QUOTE(ssanta @ 2009 03 03, 11:34)
aš turbūt ieškot nemoku, bet jau antra diena nerandu atsakymo į turimą klausimą, tai gal nesupyksit jei paklausiu, kaip puošti ta beze tortą, tiksliau kur jį reikia laikyti, kad sustengtų o kremo ant viršutinio sluoksnio dėti turbūt neverta kremo, nes ištirps.
vakar kepiau grybukus antrą kartą ir vėl nespėjau nuotraukos padaryt, nors esam tik trys, bet vyras ir vaikas tokius kepinius sudoroja per rekordinį laiką ir ne visada man palieka
KAD PAPUOŠTI TORTĄ REIKIA PASIDARYTI BEZE , kaip darosi tikrai yra kažkur idėta ir net idėjau sesiją kaip tai daryti , o laikyti jo niekur nereikia , padarai ir puoši , ....valgai iš karto , o jei kitai dienai laikai šaldytuve , ji bijo drėgmės , nuo jos gali pasileisti ir nubėgti , tai jei šaldytuve nėra vietos dedate į balkoną tik tokiu atveju jei oras kieme sausas , nelyja lietus , kremas nevisada sustengsta , tik pats paviršius , na o jeigu jau tau ji sukietės - tai tu šaunuolė ir jis tau super gerai nusisekė pagaminti , kremo salytis su beze - kuo mažesnis , ( iš vis nereikalingas)viršų patariu visai netepti jokiu kremu .