Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jūsų vaikai laksto pusnuogiai po namus?

Mani6kiui 1 metai ir 3mėn., tai nusirengti dar nemoka, bet aprengti tai nė už ką nesiduoda. dėl sauskelnių kiekvieną rytą pešamės. O pėdkelnes tai leidžia užmauti tik kai pažadu kad į laukutį eisim.
Spiria kaip kikboksininkas koks.
Atsakyti
Mūsų mažasis irgi paplikinėja. kojinės ir tapkutės išvis ant kojų nesilaiko. Vasarą buvom parke tai vyresnėlis o iš paskos ir mažasis pasiprašė, kad leisčiau būt be maikyčių. Kai nurengiau tai mažiukas atsisėdo nusimovė basutes, kojines, šortukus ir triusikėlius ir pasileido laimingas per pievą. Gal gi kartais ir reikia taip leisti, tiesiog kad pasidziaugtų vaikyste, kad ta vaikystė nebūtų kažkaip įrėminta ax.gif
Atsakyti
as irgi vargstu su savo panele - labai nemegsta rengtis, o tiksliau, buti rengiama. Kad po namus plikineja, tai nieko - pas mus silta, bet einant laukan gal valanda bandau tartis, kad reiketu apsirengt, nes lauke salta. Galiausiai bando rengtis pati, bet nekas gaunasi, tada pyksta, rekia,bet kad padeciau, nesileidzia... Ir pries miega pykstames - plikos migdyt nenoriu, nes miegam su atdaru langu, o apklot jos irgi nepavyksta - visa nakti spardosi, nurimsta tik kai nusimeta savo plona kaldryte.
Atsakyti
Aha, pas mane abu yra nudistai, tik vaikinas išaugo jau, bet ir tai namie jam patinka būti su kuo mažiau drabužių. Na o pupai tai du, tai jas tas nudizmas "ant bangos"... Bet man irgi taaaaaip pikta schmoll.gif Ypač kai namie šalta... Ji išsirengia nuogai ir varinėja. Dabar jau taip nebedaro, bet anksčiau ir svečiuose nusirengdavo, aišku susidurdavo su mano pykčiu, ką ir sakyti... Bet jei mes einam į lauką, tai ji su malonumu rengiasi, čia problemų nėra. Tik namie jų tvirtovė, matyt yra, taip jie geriausiai jaučiasi. O kai namie nešildė, tai kai griežtai pasakai, tai dar dar paklauso - apsirengia... kartais irgi su klykimais, per prievartą (čia su maže).
Atsakyti
Kai paskaiciau, tai man net ramiau pasidare, nes maniske irgi megstanti nuoga palakstyti po namus. Isirengia pati ir sako: "oi kaip smagu nuogutei palakstyt" doh.gif arba nudiste pasivadina...Zodziu...Tikiuosi isaugsim 2.gif is to visuotinio plikinejimo
Atsakyti
Labukas 4u.gif mums 1.3 metu, nu mums po pamperso keitimo prasideda plikinejimas, ne tai kad rubu nesileidzia uzdeti, bet ir pamperso neuzmausi, bet kai kojytes susala, pati atbega kad jau aprengciau ax.gif o va del lauko tai ner problemu, as jai atidarau spintoje veidrodi, tai galetu rengtis visa diena, tik rengiant butinai reikia leisti pabuciuoti save veidrodyje, mat panele tikra narcize, neatsigrozi savim blush2.gif
Atsakyti
na manoji kazkaip nepuola rengtis tik vat turi buti nuolat atsisagsciusi, o vat kojines ir tapkytes tai neuzmausi schmoll.gif atseit jai cia zaidimas toks: as uzmaunu, ji tuoj pat nusimauna ir atnesa man kad vel uzmauciau, ir taip visa diena, o jei ne duok dieve nesutinki zaisti tokiu jos zaidimu tai gali tiketis isvis tarkim tapkes rasti siuksliu dezeje doh.gif
Atsakyti
mano dukrytė irgi mėgsta plika palakstyti,ji jau moka pati nusirengti, tai porą minučių ir ji jau plika po namus laksto doh.gif kai paprašau eiti apsimauti kelnytes ji nubėga į lovą užsikloja ir sako "aš miegosiu" unsure.gif
Atsakyti
4u.gif dukrytei 1,2m irgi megsta paplikineti,net baisu kai reikia uzdeti pampersa,bega nuo manes kur tik gali lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė viršutinių rūbų dar nenusirengia, bet pėdkelnės tai labai greitai lekia į šoną. Kai pradedu klausinėti, kur kelnytės, lekia į savo lovą, atseit miegosianti. Bet kai šalta pasidaro, pati ateina, kad aparengčiau. Namuose dar nieko toks plikinėjimas, bet svetur g.gif nelabai kaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildle: 15 balandžio 2008 - 07:48
maniske taip pat plika lakstyti megsta...jau seniai doh.gif kelnes pati nusimauna,anksciau tai slepdavosi ,tai ziurek,jau ir ateis be kelniu issisiepusi biggrin.gif laukan tai ilgai reikia pasakoti ir gaudyti,jog reikia apsirengti,buna isimciu kad greitai aprengiu,bet daznai tai valanda butinai prabega doh.gif Vakarais butinai pries miega laksto nuoga..
Atsakyti
mano irgi... nusimauna, ir nusimauna kelnes... doh.gif
Atsakyti