https://www.youtube....
Aprašyme po video rasite nuorodas į kitus tyrimus
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 22, 00:49)
1. Tai kam klauset? keistuole.
2. Tai paziurejau gi, parasiau, ka girdejau.
3. tai kaip apie lietuviu vaikus atiduodamus uzsienieciam, kaip su ju indentitetu, lietuviskumu? 4. kaip su Norvegijos atimamais vaikais, neturit nuomones? ar kazkaip jau nebepatogu pasakyti?
2. Tai paziurejau gi, parasiau, ka girdejau.

3. tai kaip apie lietuviu vaikus atiduodamus uzsienieciam, kaip su ju indentitetu, lietuviskumu? 4. kaip su Norvegijos atimamais vaikais, neturit nuomones? ar kazkaip jau nebepatogu pasakyti?
1. Išties, iš mano pusės buvo naivu klausti, kuris iš žemiau pateiktų Jūsų teiginių yra teisingas, ir tikėtis normalaus atsakymo, o ne paklodžių.
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 21, 15:27)
QUOTE(lutuke123 @ 2023 03 21, 17:20)
Aš nemanau, kad iš piršto laužti, tik jau ne genocidu. Tikiu, kad padarė teisinių pažeidimų pervežant vaikus iš karo zonos į taikę, na bet ir aplinkybės tam tikros. Bet genocido čia nei su žiburių nerasit.
2. Panašu, kad matėm ir girdėjom skirtingus dalykus.
3. Na, jei tie vaikai niekam Lietuvoje nereikalingi, tai ką darysi.
4. Turiu, ir ne kartą buvau ją išsakiusi SM, kai buvo aptarinėjamos eilinės vaikų paėmimo iš neadekvačių tėvų isterijos. Daugiau šia tema diskutuoti neturiu noro, tik pažymėsiu, kad, savaime suprantama, labai retais atvejais teismai (ypač žemesnės instancijos) padaro klaidų.