Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Na ir mes prisirasom prie jusu nuogaliu burio biggrin.gif
pas mus namie labai salta(as su liemene visada vaikstau), tai vaika rengiu su kojinem kelnem, dar ant virsaus kelnes, aisku triusikelius jau muvet pradejom.. tai batuku nusiavimas ar kojinyciu - beveik mano vaikui yra nuolatinis darbas, o kai isimaudom tai nusimeta chalata ir tiesiu taikymu nuogas lekia i lova-saukdamas " as miegosiu nuogas, nuogas"....o kaip po to sunku iskrapstyt ji is lovos... doh.gif tada padeda tik pazadas, kad jei apsirengs pizama , mama paseks pasaka ... mirksiukas.gif
Atsakyti
O, varge, cry.gif itariu , kad ir mums ateina plikumo metas, nes labai jau laiminga mergina buna, kai is vonios plika pabega ir pasislepia kur nors. kazkas tokio idomaus.kol kas tiek problemu, o kaip toliau, tai nazinia blush2.gif
Atsakyti
Mes jau baigiam isaugti is nudistu burelio, bet auga kita. Kol dar nemoka nusirengti tai labai dziaugiames. O vyresnioji kazkur nuo 1,5 iki 2,5 metu istisai budavo plika. Tik aprengi, o ji jau nuoga stovi. visa susalusi, sustirusi, bet niekada nesileisdavo aprengiama. Po to nekreipem demesio. Nuvaziavom i parduotuve, ji pati issirinko kelis treningiukus, tai dabar jau niekuo kitu negalime aprengti, tik jos issirinktais rubeliais. thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Maniskis taip pat is plikaliu chebrytes drinks_cheers.gif Pries miega siaip ne taip aprengiu pizamos marskineliais, o kelniu tai niekaip, "miegosiu nuoga subine,- sako. Ir tu mama nusirenk" blink.gif Ir siaip megsta pasiplikineti "busiu nuogalius" tongue.gif
Atsakyti
Nu tai čia gi normalu smile.gif Visi nuogi gimėm. Aš kai apmaunu pėdkelnes, tai tada nenusirengia, bet jei kojines - tai labai greitai. Bet dabar jau žiūriu po truputį ta manija praeina. Kai pora kartų kojytei "popą" pasidarė, tai jau supranta, gat su kojinėm ir šlepetėm saugiau
Pas mus irgi pampersus su kakais nusimauna, paskui atsistoja keturiomis žemyn galva ir šaukia - mama, atseit užpakaliuką nuvalyk
Atsakyti
kada cia paskaiciau apie jusu nuogalius, skaniai pasijuokiau biggrin.gif ir pasidziaugiau kad pas mus dukra lyg ir ne nuogale,nors ir megsta paplikineti. Va ...ir prasidejo...Tai plikalei pries daugiau kaip menuo sukako 2metai. Ir dabar nusirengineja iki plikumo, nei kojakelnes nesustabdo. Kai sakau ateik sauskelnes uzsidet, isgirstu ilga NEEEEEEe...
Gerai kad pas nus namie silta tai neimu y galva daug ziuriu tik kad nepridarytu kur y kampa.Tevelis tai pyksta ant mazes ir ant manes g.gif
Atsakyti
Mano mazoji taip pat pradejo megti nudizmo seansus. Bet as bandau jai sakyti, kad mamyti su teveliu, vaiksto apsirengia. Kad jos rubeliai labai grazus ir ji labai graziai atrodo su jais, kaip tikra princese. Mano dukreliai, kol kas sie itikinejimai padeda. Dar jai pasiului rengineti lelyte, arba pacia periangiu kitais rubeliai, bei batukais. Kol kas visos preimones veikia ir mazoji nesala. rolleyes.gif
Atsakyti
Na mes irgi prie tų mėgėjų pasiplikinėti. O pradėjo dukružėlė labai anksti ,kokių 8 mėn.jei neklystu.Visų pirma kojinytes nusimaudavo, o toliau..Amžiais plika laksto, vos tik nusisuku, o ji jau žiūrėk iki pusės jau ir spėjusi nusirengti biggrin.gif Na aš labai nepergyvenu, nė karto stipriau nesirgome, bet dabar naują būdą sugalvojau, leidžiu jai plikinėtis, bet neišlipant iš lovos.Tai klauso.O taip tai neįmanoma nužiūrėti.Dabar ji paaugo, tai „chytra“kaip laputė tapo.Ji man sako:tu mama miegok, atsistoja šalia lovos ir laukia kol akis užmerksiu.Kai aš jau aceit miegu, dar pastovi kokias 5 min.,kad įsitikintų ir tada bėga kelnių mautis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2006 02 19, 09:57)
Na mes irgi prie tų mėgėjų pasiplikinėti. O pradėjo dukružėlė labai anksti ,kokių 8 mėn.jei neklystu.Visų pirma kojinytes nusimaudavo, o toliau..Amžiais plika laksto, vos tik nusisuku, o ji jau žiūrėk iki pusės jau ir spėjusi nusirengti biggrin.gif Na aš labai nepergyvenu, nė karto stipriau nesirgome, bet dabar naują būdą sugalvojau, leidžiu jai plikinėtis, bet neišlipant iš lovos.Tai klauso.O taip tai neįmanoma nužiūrėti.Dabar ji paaugo, tai „chytra“kaip laputė tapo.Ji man sako:tu mama miegok, atsistoja šalia lovos ir laukia kol akis užmerksiu.Kai aš jau aceit miegu, dar pastovi kokias 5 min.,kad įsitikintų ir tada bėga kelnių mautis bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškiui labai patinka nuogučiui bėgiot, tik kad va metų laikas ne tas doh.gif , o mes dar kai pirmam aukšte gyvenam tai labai grindys nuo rūsio šaltos unsure.gif na yra ir kilimai, bet vaikis būtinai tūri savo dupcę padėt toj vietoj kur kilimas nedengia doh.gif
Atsakyti
na regis šis puslapėlis tikrai linksmas lotuliukas.gif
mūsų mažajai irgi labai patinka paplikinėti. kol kas pati nusirengt nemoka ir nera tokio poreikio rengtis žemėn,bet kai jau tik vakare ar iš ryto reikia atsikėlus ar einant miegot persirengti tai tada jau palaksto. ypač kai nurengi ir užmiršti pampersa pasiimt ir ja nuogutėlę palieki ant lovos ir eini pamperso atsinešt,nu tada ji tik staigiai pašoka ir į kojas ir krykštaudama bėga,o jūs jau vykitės ją. būna tai gražu pažiūrėt į ją tokią laimingą,manančią kad čia kažką tokio padarė,kad pabėgo ir niekas nepastebėjo, tad leidžiu keletą minučių padūkt,o paskui jau gražiai apsirengiam bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos ir sveiki! Ka tik prie jusu linksmo burio prisijungiau, tai cia mano prma zinute supermamoj 4u.gif
Manasis (2 metu 3 men ) pradejo pries dvi savaites nusirengineti. Tik paguldau i lovyte, po 5 minuciu jau nusirenges - ir sauskelnes, ir pizamas, kurios uzsegamos nugaroje. Beje, sauskelnes nusirengia, ju neatsisekdamas, tas pats su pizama - visos sagos uzsegtos. Kazkoks stebuklas, kaip jis is ten isineria. Iskart, aisku, i lova primyzioja, jei 5 min veliau ieisiu, tai ir daugiau padaro, ir ant sienu pripaiso. Ir saukia mama, teti ar mociute :" motiuuuute saaaaaalta!" Stovi varganas sustires vaikelis lovoje ir laukia, kol vel aprengsime. Pasaka be galo.
Sako, tai tik faze, tai praeis, tai savo valdzios demonstravimas. Bet tai labai berysio!
Zmones, kaip ta vaika aprengti, kad jis neissirengtu??? Nes liulys jau varva iki keliu, ir kosti. doh.gif
Atsakyti