Eastman Ananasinės Salotos

Tai gi šiam gaiviam desertui reikia:
4 indelių po ~400g marinuotų anansų
1 pakelio (280g) mini zefyriukų
(marshmallows)~60g drožlėmis pjaustytų migdolų
plaktos grietinėlės pagardams
Padažui:
3 kiau6ini7 trinių
3 didelių v.š. margarino / sviesto
1/2 v.š. maltų sausų garstyčių
3 v.š. acto
1/2 a.š. druskos
Iš šio kiekio išeina ~10 porcijų.
Pirmiausia reikia labai gerai nusunkti ananasus.
Tuomet į dvigubą indą su karštu vandeniu kaitindami maišome visus padažo ingredientus, kol padažas tampa purus. Svarbu neperkaitinti, kitaip tryniai suvirs ir teks padažiuką išmesti. Patariu padažo neragauti.
Atvėsus padažiukui sumaišome su ananasais ir migdolais. Rekomenduotina visa tai palikti šaldytuve per naktį marinavimuisi, tačiau iš bėdos tinka ir viena kitą pusvalanduką palikti šaldytuve.
Ananasus sumaišome su zefyrais. Patiekiama su plakta grietinėle.