Įkraunama...
Įkraunama...

Marijampolės šeimos klinikos

kuri seimos klinika jums patinka marijampoleje?
Atsakyti
QUOTE(Melynake23 @ 2009 02 17, 13:28)
kuri seimos klinika jums patinka marijampoleje?

Aš vaikus vedu į centrinę polikliniką pas gyd.Janušonienę thumbup.gif O apie šeimos klinikas tai nežinau, ar ten būna vaikų gydytoja ar tik bendrosios praktikos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilkinė: 19 vasario 2009 - 20:41
O galima parasyti kuri nepatinka? ax.gif
Salomejos Kersanskienes privati klinika
Atsakyti
QUOTE(ASSA @ 2009 06 30, 01:59)
O galima parasyti kuri nepatinka?  ax.gif
Salomejos Kersanskienes privati klinika


Manau, kad galima,tik gal reiketų pagrįsti, kodel?
O tavo nurodyta klinika patinka ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šilkinė: 05 liepos 2009 - 17:37
QUOTE(ASSA @ 2009 06 30, 02:59)
O galima parasyti kuri nepatinka?  ax.gif
Salomejos Kersanskienes privati klinika


Sveiki visi,
Galiu daug pasakyti ape sia klinika, nes buvau ju paciente gal nuo 9 klases, o iki dabar as jau spejau isteketi ir stai siandien musu mazyliui jau beveik puse metuku.

Vazinejau nescia pas gerbiama Kersanska specialiai is Kauno miesto visa nestuma tam, kad jis mane priziuretu ir stebetu mano nestuma. Sakau Jums atvirai, negalejau isivaizduoti geresnio ginekologo. Labai protingas, draugiskas ir pakankamai siltas zmogus. Jis pats minejo mano nestumo pradzioje, kad geriau manes niekas nepriziures ir jis buvo teisus. Man net nebuvo kilusi mintis pabegti kitur.
Viskas prasidejo veliau.
Kaip zinote nesciai vazineti is Kauno i Suvalkija yra joks malonumas. Ir kai Tu atvaziuoji uzsiregistravusi eilini karta ir Tau pasako, kad gydytojo siandien nebus, Tu nustembi, kad Taves niekas neperspejo. O taip buvo, kad nepameluoti, gal bent pora kartu. Jie Tau gali pasakyti, kad bande Tau prisiskambinti, taciau jiems nepavyko arba, kad duotas ne tas telefonas (kai tuo tarpu mes juos buvome uzregistrave trejus). Tau truksta kantrybe, kad sesute akiplesiskai teigia kad bande Tau prisiskambinti ir privercia jaustis paciai kaltai, kad jie Tau nepaskambino. Sitoks neatsakingumas tiesiog varo is proto, kai Tu zinai, kad Tavo vyras mete visus darbus, kad Tave nescia nuveztu pas daktara...
Maza to,ten dirba kazkokia akiplesiska sesute (jei neklystu), kuri kalba prikimusiu balsu. Labai nemandagi ir visiskai nemoka bedrauti su zmonemis, sugeba net pazeminti. Ji ne tik atsiliepineja telefonu taip, kad tau kita karta nesinores pasklambinti, bet ir isikiso i pokalbi (takart, kai mes papriekaistavome kitai sesutei del neperspejimo neatvykti) ir nieko nesuprasdama chamiskai bumbejo. Zinoma ne mano harakteriui yra nutyleti (kiek imanoma mandagiai)...
Kita karta atvyke pas gerbiama Kersanska, jis su mumis buvo saltas kaip ledas ir pradejo mane aukleti prie vyro, kad ''Jus gerbiamoji nepagarbiai kalbejote su sesute'', nors pats senjoras net negirdejes pokalbio isdriso aukleti. Tai sito as jau niekada nepamirsiu. Tai mane kaip moteri izeide ir nutylejau tik del to , kad dar reikejo pas ji lankytis, nes specialistas jis tikrai geras.
Taciau mes likome su vyru soke, kad vietoje to, kad jis musu atsiprasytu uz sesutes padaryta klaida ir chamiska elgesi, jis priverte pasijusti kaltais mus...

O kas lieciant Kersanskiene, Teko lankytis pas ja privaciai (ir tik pas ja). Taip ji gal ir gera gydytoja. Taciau jei kita karta jusu kudikiui staiga uzkilo temperatura irj us neturite kur skambinti isskyrus ja, pagalvokite gerai, nes paskambinus jai, jus pirmiausiai isgirsite klausima, ar jus jos pacientai. Mazdaug, jei ne, tai viso gero, o jei taip, tai jums pasiseke, tada ji jums gal ir patars. Turiu omenyje, kad jei tik privaciai lankotes, tai gal ir patars, bet tikrai nelabai noriai.
Ir tai dar neviskas. Kersansku klinika yra labai komercine. Pas juos viskas susideda i pinigus. kol i kisene neidesi, i Tave ziures kaip i mesos gabala. Taciau tai jau yra zmogiskumas, o ne profesionalumas. Nes gydytojai jie neblogi.
Ir tai jusu teise rinktis.

Uzknisa tai, kad jeigu Jus uzsiregistravote, niekada nepateksite laiku. Atvykite mazdaug po valandos, nes punktualumas pas Kersanskus neegzistuoja. Ir tai ne kartais, O VISADA.

Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2009 07 05, 19:35)
Manau, kad galima,tik gal reiketų pagrįsti, kodel?
O tavo nurodyta klinika patinka ar ne?


Patarciau niekam ten neeiti... nebent norite kad jusu vaika nugydytu ir sumoketi uz tai nemazai pinigu. Is tiesu man pradzioje Kersanskiene paliko malonios ir rupestingos gyd. ispudi. Prase kas kelias val. paskambinti ir pranesti kaip vaikutis jauciasi, kad galetu sekti jo bukle... Deja 2 kartus paskyre visiskai netinkanti gydyma ir vaikucio bukle zymiai pablogejo verysad.gif Santariskese i mus issizioje ziurejo nesuprasdami kas taip gyde. Dabar tik labai gailiuosi kad taip viska ramiai palikau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2009 02 19, 20:31)
Aš vaikus vedu į centrinę polikliniką pas gyd.Janušonienę thumbup.gif  O apie šeimos klinikas tai nežinau, ar ten būna vaikų gydytoja ar tik bendrosios praktikos g.gif

Ši gydytoja tikrai puiki thumbup.gif ji mane ir brolį gydė, tai tikrai esame jai labai dėkingi 4u.gif kiti "specialistai" broliui buvo diagnozavę astmą ir jau būtų griebiamasi kraštutinių priemonių, o ši gydytoja su minimaliu kiekiu vaistų išgydė visas astmas ir po šiai dienai net menkaiusios alergijos brolis neturi.
Ir šiaip labai rūpestinga bei sąžininga gydytoja 4u.gif
Atsakyti

O MŪSŲ VISA ŠEIMA ESAME PRISIRAŠĘ GUTAVITOJE, SPORTO GATVĖJE PAS GYD.PUDINSKIENĘ. GYDYTOJA GAL IR NEBLOGA, ŽIŪRINT KAIP PATAIKYSI ANT NUOTAIKOS smile.gif . BET AŠ NORĖČIAU APIE KITKĄ. TOJE KLINIKOJE ODONTOLOGĖ GYD. ŠALAŠEVIČIENĖ. MAN TEKO SAVO 5 METŲ VAIKĄ VESTI PAS JĄ TAISYTI DANTUKUS. NU ŽINOKIT TOKIO ŽVĖRIES GYDYTOJO DAR PER SAVO GYVENIMĄ NEBUVAU SUTIKUSI. JI PASTOVIAI KAUKĖ, KAD VAIKUI SEILIŲ DAUG IŠSISKIRIA TAISANT DANTIS, KAD JIS LIEŽUVIO NEMOKA LAIKYT, SAKĖ, GAL JIS NEVALGĘS biggrin.gif . O KAIP AŠ DRYSAU JAI ,JAU KELINTĄ KARTĄ KAIP IŠKLAUSIAU JOS TIRADĄ, PAAIŠKINTI, KAD JIS NE SUAUGĘS ŽMOGUS, O 5 METŲ VAIKAS, TAI JI PARAUDUSI IŠ NERVŲ, LIEPĖ MUMS DAUGIAU PAS JĄ NEATEIT, NES MES JĄ VISAI DIENAI SUNERVUOJAME blink.gif . NU ŽODŽIU JI PASTOVIAI RASDAVO KO PRISIKABINTI PRIE TO VAIKO, KAD TIK PARODYT, KOKIA JI NEPATENKINTA, KAD MES ATEINAME. O PRASIDĖJO VISKAS NUO TO, KAD MUMS PASKIRTU LAIKU ATĖJUS, JI IŠLEIDO PRIEŠ MUS BUVUSĮ PACIENTĄ IR PAKVIETĖ ATEITI NE MUS, O KITĄ VYRĄ, SU KURIUO JI TIPO SUSITARUSI. UŽĖJO PAS JĄ TAS DĖDULĖ SU TAŠE, BEJE, KURI LIKO PAS JĄ KABINETE PO STALU blush2.gif . JI JĮ IŠLAIKĖ KABINETE NET PUSANTROS VALANDOS. MAN AIŠKU BUVO SKAUDU, KAD JI NET NEATSIPRAŠĖ, KAD MUS PRIIMA PUSANTROS VALANDOS VĖLIAU. AIŠKU VAIKAS TIEK LAUKTI PAVARGO IR KAIP MES ĮĖJOME, JIS ATSISĖDĘS KĖDĖJE PRAVIRKO, BE TO BUVO KĄ TIK PIRMA DIENA PO DIDŽIULĖS TEMPERATŪROS. PONIA GYDYTOJA AIŠKU IŠ MANO IŠRAIŠKOS MATĖ, KAD AŠ SUSINERVINUS, KAD TIEK LAUKĖM BE JOKIO JOS PERSPĖJIMO, NORS ATĖJOME TVARKINGAI SAVO LAIKU IR ŽMOGŲ JI PASIKVIETĖ PRIEŠ MŪSŲ NOSĮ, DAR SUPRAŠČIAU, KAD JIS BŪTŲ JAU BUVĘS UŽĖJĘS KOL MŪSŲ NEBUVO.
JI PASAKĖ, KAD JEIGU JIS AŠAROS, JI JO NEPRIIMS, NORS MANO VAIKAS TIKRAI NE KOKS ISTERIKAS, NESIDRASKĖ TOJ KĖDĖJ, TIK TYLIAI VERKĖ. VAT TADA AŠ NESUSILAIKIUS JAI PASAKIAU, KAD REIKĖ PRIIMT LAIKU, O NEVERST SĖDĖT TIEK LAIKO, ARBA BENT PERSPĖT, BŪTUME IŠĖJĘ PASIVAIKŠČIOT, O NE ĮSITEMPĘ SĖDĖJĘ, KAD JIS PO LIGOS IR LAUKDAMAS PAVARGO.
ŽODŽIU NUSTOJOME MES PAS JĄ EITI, NUVAŽIAVOME PAS ŠAUNIAUSIĄ DANTUKŲ GYDYTOJĄ MŪSŲ MIESTE, GERB.PARŠAITIENĘ, KURIĄ MANO VAIKAS VADINA SAVO DRAUGE, NET NE GYDYTOJA. NEI VIENOS AŠAROS, IR NORAS EITI, O NE BAIMĖ APLANKO, KAIP ATSIRANDA PROBLEMĖLIŲ DĖL DANTUKŲ. ŽINOKIT, AŠ NET GALVOJU IŠ TO PASIUTIMO IŠSIRAŠYT APLAMAI IŠ TOS KLINIKOS, JEIGU MES TEN VISAPUSIŠKOS PAGALBOS NEGAUNAME.
Atsakyti
Sveiki, renkuosi seimos klinika ,galvoju apie Bernoto ir apie Kersansku klinika. Kokios nuomones dabar?
Atsakyti