padaryt galiu chemini TIK uz 150lt,jai domins rasykit i AZ
(seip kainuoja imonej nuo 300lt)

o as masinos per ziema nekarto neploviau, tik kai salcio nebuvo, langus nusivaliau su plovikliu ir su skuduru pravalaiu sonus, nes negalejau apsikesti kokia murze buvo..... salone, pas mane
"konteineris". kasdien vezu 4vaikus (2is ju mano
) i darzeli ir mokykla - tai kai sulipa su snieguotais ar dar baisiau purvinais batais......
, dar popieriukai nuosaldainiu ir t.t. tik spek rinkti..... karta nesurinkau - tai kita diena teko prisalusius gramdyti
cia gal ne i tem, bet papasakokit, kaip reikia naudotis savitarnos plovykla
nei karto neploviau, nes nemoku

QUOTE(sigita @ 2009 02 27, 20:18)
nei karto neploviau, nes nemoku 

As kai pirma karta vaziavau ten plauti,tiesiog priejau prie darbuotoju ir pasakiau,kad vat pirma karta,nieko nezinau,gal galetumet parodyti kaip ir kas...na,parode,paaiskino viska labai geranoriskai

as tai ziema kai ptik isore daznai plaunu
nes daug drusku , bijau kad rudyt poto nepradetu
o su vidum tai sunkiau, vasara tikrai daznai siurbiu, bet ziema tai dabar kokius 2 men nevaliau, nes mano kailiniai seriasi, tai tik issivalau ir vel tas pats, tai ai nusivalau panele su servetelm tom dregnom ir viskas
o dabar pries pavasri jau siurbit reiks
nes daug drusku , bijau kad rudyt poto nepradetu

o su vidum tai sunkiau, vasara tikrai daznai siurbiu, bet ziema tai dabar kokius 2 men nevaliau, nes mano kailiniai seriasi, tai tik issivalau ir vel tas pats, tai ai nusivalau panele su servetelm tom dregnom ir viskas

o dabar pries pavasri jau siurbit reiks

As ziema nesiurbiu salono,salta,salygu tam nera,o vasara pas mama kaiman nuvaziavus apsitvarkau taip kapitaliai
Ziema ir nera reikalo siurbliuotis-vazineju viena,kartais tik bendradarbius pavezu kam pakeliui,bet retai tai buna,taigi nera ten ka ir siurbliuoti,svaru,dulkes tik pasivalau su servetelem ir viskas
O vat vasara...ten jau iskylu buna,su draugais prie ezeriuko,saslykiukai,ir t.t.,tai praktiskai po kiekvienos tokios isvykos su linksma kompanija jau ir tvarkyti reikia

O vat vasara...ten jau iskylu buna,su draugais prie ezeriuko,saslykiukai,ir t.t.,tai praktiskai po kiekvienos tokios isvykos su linksma kompanija jau ir tvarkyti reikia

Negaliu apkest
nesvarios ir siukslinos masinos - tvarkau nuolat
. Neapsikentusi prasieinu ir pro vyro masina.

Kazkada turejau maza masinyte,ja pati plaudavau,valydavau,priziuredavau,taip gavosi,kad ja teko pakeisti i kita,trigubai didesne
nuo to laiko ga; viena karta buvau savitarnos plovykloje ir viena karta siurbiausi pati.Tiesa pasakius tingiu,uzima daug laiko ir t.t...
Visada Kaune vaziuoju i plovykla prie molo,ten issveicia uz 40 lt visa masina
arba vaziuoju i paneriu plovykla,ten dar pigiau,bet kokybe ne tokia kaip prie molo...

nuo to laiko ga; viena karta buvau savitarnos plovykloje ir viena karta siurbiausi pati.Tiesa pasakius tingiu,uzima daug laiko ir t.t...
Visada Kaune vaziuoju i plovykla prie molo,ten issveicia uz 40 lt visa masina

Kaip tik siandien ismeziau savo masina. Ir ka, pririnkau pilna maisa siuksliu
nusitwarkaiu issiblizginau vidu,bet reiktu dar nuplaut, tingejau jau siandien..

Pritatriu kai kuriom dalyvem- ziema kaip tik tankiau plaut reikia... Salono nesiurbiu, tik kilimelius ispurtau ir panele nuvalau dregna servetele. Sedynes perbraukiu sausu skudureliu, nes oda. Svara turi buti

nu jo ziema tai ir svarbiausia ir yra plaut masina ne del grozio o del to kad tos druskos taip eda masina..