Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nori vaikelio, o aš nesiryžtu

QUOTE(blondinas Nr.136 @ 2009 02 25, 12:23)
tu tokia durna, kad su tavim net katinai nenoretu niekur eiti

Man atrodo ,kad tau jau cia viska pasake,kur tau eiti ,esi dar uz mane durnesnis ,jei net to nesupranti.
Papildyta:
QUOTE(flesi @ 2009 02 25, 10:32)
siūlau ignoruoti, kiek žmogus kalbėsis pats su savim cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pasiklydo gaidelis hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
gal ne visai i tema, bet as ir pirmam nebuciau pasiryzus niekada gyvenime. tik vat mb padare netyciuka, kuo labai labai dziaugiuosi. vis atrode, kad netinkamas laikas, bet aciu mb, kuris sau tyliai skaiciavo mano vaisingas dieneles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2009 02 25, 13:22)
bet aciu mb, kuris sau tyliai skaiciavo mano vaisingas dieneles lotuliukas.gif

jei butum lankius mokykla, galetum pati pasiskaiciuot...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.136 @ 2009 02 25, 23:29)
jei butum lankius mokykla, galetum pati pasiskaiciuot...

ten, kur gyvenu, nera mokyklu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 02 24, 23:40)
na laiko rodos tam dar turiu kokius 7metus tai tikrai, nes dabar man 28m  ax.gif  Bet vėlgi, koks skirtumas tarp vaikų, ar beverta drums nusistovėjusį gyvenimą, bet ir vėl.... kaip smagu ateit pas draugę į svečius, pasidžiaugt mažiuku vaikiuku,vėl užsinori nerealiai...
Bet kai apmąstai visą situaciją,stabdai save.....  verysad.gif  O gal nebeverta  unsure.gif

Verta, tikrai verta. Aš irgi dvejojau 8 metus - nenorėjau varžyt savo laisvės, padaryt karjerą, pakeliaut. Bet vyro įkalbinėjama pagaliau pasirįžau ir tapau nestuke.gif Dar vakar savo sūnaus klausiau (dar jam nepranešiau apie nėštumą) , ar jis norėtų broliuko ar sesutės, tai sakė, kad labai norėtų, "bet tu mama gi negimdysi". Bijau ir aš dėl amžiaus skirtumo, bet manau geriau jaunesnis broliukas ar sesutė, nei būti vienturtėliu.
Taigi jei tik yra noro ir galimybių, meskit abejones į šalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 26, 13:50)
Bijau ir aš dėl amžiaus skirtumo, bet manau geriau jaunesnis broliukas ar sesutė, nei būti vienturtėliu.

4u.gif sveikinu dėl apsisprendimo. Bus labai smagu - pamatysi
Kad tu žinotum, kaip aš išgyvenau dėl amžiaus skirtumo, bet yra savų pliusų: mano vaikų interesų laukai nesikerta, todėl nėra priežasčių pavydui ir konkurencijai. be to vyresnis vaikas - jau pagalbininkas, jaučiasi svarbus, galėdamas padėti. iš kitos pusės, vyresnysis su mumis jau nebenori niekur eiti, todėl turim mažutį kelionių draugą ax.gif

Dėl figūros kažkas čia išgyveno - aš iš ligoninės parsivežiau +2 kg, o su manim gulėjo moteris, kuri prieš nėštumą svėrė 72, gimdyt atvažiavo 67 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2009 02 26, 14:59)
4u.gif  sveikinu dėl apsisprendimo. Bus labai smagu - pamatysi
Kad tu žinotum, kaip aš išgyvenau dėl amžiaus skirtumo,  bet yra savų pliusų: mano vaikų interesų laukai nesikerta, todėl nėra priežasčių pavydui ir konkurencijai. be to vyresnis vaikas - jau pagalbininkas, jaučiasi svarbus, galėdamas padėti. iš kitos pusės, vyresnysis su mumis jau nebenori niekur eiti, todėl turim mažutį kelionių draugą ax.gif

Dėl figūros kažkas čia išgyveno -  aš iš ligoninės parsivežiau +2 kg, o su manim gulėjo moteris, kuri prieš nėštumą svėrė 72, gimdyt atvažiavo 67  mirksiukas.gif

Dar vienas pliusas dėl didesnio amžiaus skirtumo - studijos. Tėveliams bus, piniginiu atžvilgiu, lengviau vaikus išleisti į mokslus - vienas baigs, o tada kitas į mokslus. Kai tuo tarpu 2 studentus reiktų išlaikyt smile.gif
Dėl svorio, tai čia kaip kam, mano organizmas linkęs kaupti riebaliukus, tai nemanau, kad numesiu lengvai svorį.
Dar vienas klausimukas. Sako, kad antrą vaiką fiziologiškai lengviau gimdyti. Kaip yra po didesnės pertraukos?
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 26, 14:21)
Dar vienas klausimukas. Sako, kad antrą vaiką fiziologiškai lengviau gimdyti. Kaip yra po didesnės pertraukos?

tik nesigązdink, bet sako, kad jeigu skirtumas tarp vaikų didesnis tai gimdymas gali būti tarsi tai būtų pirmasis. Man abu nėštumai ir gimdymai buvo identiški, antrasis gal šiek tiek trumpesnis, bet tikriausiai epidūro įtaka. Skirtumas tas, kad po antrojo gimdymo organizmas daug greičiau atsistatė. Į riebaliukus ir aš labai linkusi, bet nėštumo metu visiškai neturėjau apetito - tas apsaugojo nuo pilnėjimo, be to kamavo toksikozė, tai iki 20 savaičių aš buvau numetusi beveik 6 kg.
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2009 02 26, 15:39)
tik nesigązdink, bet sako, kad jeigu skirtumas tarp vaikų didesnis tai gimdymas gali būti tarsi tai būtų pirmasis.

Ir kaip nesinervuot doh.gif Taip ir galvojau. O kaip epidūras? Apsimoka daryt? Tikrai nuskausmina?
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 02 26, 16:39)
Ir kaip nesinervuot  doh.gif Taip ir galvojau. O kaip epidūras? Apsimoka daryt? Tikrai nuskausmina?

mirksiukas.gif Tau dar anksti nerimauti, be to argi galima spręsti apie visus gimdymus iš mano vienos pasisakymo.
Epidūras man buvo tikras išsigelbėjimas, suveikė puikiai, komplikacijų liekamųjų reiškinių jokių, o skausmą nuėmė išties - žinutes draugėms rašinėjau nuo gimdymo stalo, per sąrėmius buvo toks mmm maudimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2009 02 26, 17:50)
Epidūras man buvo tikras išsigelbėjimas,  suveikė puikiai, komplikacijų liekamųjų reiškinių jokių, o skausmą nuėmė išties - žinutes draugėms rašinėjau nuo gimdymo stalo, per sąrėmius buvo toks mmm maudimas. mirksiukas.gif

Reiks rimtai pagalvot ir man apie epidūrą. Dar išties per anksti smile.gif
Atsakyti
Na jei tarp nėštumų yra 7 ir daugiau metų - taip antrąjį nėštumą organizmas pasitinka kaip pirmą kartą rolleyes.gif
Atsakyti