Įkraunama...
Įkraunama...

Ką manote apie loterijas?

QUOTE(Leksa @ 2018 07 18, 20:47)
nesakau, kad visos. Bet zinau del vienos, kad tikrai melas buvo, kur tipo auto laimejo. Bet cia placiau nerasysiu, jei domina, tai az galiu parasyt.

parašyk, aikšu, kad įdomu smile.gif
Pas mus giminėje tai tikrai laimėjo smile.gif ir dar netgi vieni girtuokliai vietiniame kaime milijoną yra tikrai tikrai laimėję ir alabai greitai iššvaistę
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 18, 18:45)
plius, kai kurios sekmes istorijos yra  is anksto nulemtos. Pati del vienos tokios esu tikra 100 proc., nes ta "laimejusioji" po geru metu pasipasakojo kaip ten jai gavosi "laimeti".

Cia jus turbut ne apie koki teleloto kalbat, o panasiai kaip lazkokioj duonoj auto buvo galima laimet. Tu imoneliu politika aiski. Pazistamas garsioje alaus darykloje dirbo, buvo ten kazkoks superinis prizai renkant kamstelius su kazkokiais skaiciukais. Tai galutiniai skaiciukai i prekyba tikrai nepateko biggrin.gif .
Is teleloto tevas telika laimejes buvo, vienas buves kolega pastoviai nusiperka po kelis bilietus n metu. Du kartus laimejo pakvietima i studija, kazko didelio nelaimejo, bet vienakart apie 15000 litu, kita kart 5000e. Sake studijoj labai faina, draugiska aplinka, vedejai. Kaip sventej smile.gif .
Atsakyti
Buvau labai fanė,bet po eilinio nelaimėjimo numojua ranka,.tik laiko gaišimas biggrin.gif
Atsakyti

Daug laimėjus esu, bet dalyvauju loterijose kurios nemokamos. Parašau kažką ir laimiu čekį apsipirkt parduotuvėje, knygas ar dar kažką. Nors kai laimėjau taip kelionę, dormeo čiužinį, tai į smulkius laimėjimus pradėjau nežiūrėt.

Atsakyti

Kaip matau, niekas dar neaptarė lietuvio sėkmės loterijoje laimint 24 milijonus :D​ 

Atsakyti