Beda ta, kad man nestumo metu supuliavo kojos pirstas prie nago. Nebepasiekiu tvarkyti koju nagu, todel blogai apkirpau naga, ir (tik neseniai supratau) del to, kad bate su siltomis kojinemis anksta, man nago sonas atsireme i pirsta ir toje vietoje atsirado pulinukas. Nagas nusikirpo lengvai, neiaugo. Mano gydytoja liepe kreiptis i poliklinika, sake gali prireikti chirurgo pagalbos, kadangi pati siuo klausimu patarti nieko negalejo. Poliklinikoje pasake, kad nesciai geriau gydyti tepaliuku (tada buvo apie 22 sav.), taigi gydziau naturaliu zoleliu ir eteriniu alieju tepaliuku, po to "curiosin", tada pulinukas pratruko, beveik nebeskauda, bet vis dar gyja. Blogiausia, kad dabar tas pats atsitiko su kitos kojos pirstu, kai nukirptas nagas paaugo

Pati del to nepergyvenau- gydziau ir tiek, kadangi leliukas daug spurda ir bendrauja, tai pernelyg ir nekreipiau i tai demesio. Ir gine man niekada nieko nepasakoja apie tai, kas nestumo metu gali nutikti bloga, kad nepradeciau bijoti ir neisikalbeciau ko nors.
Tik mano mama vis nerimauja del kiekvienos smulkmenos ir mane gasdina, tad pradejau siek tiek bijoti del tu pulinuku

Galbut kas nors zinote, kaip butu geriau pasielgti?
Ar tai pavojinga?