QUOTE(giedriushka @ 2009 03 02, 02:06)
Pagrindiniai prieskoniai pipirai (as dedu 5 pipiru misini) druska ir cesnakas kuris kad neprarastu savo astrumo geriausiai dedamas i pabaiga troskinimosi ... misiniu mesai ar apskritai nepatariu nei pirkt nei naudot

geriausia kai pats turi pavieniu prieskoniu ir juos susimaisai , nes tuose minisiniuose didzioji dalis druskos , o ir seip ne visada geras derinys , seip kaip jau kazkur rasiau dedu baziliko ir kai turiu visa lauro lapa i apacia , taip pat galima imesti kelis sveikus pipirus po tuo lapu , kad po to nesimaisytu , bet astrumo pakanka tada ..
tai cia mes vienas kita suprantame

. misiniu mes nepraktikuojame,ypac druskiniu, vegeta yra blogis ir negeras zodis:) (apie tai galime atskira temele tureti,ar ne?

), mesyte prieskoninam 5pipirais, dievinu mairuna mesai tiesiai nuo puokstes,aukstyn kojom kabancios visad po ranka

ir pan....
cenakams,kaip rasiau - mesa susiprieskoninau pagal musu skoni;
bet - gal as is kazkur asociatyvinej atminty uzfiksavau,kad cenakai turi toki savita skoni....
kaip rasiau,dejau truputi salieto ir poro (norejosi ju truputi salia mesos,kurios net vos ne per daug) ir bulviu. daugiau nieko. manau,cenakai turi buti 2-3 ingridientu ir tiek.
bet still...ar as issigalvoju, kad cenakai turi tureti ypatinga skoni/prieskoni?