Įkraunama...
Įkraunama...

Poros higiena

Būtų idomu išgirsti specialistės nuomonę smile.gif
Iš anksto dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Nežinau nei vieno, moksliškai pagrįsto argumento, įrodančio šių kelnaičių žalą. Tik nerekomenduojama nuolat dėvėti sintetines.
Atsakyti
Labai norėčiau pasiteirauti, kaip gi vis dėl to seksualiai aktyvi pora turėtų prisižiūrėti, tam, kad maximaliai sumažintų riziką susirgti bakterine vaginoze, grybeliu ar kitokiais uždegimais. Kokios yra normos, kiek kartų reikėtų praustis abiems partneriams per dieną, kokias prausimosi priemones naudoti, ar būtina praustis prieš ir po lytinių santykių?Ką jūs manote apie tokias naujoviškas higienos priemones kaip pvz. Multi-Gyn Gel, arba įvairiausius makšties plovyklius(pvz. Multi-Gyn vaginal douche), ar juos galima naudoti savarankiškai be gydytojo nurodymo, tiesiog profilaktiškai, norint maximaliai apsisaugoti nuo uždegimų. Jei galima, tai kiek kartų reiktų naudoti makšties ploviklį?Labai ačiū už išsamų atsakymą!!!
Atsakyti
Dauguma akušerių - ginekologų kategoriškai pasisako prieš makšties ploviklių naudojimą sveikoms moterims.
Praustis pakanka du kartus per dieną, naudojant tik vandenį, ir kartais intymiai higienai skirtas primones. Prieš aktą taip pat pageidautina nusiprausti, tačiau,jei kartais to ir nepadarysite, nieko baisaus.
Žmogaus organizmas turi tokią nuostabią savybę su daugeliu problemų susitvarkyti pats, todėl nereikia persistengti.
Jei pora sveika, neturi kitų lytinių kontaktų, uždegimų pavojus labai minimalus.
Atsakyti