Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Karalienė

tikrai nemaloni gydytoja, pirma maziuke teko gimdyti pas ja, niekam nelinkeciau tokiu jos "pasisakymu" gimdymo metu, o po visko dar atejus sugebejo pinigu prasineti..
Atsakyti
Na kolkas dar tik lankausi pas šią gydytoją, o ar papuls pas ją gimdyti nežinau... Vienu metu buvo momentas kai pradėjau abejoti šia gydytoja, tačiau dabar jau viskas tvarkoj (pinigėlių nedaviau), tikrai maloniai apžiūri, pajuokauja ir nuramina. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gimdžiau pas šią gydytoją prieš porą metų. Profesionalumo atžvilgiu neturiu priekaištų. Tačiau švelnumo nerasta visai. Gimdant priekaištavo už riksmą, o po gimdymo kai užeidavo į palatą, tai keletui sekundžių. Labai šalta.
Gal todėl, kad nedavėm pinigų... Išrašymo dieną vyras davė kaip padėką už profesionalumą, bet mano nuomone tai be reikalo, nes profesionalumas gydytojui yra privalomas, o žmogiška šiluma ir supratimas - čia jau pliusai, už kuriuos negaila "atsidėkoti".
Atsakyti

 i 
Prašau nerašyti temoje tokių žinučių "Noriu informacijos, parašykite man į AŽ", "parašykite ir man AŽ" ir pan.

Ši tema yra skirta viešoms diskusijoms. Jeigu norite, kad vienas ar kitas narys atsiųstų dominančią informaciją asmenine žinute, tai prašau rašyti tokį prašymą ne temoje, o asmeniškai tam nariui.

Temą šiukšlinančios žinutės buvo pašalintos.

Moderatorė Vaivos juosta.


Atsakyti
Pas sia gydytoja lankiausi viso nestumo metu ir ka galiu pasakyti, jei reiketu lankytis dar karta tai ir vel pas ja lankyciausi. Tikrai labai maloni gydytoja. Gerai nustate mergytes lyti. Susakydavo viska ka reikia. Nu tikrai labai gera, o jokiu pinigu nenesem ir viskas ok buvo smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turit daktarės Karalienės telefono nr.?

Būčiau dėkinga gavus į AŽ
Atsakyti