Jei pati - tai greiciausiai i plovykla varau, o jau vyras tai pats imasi su Kercher plaut, siurbia irgi dazniausiai vyras...
man namai gali būt ne švarūs, bet tik ne auto
QUOTE(Site @ 2009 12 15, 22:50)
man namai gali būt ne švarūs, bet tik ne auto
bet dar geriau, jei auto ir namai švarūs būtu

QUOTE(wai2te_m @ 2009 09 30, 00:32)
Nu va, nors neviena purvina važinėju

QUOTE(denaxa @ 2009 11 28, 22:19)
Jei nori tikrai kruopsciai nupoliruoti rankomis,tai zinok kad tai yra maziausiai kokiu 8 val. juodas darbas
kita diena garantuotai jausies kaip po gero bulviakasio

ogo
gerai jei turi savą kiemą....

QUOTE(Monrutė @ 2009 12 28, 10:53)
Dariau tai daugiaaukscio kieme

Papildyta:
QUOTE(Radvyle @ 2009 12 21, 16:05)
Ne visos,as irgi murzina vazineju

maniškio irgi išorė nešvari
tai kad tenką važiuoti tokiu žvyrkeliu visados,kitaip iš namų neišvažiuosiu,tai tik palyja ar šiaip šlapia būna,tai ir purvas limpa
pasiteisinu,kad nėra tiek laiko,kad valyčiau kasdien
bet nors vidus švarus,tik dabar dar reikėtų kilimėlius išsipurtyti
beje,gal nujaučiat kiek maždaug kainuoja mašinos kilimėliai? kažkoks vienas pas mane negeras,nuzulintas,kai jau pirkau toks buvo, nežinau,kaip taip nutrynė,bet dabar jis kažkaip susiraitoja negerai.. kadangi keleivio pusei,tai man važiuot netrukdo,nors tiek

norisi, kad viduje visuomet būtų švaru, bent jau nedulkėta ir ne pina iš lauko prinešto purvo

Viduje tai visada palaikau svara -nes dukrele megsta koki riestaini pavalgyti vaziuojant ir buna tu trupineliu daznai-o ir langus svariai palaikau.tik va isore ne visada speju plauti nes orai ne visada sauleti buna
juk svarioje masinoje kitoks vaziavimas yra bent jau man

Savo mašiniuą aš stengiuosi laikyti švarų.. nu nepatinka, aki viduj ir lauke baisu
tik vat kaip šalčiai- tai jau iš lauko pusės murzina

dabar plauti tokiu oru masina mano manymu tai ka as zinau, nebent daug pinigu turit ir neturit ka veikti namuos
as jau geriau palauksiu pavasario, kada nesals rankos ir bus geresni orai tam reikalui

Aišku, kad rūpinuosi.
Man patinka švari mašina tiek išorėje, tiek viduje.