Įkraunama...
Įkraunama...

išsvajotoji dukryte

Nuvažiavau į ligoninę 2009 vasario 4 dieną, nes neramu darėsi 4 dienos pernešiota (aišku nėr blogai, bet apsimečiau šlanga) ir šiaip kietėjo pilvukas.. paguldė pažiurėjo 2 cm prasivėręs kaklelis.. na gali greit gimdyt, gali negreit ir labai barė: ko čia važiuoju be 41 sav.. tai va.. atsikeliau ryte viskas ok, perkelė į ginekologinį skyriį pagulėt.. išliejau daug ašarų. nes daktarė vėl man aiškino kad nėr 41 sav.. davė žvakučių, tipo suminkštins kaklelį.. su pirštais pramušė kamštį ir padarė vadinama kaklelio masaža.. verkiau poto pora val nes jaučiaus išprievartauta.. o ten tai skausmas - siaubas!!! Aišku pasirodė kraujo sake : lb gerai ! po jų nieko.. tik vos vos skaustelni (atrodė, kad skauda normaliai, iki tikrų sarėmių biggrin.gif ). antrą dieną, tas pats su žvakutėm ir masažu.. nė iš vietos.. bet sakau skaudena, na sakė keliam į akušerinį skyrių, gal gimdysi, vėl gavau masaža.. jau per juos net akušerės laikė mane .. po visų šitų nieko, tie patys 2 cm.. tai jau trečia naktis ligoninėj prasidės.. bet sako teks gimdyt neščia nevaikščiosi visą gyvenimą ( šitą frazę kartojo ištisai man biggrin.gif ) na skauda kas 5 min visą dieną ir jokios naudos .. tai padarė klizmą išsimaudžiau po dušu.. atvažiavo vyras, nes sakė jau gimdysiu turbūt.. na ka 21val nakties.. nieko sakė eik miegot jei ką ateisi, vyras namo.. as prašiau nevažiuot, bet kadangi palata 70 lt tai sakė neverta, nes tikrai išmiegosiu naktį viena.. tik išvaziavo kai suėmė skausmas 22val ( aišku šitie jau tikri sarėmiai, nes anie tai tokie juokingi buvo biggrin.gif ) vienas, antras kas 3 min.. atsikėliau kai dėjo per kelius vanduo! Aš pas akušeres sako pažiurim, as vemt ( vienu žodžiu bėgo per visus galus) na jos apsidžiaugė vėmimas reiėkia, kad kaklelis atsidarinėja.. aišku ant kėdės tie patys 2 cm..sako į gimdyklą tiesiai..be jokių daiktų ir be tel.. atneše sesutė vėliau.. vyrui paskambinau sakau jau gimdykloj ( apie 23 val biggrin.gif ) tas vėl lėkė pas mane, o as vemiu ant stalo skausmai ištisai.. aparatas rodo lb stiprius skausmus, net seselės aikčiojo.. aišku pradžioj su bliūdu ir vyro nugaros masažu išverkdavau visus sarėmius.. 3 nakties - 4 cm.. jau pradėjau rėkt, kad traukit per viršų, nes nebegaliu .. sakė: iki 6 pagimdysiu ( jau minėjau visų šventųjų vardus, frazes negimdysiu daugiau , nebenoriu ir tt. ( ko jos ten tik neprisiklauso biggrin.gif ) tarp sarėmiu miegu, vyras irgi ( taip man jo gaila buvo ant taburetės susmukęs.. bet negalėjau ir be jo :* ) per sarėmį rėkiu, gulėt negalėjau visai ant nugaros.. ant šono biški.. paeit irgi.. tik ant kamuolio ( nuo kurio užsnaudžiant griūdavau biggrin.gif ) na 6 ryto sako 7 cm,o Dieve sakau nebenoriu.. vaistus leido kažkokius, tipo biški nuskausmina ( nzn ar tiesa sakė ar ne) ir šiaip ištisai su lašeline.. nes tik suleidžia vaistus atsidarinėja kaklelis, jei ne stovi vietoj.. tai nuo 6 val dozes didino iki max, o as jau iš proto ėjau.. tiek vėmiau, tiek rėkiau, kad nemoku pasakyt.. (beje visos stebėjosi, nes pilvo neskaudėjo visai tik nugarą) … tada sakė: iki 9 val pagimdysiu.. aišku pasikeitė pamaina 8val.. man 8 cm.. perkelė į didelę gimdyklą.. pradejo statytis galvutė..o aš jau be jėgų visai, jausmas toks, kad nebus pabaigos.. tai liepė stovėt pritupus, kad greičiau būtų.. na vis pasižiuri dar toli.. ( žinokit toks kas kart nusivilimas! ) pusė 12 jau kėlė ant stalo .. tipo kojas vos ne į dantis įkišo ( gerai, kad vyras laikė biggrin.gif ) ir eina! Tik aišku nestumt.. tada jau ir rėkimas pasibaigė! Svarbiausia skausmo nebebuvo .. nes jau nebepakėliau nuo nuovargio.. na, o jos apie kažkokias “iki” keptuves ir lipdukus šnekejo biggrin.gif gal ir gerai nes nukreipė dėmesį.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pagaliau leido stumt!! Pagaliau! Sako šita pailsėk sarėmį.. aš rėkiau jokio poilsio biggrin.gif ! (jei nebutų sarėmių galėčiau gimdyt ir gimdyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) ir per kokius 6 kartus pavyko ! vasario 7 dieną 12.12 val sako dukra!!! Atsisuku vyras verkia smile.gif net susigėdau, kad manęs negraudina.. placentos ne nepajutau iš laimės, kad dukriukas guli ant pilvo smile.gif o ašaros atėjo tik po paros smile.gif . dėkui vyrui, be kurio, viena nebūčiau pajėgus :*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justaita: 15 vasario 2009 - 13:36
o dievulėliau, keik teko iškentėt dėl išsvajoto dukriuko doh.gif šaunuolė mamytė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai jaudinanti istorija 4u.gif tik graudu kad tokia skausminga unsure.gif isivaizduoju vyro savijauta buvo ziauri, kai jis mate savo moteri besikankinancia ir nieko negalejo jai padet unsure.gif daug daug sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Vargšelė- tiek iškentėjai... Na, bet dabar turi mažą džiaugsmelį wub.gif Daug jums laimės ir sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolė... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
saunuole mamyte 4u.gif daug iskentejai,bet stebukleli savo turi smile.gif
Atsakyti
visus skausmus atperka kai jau ant krutines turi savo maza zmoguti:) 4u.gif
saunuole mamyte thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole. Stiprybes.
Labai pazistamas jausmas nes pati beveik taip pat gimdziau. Tiesa pries 3 metus. Jeigu paguos, tai antra gimdziau nepalyginamai lengviau, praktiskai jau net skausma pamirsau. Tiesa nuo sunkaus gimdymo suneliui buvo padideje tonusai, tai kai pradejo 3 savaiteje rekti tiesiogine sia zodzio prasme, tai iki 5 menesiu. Nenoriu gasdinti, bet buk pasiruosusi.
Atsakyti