Įkraunama...
Įkraunama...

Ar rūpinatės automobilio švara?

QUOTE(<Pienė> @ 2009 03 06, 16:15)
nu jo ziema tai ir svarbiausia ir yra plaut masina ne del grozio  o del to kad tos druskos taip eda masina..  doh.gif

Pasidengi antikorozine ir ramiai miegi,needa mirksiukas.gif As ir virsu iki moldingu nusipurskiau su tokiu permatomu kaip lakas,ir dar kai kurias problematiskas vietas smile.gif
Atsakyti
niekada nebuvau didele svaruole...bet is kitos puses, masina turi tarnauti man,o ne as jai blush2.gif
Atsakyti
Rūpinimąsis ja yra tarnystė? O tu ir kitais prietaisais tik naudojiesi, bet nesirūpini jų švara, tvarkingumu?
Atsakyti
Svara arkliu neprideda,svarbiausia tai,kas po kapotu-vat tai ir vadinu masinos rupinimusi ir prieziura,man ji turi kaip bitele,kaip laikrodis eiti ax.gif vat rytoj pasistengsiu oro filtra pasikeisti,jau senokai turiu nusipirkusi smile.gif
Atsakyti
Tą mintį jau kartoji kelintą kartą, bet pvz. kitus dažnai naudojamus daiktus ar prietaisus praplauni - pravalai reguliariai, nors taip pat "arklių neprideda" . Kranai, mikrobangė, dujinė ar elektrinė plytelė ir kt. reguliairiai užsiteršiantys. Automobilis lygiai toks pats daiktas. Kuo jis toks išskirtinis, kad gali būti apleistas mėnesių mėnesiais? rolleyes.gif
Atsakyti
Kebulo isorine svara ar nesvara tai nera apleistas automobilis,apleistas yra tada,kai blogai vaziuoja.Posakis "tvarkinga,priziureta masina" butent ir reiskia tai,kaip ji vaziuoja,kaip dirba visi jos mazgai,o ne tai,iki kokio laipsnio ji isblizginta.
O vat siandien palijo,ir mano masiniukas visai svarus patapo thumbup.gif beje,savo masinos as nelyginu su buitiniais prietaisais-ji man yra kaip geriausia drauge,gal taip galeciau pasakyti,ir jai skiriama viskas kas geriausia,tik ziema neplaunama-nematau prasmes,kodel,jau rasiau smile.gif
Oro filtro taip ir nepasikeiciau-lauke lyja verysad.gif Teks astrutei dar biski pakenteti ax.gif
Atsakyti
Klausimėlis: kur plaunat savo mašinytes švariai good.gif ir nebrangiai?
Atsakyti
QUOTE(ElinaT @ 2009 08 13, 09:42)

svam kieme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxa @ 2009 08 13, 11:38)
svam kieme thumbup.gif

Savo kiemo neturim, tai matyt reiks uosves kiemu pasinaudoti biggrin.gif
Atsakyti

as savam kieme(ne nuosavam lotuliukas.gif )
megstu,kad viduj butu svaru,bet su vaikais nevisuomet gaunas doh.gif
Atsakyti

Savitarnoj,penki zetonai-11,50 jei gerai pamenu,viens du-ir masiniukas blizga thumbup.gif
Atsakyti
Siaip del svaros galvos sau nesuku, bet zinau, kad mano masinoj galima rasti visko thumbup.gif , susitvarkau, jei zinau kad reiks vezti ka nors blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puma: 17 rugpjūčio 2009 - 17:57