Įkraunama...
Įkraunama...

Ar rūpinatės automobilio švara?

Jei pati - tai greiciausiai i plovykla varau, o jau vyras tai pats imasi su Kercher plaut, siurbia irgi dazniausiai vyras...
Atsakyti
man namai gali būt ne švarūs, bet tik ne auto
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2009 12 15, 22:50)
man namai gali būt ne švarūs, bet tik ne auto

bet dar geriau, jei auto ir namai švarūs būtu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2009 09 30, 00:32)
Vidum rupinuosi, o isores nespeju plauti, tai vazineti tenka ir purvina  blush2.gif

Nu va, nors neviena purvina važinėju lotuliukas.gif O tai žiūriu čia visos švaruolės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 11 28, 22:19)
Jei nori tikrai kruopsciai nupoliruoti rankomis,tai zinok kad tai yra maziausiai kokiu 8 val. juodas darbas rolleyes.gif kita diena garantuotai jausies kaip po gero bulviakasio ax.gif

ogo
gerai jei turi savą kiemą....
rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 12 28, 10:53)
ogo
gerai jei turi savą kiemą....
rolleyes.gif  rolleyes.gif

Dariau tai daugiaaukscio kieme doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Radvyle @ 2009 12 21, 16:05)
Nu va, nors neviena purvina važinėju  lotuliukas.gif  O tai žiūriu čia visos švaruolės  blush2.gif

Ne visos,as irgi murzina vazineju lotuliukas.gif beviltiskas ir visiskai pasmerktas reikalas tokiu oru masina plauti doh.gif
Atsakyti
maniškio irgi išorė nešvari blush2.gif tai kad tenką važiuoti tokiu žvyrkeliu visados,kitaip iš namų neišvažiuosiu,tai tik palyja ar šiaip šlapia būna,tai ir purvas limpa blush2.gif pasiteisinu,kad nėra tiek laiko,kad valyčiau kasdien lotuliukas.gif bet nors vidus švarus,tik dabar dar reikėtų kilimėlius išsipurtyti biggrin.gif beje,gal nujaučiat kiek maždaug kainuoja mašinos kilimėliai? kažkoks vienas pas mane negeras,nuzulintas,kai jau pirkau toks buvo, nežinau,kaip taip nutrynė,bet dabar jis kažkaip susiraitoja negerai.. kadangi keleivio pusei,tai man važiuot netrukdo,nors tiek smile.gif
Atsakyti
norisi, kad viduje visuomet būtų švaru, bent jau nedulkėta ir ne pina iš lauko prinešto purvo biggrin.gif
Atsakyti
Viduje tai visada palaikau svara -nes dukrele megsta koki riestaini pavalgyti vaziuojant ir buna tu trupineliu daznai-o ir langus svariai palaikau.tik va isore ne visada speju plauti nes orai ne visada sauleti buna ax.gif juk svarioje masinoje kitoks vaziavimas yra bent jau man mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo mašiniuą aš stengiuosi laikyti švarų.. nu nepatinka, aki viduj ir lauke baisu doh.gif tik vat kaip šalčiai- tai jau iš lauko pusės murzina ax.gif
Atsakyti
dabar plauti tokiu oru masina mano manymu tai ka as zinau, nebent daug pinigu turit ir neturit ka veikti namuos g.gif g.gif as jau geriau palauksiu pavasario, kada nesals rankos ir bus geresni orai tam reikalui ax.gif
Atsakyti
Aišku, kad rūpinuosi. smile.gif Man patinka švari mašina tiek išorėje, tiek viduje. thumbup.gif
Atsakyti