papasakosiu sawo istorija ....
2008 02 16 Lietuvos didzioji diena,o mano mamai su patewiu jubiliejaus sventimas buvo ,pirtis linksmybes ir t.t,o po 12 nakties as isejau namo nes pasijautau silpnai mane Vyras palidejo o pats toliau linksmintis isejo,o mano sirdis reke kad si naktis bus negera kad bus blogai kazkas netaip, ir ne man vienai ta sirdis sake ,mociute mano sake kad ivyks nelaime.....
taip ir buvo ..... netoli 4 ryto skambutis ,sako man mano mama nukriti nuo laiptu,skausmas perwere sirdi....gili koma ,operacija ,skilusi kaukole,kraujas issiliejo i smegenis,diagnoze-jai neatsikels iki ryto-negyvenss...
vasario 19 mire netoli 4 hdienos....laidotuwes ,vaistu kalnas raminamieji stiprus ,valerijono dideles dozes ,maisiau visus gerimus kiek begalejau...
nesulaukiu menesiniu nors turejo buti ta lemtinga 19 diena ,neemiau i galva nes manaiu del streso,o pasirodo as visam grazume jau laukiausi,labai bijojau kad nebutu kazkas blogai nes tada laukiausi pirmasias sawo sawaites,o gime va koks didelis ir stiprus

ir turi lengvo laipsnio sirdies yda

bet sako kad isaugs

todel manau kad kazkiek gal ir duoda stresa ,ligos ie pns.
jum parasiau sia istorija nes ,kad duociau pavizdi kad ne vien del ligos gtali atsirasti vaiko bedos,reikia zvelgti giliau ....