Įkraunama...
Įkraunama...

Ar rūpinatės automobilio švara?

padaryt galiu chemini TIK uz 150lt,jai domins rasykit i AZ 4u.gif (seip kainuoja imonej nuo 300lt)
Atsakyti
o as masinos per ziema nekarto neploviau, tik kai salcio nebuvo, langus nusivaliau su plovikliu ir su skuduru pravalaiu sonus, nes negalejau apsikesti kokia murze buvo..... salone, pas mane doh.gif doh.gif doh.gif "konteineris". kasdien vezu 4vaikus (2is ju mano tongue.gif ) i darzeli ir mokykla - tai kai sulipa su snieguotais ar dar baisiau purvinais batais...... blink.gif , dar popieriukai nuosaldainiu ir t.t. tik spek rinkti..... karta nesurinkau - tai kita diena teko prisalusius gramdyti doh.gif

cia gal ne i tem, bet papasakokit, kaip reikia naudotis savitarnos plovykla blush2.gif ax.gif nei karto neploviau, nes nemoku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 02 27, 20:18)
cia gal ne i tem, bet papasakokit, kaip reikia naudotis savitarnos plovykla  blush2.gif  ax.gif  nei karto neploviau, nes nemoku  ax.gif

As kai pirma karta vaziavau ten plauti,tiesiog priejau prie darbuotoju ir pasakiau,kad vat pirma karta,nieko nezinau,gal galetumet parodyti kaip ir kas...na,parode,paaiskino viska labai geranoriskai thumbup.gif Tai patarciau ir tau taip padaryt smile.gif
Atsakyti
as tai ziema kai ptik isore daznai plaunu
nes daug drusku , bijau kad rudyt poto nepradetu ax.gif
o su vidum tai sunkiau, vasara tikrai daznai siurbiu, bet ziema tai dabar kokius 2 men nevaliau, nes mano kailiniai seriasi, tai tik issivalau ir vel tas pats, tai ai nusivalau panele su servetelm tom dregnom ir viskas lotuliukas.gif

o dabar pries pavasri jau siurbit reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
As ziema nesiurbiu salono,salta,salygu tam nera,o vasara pas mama kaiman nuvaziavus apsitvarkau taip kapitaliai smile.gif Ziema ir nera reikalo siurbliuotis-vazineju viena,kartais tik bendradarbius pavezu kam pakeliui,bet retai tai buna,taigi nera ten ka ir siurbliuoti,svaru,dulkes tik pasivalau su servetelem ir viskas smile.gif
O vat vasara...ten jau iskylu buna,su draugais prie ezeriuko,saslykiukai,ir t.t.,tai praktiskai po kiekvienos tokios isvykos su linksma kompanija jau ir tvarkyti reikia smile.gif
Atsakyti
Negaliu apkest doh.gif nesvarios ir siukslinos masinos - tvarkau nuolat thumbup.gif . Neapsikentusi prasieinu ir pro vyro masina. mad.gif
Atsakyti
Kazkada turejau maza masinyte,ja pati plaudavau,valydavau,priziuredavau,taip gavosi,kad ja teko pakeisti i kita,trigubai didesne 4u.gif
nuo to laiko ga; viena karta buvau savitarnos plovykloje ir viena karta siurbiausi pati.Tiesa pasakius tingiu,uzima daug laiko ir t.t...
Visada Kaune vaziuoju i plovykla prie molo,ten issveicia uz 40 lt visa masina 4u.gif arba vaziuoju i paneriu plovykla,ten dar pigiau,bet kokybe ne tokia kaip prie molo... 4u.gif
Atsakyti
Karts nuo karto varau pas "Brolius", kad issiurbtu, o plaunu pas juos tai daznai.
Atsakyti
Kaip tik siandien ismeziau savo masina. Ir ka, pririnkau pilna maisa siuksliu doh.gif nusitwarkaiu issiblizginau vidu,bet reiktu dar nuplaut, tingejau jau siandien.. biggrin.gif
Atsakyti
Pritatriu kai kuriom dalyvem- ziema kaip tik tankiau plaut reikia... Salono nesiurbiu, tik kilimelius ispurtau ir panele nuvalau dregna servetele. Sedynes perbraukiu sausu skudureliu, nes oda. Svara turi buti bigsmile.gif
Atsakyti
na, aš tai žiemą stengiuosi dažniau plauti (tiksliau - priminti, kad laikas plauti), nes druskos labai ėda mašinytę. O siurbiu tai dažnai pati, nes mes kasdien važinėjam į darbą iš kaimo ir dar su mažais vaikais, tai kilimėliai schmoll.gif
Atsakyti
nu jo ziema tai ir svarbiausia ir yra plaut masina ne del grozio o del to kad tos druskos taip eda masina.. doh.gif
Atsakyti