taip ir kojinytės irgi , ten kur pabarstukai, tai aptepiau aisingu ir ant šlapio pabarsčiau, mano zuikiui pusmetukas kitą savaitę, tai sumaniau tortukui atributą tokį
Na taip , bet pas ruses buvo pavadinta " pasta " , o aš mėgstu , kad būtų taip , kaip autorė parašė , jei pasta - tai reiškesi pasta , o parodyta buvo šita
Klausimas: kokiu būdu Negro bučinio biskvitą paverčiate trupiniais, kitai savaitei reikia padaryti Papildyta: padima tobula, jokių minusų, kas viduje ?
Ogi tarkuoju burokine tarka , imu į ranką - tarkuoju , vėl imu iš dubens jau sutarkuotus ir vėl pertarkuoju , taip 3 kartus ....gaunasi smulkučiai , vienodo dydžio trupinukai
Ačiū, oi esu pirkusi, tik nebūčiau pagalvojusi kad kalbama apie šitą, jei nebūčiau pamačiusi Man irgi suprantamiau kaip žemės riešutų sviestas padima, tortukas laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai puikus