna pati..
O kaip gali trupet ta mase rozems?
Ten sokoladas ir medus. Kaip tik lidosi man ji per greitai. Tai isminkau viena lapeli ir greitai kartu su celofanu i saldytuva, kol kita minkau. Paskui ta is saldytuvo tvirtinu, o nauja vel i saldytuva. Taip iz zaidziu. Pabandyk dar. 50 gr. sokolado 1 arbatinis saukstas medaus. Man sitas kieks roziu gavos is 200 gr. sokolado, dar gabaliukas liko. Gal vienai rozei
Dar vis paziuriu i ta torta ir man truksta ten kaz ko, tai sugalvojau dar is balto sokolado skaicius padaryt. Dabar ka tik nupiesiau, tegu stingsta
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 14, 22:44)
Inočka, o iš kur gavai lapų žiemą?
(gal čia ant dirbtinių?- turiu minty ne žiedlapius, o tuos lapus..)
Ech, nu kiek aš aiškinuosi kaip ten daryti iš to šokolado - nu absolnai nieko nesigauna man, išmetu masę- jau išmečiau kokius tris kartus, jei ne daugiau- nepasiduoda man tas šokoladas, ir viskas
Jei tepu ant lapų- nenusiima, aplima juo ir blogoji pusė, arba nesustingsta, gaunasi kaip košė, kurią, kiek belaikytum, nukrapštyti nuo lapo neina niekaip. jei ta minkoma ir per celofaną kočiujama masė- baisiai trupa, arba košė
Nu be šansų man ją pasidaryti- sunkiai įvaldomas dalykas, tokiai nivezučkai kaip aš
Super rožės
Baltai pavydžiu tokių sugebėjimų
Ech, nu kiek aš aiškinuosi kaip ten daryti iš to šokolado - nu absolnai nieko nesigauna man, išmetu masę- jau išmečiau kokius tris kartus, jei ne daugiau- nepasiduoda man tas šokoladas, ir viskas
Nu be šansų man ją pasidaryti- sunkiai įvaldomas dalykas, tokiai nivezučkai kaip aš
Super rožės
Ezeriuk, tai gi ant lapu tepi paprasta sokolada, tik skysta, kaip jis gali nesustingt
Lapai pas mane gyvos rozes. Turiu namie dvi didziules kinrozes, tai lapu per akis. Vistiek jie ziema geltonoja siek tiek, paskui nukrenta, tai as juos ir nurauna pati..
O kaip gali trupet ta mase rozems?
Dar vis paziuriu i ta torta ir man truksta ten kaz ko, tai sugalvojau dar is balto sokolado skaicius padaryt. Dabar ka tik nupiesiau, tegu stingsta
QUOTE(Inočka @ 2009 02 14, 23:06)
Dar vis paziuriu i ta torta ir man truksta ten kaz ko, tai sugalvojau dar is balto sokolado skaicius padaryt. Dabar ka tik nupiesiau, tegu stingsta
Nepamiršk galutinio varianto su skaičiukais mums parodyt
Tai per 3 valandas tu čia labai greit susisukai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 23:36)
Inočka , po kiek mokėjai už rožes ????...turbūt po 5 litus vienas žiedas , fantastika ...lekiu dar pasižiūrėti 

Ne, man urmu pigiau pardave
Labai ačiū Inočkai už konsultaciją
Vat ant lapų aš ir tepu paprastą lydytą šokoladą- bet man net kameroj palaikius jis taip prilimpa prie lapo, kad net nugramdyti vos išeina, o gramdant jaučiasi kad koncistencija kaip labai tirštos košės (na, kaip kokio gerokai apstingusio sviesto), o ne kaip šokolado
galvoju, gal aš jį perkaitinu 
Ir dar- man niekaip neišeina gražiai aplieti lapo taip, kad neišsiterliotų kita pusė- tai gal dėl to ir neina paskui to lapo nuimti nuo šokolado, jis labai tvirtai prilimpa. O gal tą lapą reikia kokiu aliejumi patepti prieš dedant šokoladą?
Nu man sunku įsivaizduoti, kaip jums neprilimpa tas lapas prie šokolado, juk kinrožės lapai man tokie ploni atrodo, jei nepainioju jų išvaizdos su kuo kitu
beje, medų natūralų naudojai rožių žiedams?
Vat ant lapų aš ir tepu paprastą lydytą šokoladą- bet man net kameroj palaikius jis taip prilimpa prie lapo, kad net nugramdyti vos išeina, o gramdant jaučiasi kad koncistencija kaip labai tirštos košės (na, kaip kokio gerokai apstingusio sviesto), o ne kaip šokolado
Ir dar- man niekaip neišeina gražiai aplieti lapo taip, kad neišsiterliotų kita pusė- tai gal dėl to ir neina paskui to lapo nuimti nuo šokolado, jis labai tvirtai prilimpa. O gal tą lapą reikia kokiu aliejumi patepti prieš dedant šokoladą?
beje, medų natūralų naudojai rožių žiedams?
QUOTE(Inočka @ 2009 02 15, 08:32)
RiMama, va kaip atrodo su skaiciais.
Kad negadint eterio, idedu maziuka. Bei dar nufotkinau be blico, kad naturali spalva roziu matytusi

Kad negadint eterio, idedu maziuka. Bei dar nufotkinau be blico, kad naturali spalva roziu matytusi

na kodel man taip rozes nesigauna
atrodo viskas taip aisku , bet kada reikia paciai daryti , rodos kad kas butu svetimas rankas prikabines
kazkada dariau rozytes is cukrines mases , tai po kurio laiko jos man apipelijo ir ismeciau lauk
o si karta dariau is cukrines pirktines mases ,kadangi gyvenu ne Lt , dariau is tokios mases,


Ji balta kaip sniegas , bet ir minksta kaip plastelinas ir is viso nekieteja
Gal kas jau daret ka is panasios mases , as jos visos nesunaudojau, kaip ja galima laikyti .Dabar tai susukau i folija ir padejau i saldytuva, tiesiog ten ant dezutes parasyta angliskai , o as anglu nesuprantu ne zodzio.
vat cia galutinis rezultatas , medutis . Del meducio turiu klausimu , bet einu i meducio tema

inocka, tortukas wau
na ir grozis rozyciu
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 14, 22:44)
Ech, nu kiek aš aiškinuosi kaip ten daryti iš to šokolado - nu absolnai nieko nesigauna man, išmetu masę- jau išmečiau kokius tris kartus,
Taikam ismeti, suvalgyt galima
Inočka, skaiciukai tikrai papildo. Fantastiskas tortukas
QUOTE(Inočka @ 2009 02 14, 15:33)
neramuole
grazuoliai tavo tortai
O cia mano
. Ryt draugei gimtadienio proga prie dovanos nesu.
Nelabai man jis gavos
. Norejau visai kitaip padaryt.
grazuoliai tavo tortai
O cia mano
Nelabai man jis gavos
Nu tavo rozes tai tikrai kaip gyvos






