Kiekvienas atvejis individualus, nepradėsim apie kraštutinumus. Bet, kaip čia temoje buvo rašyta, plauti kartą per metus ir tuo dar didžiuotis - tai ką žinau

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 22, 18:33)
Kiekvienas atvejis individualus, nepradėsim apie kraštutinumus. Bet, kaip čia temoje buvo rašyta, plauti kartą per metus ir tuo dar didžiuotis - tai ką žinau 

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 21, 23:33)
ahaa, tu labai sutirštini spalvas ir viską pateiki su pompa. Kita vertus, jei nenori plauti, galima tam atrasti n priežasčių. Ir pinigai tai nėra esminė priežastis, kaip kitoje temoje itin taupantieji bando pateikti. Galima nuplauti bent kartą per mėnesį, jei jau taip, kainuos tai ne tiek ir daug. Bet vairuojantys ne visuomet supranta, kad automobilis reikalauja vienokios ar kitokios priežiūros. Kiekvienam ir rinktis, su kokiu jam kasdien važinėtis.
as riestanosius provokuoti megstu, ir tiek

Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 22, 18:00)
Man asmeniškai būtų gėda su tokia purvina važinėti pusę metų, juk ji švaresnė savaime nepasidaro. Čia kaip su nevalytais batais vaikščioti ar kleckuotais rūbais. Matau mieste tokias moterys, kurios ir apsirengusios padoriai, ir pačios save prisižiūrinčios, bet vairuoja automobilius, kur per purvą nei numerių nesimato, nei tikrosios spalvos.
Na koks čia laisvalaikio aukojimas? Kažkokie vėjai ir nesąmonės. Plovimas užtrunka lygiai 5 minutes ar greičiau.
Čia jei pataikai be eilės. Jei eilė, tai max 20 min. Šakės koks baisinis laiko sugaišimas kartą per savaitę 
Na koks čia laisvalaikio aukojimas? Kažkokie vėjai ir nesąmonės. Plovimas užtrunka lygiai 5 minutes ar greičiau.

o jūs, madam, ne automatinėj plovykloj turbūt niekada mašinos plauti nebandėt (kaip galinma spręsti ipostų)
ir labai bandot vaizduoti, kad nežinot, jog mašiną galima plauti ir savo rankelėm

žinot, išduosiu paslaptį -kai kas taip ir daro. ir tas darbas nėra labai malonus, kad jam skirtum visą laisvalaikį
Nemanyk, kad kiti kvailesni už tamstą
Niekada negali žinoti, kas užu kadro, ar ne? Taip kad nebūk užtikrinta savo sugebėjimais ir kitų proto nepakankamumais, viskas skaitoma ir matoma. Patikėk, per 8 forumų metus dar netokių kaip tu mačiau. Čia toks myzerniukas OT
Neautomatinėje plaunu kai laiko turiu, bet kaip jau minėjau, tas būna retai. Kur žmonės patys plaunasi - taip pat kelis kartus bandėm. Tiesa, tai buvo greičiau atrakcija - pažaidimas išbandyti naujovę, kai ji tik atsirado mūsų krašte.

Neautomatinėje plaunu kai laiko turiu, bet kaip jau minėjau, tas būna retai. Kur žmonės patys plaunasi - taip pat kelis kartus bandėm. Tiesa, tai buvo greičiau atrakcija - pažaidimas išbandyti naujovę, kai ji tik atsirado mūsų krašte.
QUOTE(ahaa @ 2009 02 22, 21:09)
zinau, as tokiems debilams vasara ne viena ir ne du kartus kvieciu policija, kai sugalvoja atvaziuoti prie upelio masinos nusiplauti.
Na, viso laisvalaikio tam skirt gal ir nereikia
Bet, manau, kad masina kazkiek pasako apie savininke, cia jau tikrai... As pvz visada atkreipiu demesi i kitu masinu svara, todel ir pati stengiuos ja palaikyt...

Bet, manau, kad masina kazkiek pasako apie savininke, cia jau tikrai... As pvz visada atkreipiu demesi i kitu masinu svara, todel ir pati stengiuos ja palaikyt...
QUOTE(LapeUrsa @ 2009 02 23, 09:59)
Na nenorėčiau sutikti, kad mašina taip jau ima ir pasako kažką apie mane.. Mano mašina tikrai nelaimėtų švaruolių konkurso, o ir numerį kartais tenka sniegu pavalyt, kad matytusi, ir lempas taip pat, kad šviestų

Namie pas mane švaru, rūbai mano visada išlyginti ir švarūs, ir pati prausiuosi, ir šukuojuosi tvarkingai ir t.t. Jei vertinti pagal mašinos išorę, kas man atrodo visiškai nepagrįsta, aš turėčiau būt kaip min. bomžiukas...nei nusiprausi kur, nei išsiskalbsi kur...
Plauti prieš išvažiuojant į autostradą, žinant kad nuvažiuosi n km, tikrai neracionalu. Paprastai plaunama po pasivažinėjimų aktyviose trasose.
Na o jei važinėji autostrada kiekvieną dieną? Matyt grįšim prie to, kad kiekvienas atvejis yra individualus...bet pagal mašinos išorę sprėsti apie jos šeimininką

Bet tai ne priežastis plauti tik kartą per metus. Būna ir sausų dienų.

pritariu kad ziema negalima spresti apie zmogu is masinos isores, o vat vasarele jau galima manau

QUOTE(mikimauze @ 2009 02 23, 21:01)
pritariu kad ziema negalima spresti apie zmogu is masinos isores, o vat vasarele jau galima manau 

galima spręsti ir žiemą

taip pat tiek žiemą, tiek vasarą galima spręsti, kas gyvena vidury miesto bute, o kas užmiestyje ir važinėja žvyrkeliais

o šiaip žiūrėt į svetimų mašinų švarą ir kurti teorijas apie savininkus, kaip čia aršiausios plovėjos daro, tai laabai lietuviška