Įkraunama...
Įkraunama...

šv. Dvasios cerkvė Vilniuje

QUOTE(aqile @ 2016 07 17, 16:43)
galima ir lietuviska ir uztenka tik iprasto vardo- jokiu pavardziu ar kriksto vardu nereikia smile.gif

Reikia rašyti krikšto vardą; rusų k., kilmininko linksniu. ax.gif
Atsakyti
kas man pasakys kokios apeigos atliekamos su zvake is izraelio. kur viena didele zvake sudaro 30 zvakuciu?
Atsakyti
Sveikinu visas ortodokses su Šv. Kalėdomis. 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Perskaiciau sia tema ir pasidare liudna. Liudna, kad katalikes ziuri i Staciatikiu tikejima kaip i koki burtu ir noru issipildymo vieta. Uzeisiu, paprasysiu, jie pasimels uz mane, as zvakute nupirksiu, prie ikonu palakstysiu ir visos mano problemos issipres. Labai liudna ir geda del tokio poziurio i si nuostabu tikejima. Tai galbut turekit pagarbos nors pasiskaitykit apie sia religija, kaip reikia elgtis, kokios taisykles, kas tai ir kaip. Mes staciatikiai nelakstom (nei as nei is mano aplinkos) i kataliku, liuteronu baznycias tik todel, kad mums pasisektu meileje, moksluose arba vyra susirastumem. Jeigu katalikybe jums nesuteikia pilnatves, galbut tada verta isigilinti i staciatikiu religija, bet nesinaudoti religijomis kaip kokiu bankomatu (uzeinu ir paprasau ko man reikia, ir dar su garantijom!). As niekad nepamirsiu vienos moters, katalikes, kuri atejusi i Sv. Dvasios cerkve pasimeldusi, atlikusi visus savo ritualus pristojo prie manes ir mano vaiko ir ikyriai aiskino man, kad geriau as i baznycia vesciau savo vaika, kataliku ji auginciau. Buvom cerkveje, nenorejau neigiamu emociju, teko iseiti is ten, o moteris mus lauke pradejo persekioti… Nesuprantu as kataliku, patys ateina pasisemti tikro tikejimo, o po to puola ir dergia mus.
Gytare labai gera, kad aiskina viska, bet galbut jos vietoje ideciau nuorodas, nes vien is pagarbos jos turi perskaityti kas ir kodel, o neklausti kaip raganauti cerkveje. Ne ikonos ir zvakutes jums pades, o jusu paciu maldos ir doras gyvenimas.
Atsiprasau jei ka izeidziau, bet kartais reikia pasakyti ir nemalonia bet tiesa.
Atsakyti
QUOTE(delfinas123 @ 2017 01 08, 01:26)
*Liudna, kad katalikes ziuri i Staciatikiu tikejima kaip i koki burtu ir noru issipildymo vieta. Uzeisiu, paprasysiu, jie pasimels uz  mane, as zvakute nupirksiu, prie ikonu palakstysiu ir visos mano problemos issipres.

**Ne ikonos ir zvakutes jums pades, o jusu paciu maldos ir doras gyvenimas.

*Pritariu. 4u.gif

**Padeda ne ikonos ir ne žvakutės, o tikėjimas. "По вере вашей да будет вам".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytarė: 08 sausio 2017 - 10:52
Gytare, sakykit, kada artimiausiu metu bus Cоборования?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2017 01 20, 19:15)
Gytare, sakykit, kada artimiausiu metu bus Cоборования?
Ačiū 4u.gif

Balandžio 1 d., šeštadienį, 11 h. 4u.gif
Atsakyti
Alysida, parduotuvė

Stačiatikių juvelyrikos papuošalai ir ikonos.
Atsakyti
Merginos, kokią frazę kartoja pamaldų metu? ...kažkas tokio "išgelbėk mane" ar "apsaugok mane"....

Dar įdomus faktas (pasakė moteriškė cerkvėj), jog šios cerkvės energetika labai stipri ir namuose meldžiantis tą frazę (nepamenu, bet ji kattojama visų pamaldų metu, tai kas žino daugiau - pasakys) reikia pakartoti 3000 kartų, kad ji turėtų tą patį "stiprumą", o va Šv. Dvasios cerkvėje užtenka vieno kartelio. Paaiškino, jog taip sustiprinama žmpogaus aura, biolauka, įgaunama apsauga. Dega žvakė- valosi sielą, lydosi vaškas - valosi kūnas.

Dar - ten yra Vilniaus globėjo paveiklaslas ir dabar veidas jo šviesėja labai greitu tempu. Kas aiškinama kaip stebuklas neskelbtas. Visa bendruomenė stebisi.
Atsakyti
Sveikos merginos. Gal zinot ar yra kokia ikona prie kurios butu galima uzdegti zvakele ir pasimelsti prasant kad padetu ausitaikyti su zmogumi su kuriuo esu susipykusi. Ar nera skirtumo prie kurios ir degt tiesiog ten kur traukia? Nes nors esu katalike bet kartas nuo karto uzeinu ir i sia cerkve, uzdegu zvakele. Ir butent siuo sunkiu periodu vel ruosiuosi eit. Nes nerandu ramybes
Atsakyti
QUOTE(jolantele1030 @ 2017 07 09, 09:21)
Sveikos merginos. Gal zinot ar yra kokia ikona prie kurios butu galima uzdegti zvakele ir pasimelsti prasant  kad padetu ausitaikyti su zmogumi su kuriuo esu susipykusi. Ar nera skirtumo prie kurios ir degt tiesiog ten kur traukia? Nes nors esu katalike bet kartas nuo karto uzeinu ir i sia cerkve, uzdegu zvakele. Ir butent siuo sunkiu periodu vel ruosiuosi eit. Nes nerandu ramybes

Nėra skirtumo. Ten, kur traukia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2017 07 31, 13:51)
Nėra skirtumo. Ten, kur traukia. smile.gif

Aciu uz atsakyma. Uzdegiau zvakute prie nikolaj ciudotvorytel ikonos. Ir ka manot. Susitaikiau su tuo zmogum su kuriuo buvau susipykusi smile.gif tikrai ta ikona stebuklinga smile.gif Man dar toks klausikumas iskilo. O kokia ten ikona yra kur salia tos nikolaj ciudotvorytel. Toks pilkais drabuziais senukas su barzda. Kas ten per sventasis? Nes kiek toj cerkvej bunu ir kiek pro ta ikona einu tai taip vis man zvilgsnis uz tos ikonos uzkliuna traukia zvakute ten uzdegti. Bet kolkas dar taip ir nedegiau. Sekanti karta turbut jau reiks ta padaryt smile.gif
Atsakyti