plaunu gan daznai, ypac po drusku barstymu, balta net buna, plaunu, vidu valau pati

Keista, kad ne kartą per metus plovimas, o dažnesnė priežiūra, traktuojama kaip tarnystė mašinai. O kaip dažnai namus tvarkotės? Čia lygiai tas pats. Ar tu nori gyventi švariai, ar tau tas nerūpi.
Čia pokalbių - diskusinė tema, o ne rūpestis kito daržais. Kaip kas dažnai ar retai rūpinasi, taip tą darys toliau.
Čia pokalbių - diskusinė tema, o ne rūpestis kito daržais. Kaip kas dažnai ar retai rūpinasi, taip tą darys toliau.

[quote=Subjektyvi,2009 02 23, 22:33]
Keista, kad ne kartą per metus plovimas, o dažnesnė priežiūra, traktuojama kaip tarnystė mašinai. O kaip dažnai namus tvarkotės? Čia lygiai tas pats. Ar tu nori gyventi švariai, ar tau tas nerūpi.
Na pvz mano mašina ir mano namai yra dvi visiškai atskiros respublikos.Kitas žmogus,apsilankęs mano namuose,gal nepatikėtų,kad mašina tikrai mano,ypač žiemą.Kaip ir minėjau,namuose sūnutis padeda tvarkytis,aišku,pietų miego metu vėl švarinuosi iš naujo,o dėl mašinos...Patikėkit,su ''uodegyte'' 24 val.per parą tai nėra lengva.Pietų miego metu irgi niekaip neišeina nusiplauti,nes vieno namie vaiko niekada nepalieku,plovykloj lenda pats po šepečiais arba bijo,nuo nuotaikos priklauso,o savaitgalį geriau jau su šeima pabūsim,negu kad gaišiu laiką prie plovyklos.O ką kokia kaimynka pagalvos,man ''iki lemputės''.Ateis šiltesnis metas,su sūnučiu ir turkšimės.
Na pvz mano mašina ir mano namai yra dvi visiškai atskiros respublikos.Kitas žmogus,apsilankęs mano namuose,gal nepatikėtų,kad mašina tikrai mano,ypač žiemą.Kaip ir minėjau,namuose sūnutis padeda tvarkytis,aišku,pietų miego metu vėl švarinuosi iš naujo,o dėl mašinos...Patikėkit,su ''uodegyte'' 24 val.per parą tai nėra lengva.Pietų miego metu irgi niekaip neišeina nusiplauti,nes vieno namie vaiko niekada nepalieku,plovykloj lenda pats po šepečiais arba bijo,nuo nuotaikos priklauso,o savaitgalį geriau jau su šeima pabūsim,negu kad gaišiu laiką prie plovyklos.O ką kokia kaimynka pagalvos,man ''iki lemputės''.Ateis šiltesnis metas,su sūnučiu ir turkšimės.
gaika, du vaikus auginu, žinau tas uodegas.
O kai ranka imi už durelių rankenos ar bagažinę atidarinėji prikepusiu purvu aplipusio automobilio, nebritku imti?

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 24, 09:07)
gaika, du vaikus auginu, žinau tas uodegas.
O kai ranka imi už durelių rankenos ar bagažinę atidarinėji prikepusiu purvu aplipusio automobilio, nebritku imti?

O ką siūlai?Kaip kokiai pamišėlei kiekvieną kartą su antibakterine servetėle rankenas nuvalyti?Na neatrodo ta mano mašina taip jau tragiškai - laikau atviroj aikštelėj,tai ir nusninga,ir nulyja,ir su grandikliu nugrandau.Gal kai maniškis mokinukas bus,ir aš protinsiu piemenkas forume sėdėdama,kad ''ojojoj kaip negražu,mergaitės,važinėti su konteineriu''.Yra kaip yra.Tu gal kasdien plauni,aš gal kartą per mėnesį,vasarą gal per savaitę kartą.Na ir kas?Visi esam skirtingi.
Na aš tai pvz pasakysiu, kad žiemos metu mano auto iš išorės labai purvina...
Pasakysiu kodėl..
1. Važinėjama kiekvieną dieną, tad norint palaikyti ją švarią reiktų kiekvieną vakarą plauti....
2. Kiekvieną vakarą neplaunu, nes:
2.1 automatinėse plovyklose niekada neplaunu, gaila mašinos.
2.2 lauke minusinė temp, tad išsiplovus savitarnoj ji neišdžiūna, ir tai kenkia dažams, lakui.
2.3 nors gyvenu nuosavam name, deja neturiu garažo (tiksliau vietos jame) kad išplauti jame ir išdžiovinti, nes kitu atveju žiūrėti 2.2
3. Nesu tokia turtinga, kad galėčiau važinėti ( kiekvieną vakarą) į tokias plovyklas, kur išplauna ir išdžiovina, tam kad palaikyti mašiną švarią...
Ir išvis niekada nesprendžiu nieko apie žmogų pagal mašiną...
Gerai kalbėti kad reikia palaikyti švarią mašiną, kai su ja išvažiuoji porą kart į savaitę, arba turi tinkamas sąlygas ją plauti kaskart, arba gali leisti mokėti kaskart už suteiktas paslaugas..

1. Važinėjama kiekvieną dieną, tad norint palaikyti ją švarią reiktų kiekvieną vakarą plauti....
2. Kiekvieną vakarą neplaunu, nes:
2.1 automatinėse plovyklose niekada neplaunu, gaila mašinos.
2.2 lauke minusinė temp, tad išsiplovus savitarnoj ji neišdžiūna, ir tai kenkia dažams, lakui.
2.3 nors gyvenu nuosavam name, deja neturiu garažo (tiksliau vietos jame) kad išplauti jame ir išdžiovinti, nes kitu atveju žiūrėti 2.2
3. Nesu tokia turtinga, kad galėčiau važinėti ( kiekvieną vakarą) į tokias plovyklas, kur išplauna ir išdžiovina, tam kad palaikyti mašiną švarią...
Ir išvis niekada nesprendžiu nieko apie žmogų pagal mašiną...

QUOTE(gaika78 @ 2009 02 24, 09:35)
Tu gal kasdien plauni,aš gal kartą per mėnesį,vasarą gal per savaitę kartą.
Ne kasdien, maždaug kartą per savaitę. Jei šlykštus oras, tai du kartus. Apie skirtumus, jau rašiau, kad taip ir yra.
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 24, 11:12)
Ne kasdien, maždaug kartą per savaitę. Jei šlykštus oras, tai du kartus. Apie skirtumus, jau rašiau, kad taip ir yra.
Nu va,grįžom iš miesto su vaikučiu.Mano pastebėjimai:
Aikštelėj iš kokių 25 mašinų maniškė pagal švarumą pirmam penketuke.O dar priedo pas mane balta,tai rezultatai tikrai džiugina.
Mieste kaip kokia vagilka nužiūrinėjau kitas mašinas,tai trinu dabar rankas,kad turėčiau vaikštinėti nosį užrietus,nes su tokia švaria važinėju,lyginant su kitom,kad

Kieme situacija dabar panaši.Iš 4 stovinčių mano pagal švarumą antra.Vienas kaimynas tikrai kasdien grįžęs bent jau apšluosto saviškę,laiko garaže.Na taip,blizgė pas jį,o ne mašina.Kitų situacija labai panaši į mano,tik mano švaresnė,nes iš po ratų išspardžiau sniegą ir nusivaliau aikštelėj faras.Labai savim patenkinta esu

Na va matai
O rašei prieš tai truputuką piktokai

Plaunu savo Espaisa kas savaite., butenai ir salona apvalau. O jai lauke purvas, tai kas antra diena iki puse praplaunu,negaliu su purvina vazinet. Plaunu ir per lietu ir per salcius.Augynu 3.5 m berna,tai dar langa kas antra diena is jo puse isvalau. Pas mane ira prevalumas savas kiemas
Kas menesi degalinese prasiurbliu salona.

as irgi daznai atkreipiu demesi i masinas,kadangi dirbu su jom tai kai ilipu i bet kokia transporto priemone,tai pirmiause ziurau i svara jau kazkaip tapo kaip liga
loabai dziugina moterys katros rupinasi savo masiniukais, nes tokiu zinokit nedaug
dazniau vyrai tvarkingesni ,(cia mano nuomone)
rasykit i az jai reikia masiniuka nuplaut susirasysim kontaktuspaskambinsit kada jus galit ir greit nuplausiu,galiu ir is pacio ryyto tik is anksto reikia susitarti, ir tikrai pigiai
o del mamyciu su vaikuciais tai suprantu,laiko visai nebuna tvaryti masinai

rasykit i az jai reikia masiniuka nuplaut susirasysim kontaktuspaskambinsit kada jus galit ir greit nuplausiu,galiu ir is pacio ryyto tik is anksto reikia susitarti, ir tikrai pigiai

o del mamyciu su vaikuciais tai suprantu,laiko visai nebuna tvaryti masinai

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 24, 13:04)
Čia gal taip pasirodė.Būtum iš mano miesto,pakviesčiau kavos,įsitikintum,kad ne piktybinė aš.