Saldžiarūgšrė vištiena (receptą radau kiniečių temoje

)
4 gabalėliai vištienos filė
vištienos prieskonių
2 valg. š. krakmolo
2 valg. š. miltų
aliejaus kepimui
Padažui:
3 šaukštai šviežiai išspaustų citrinos sulčių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai aliejaus
8 skiltelės susmulkinto česnako
Tereikia viską sumaišyti ir pakaitinti, kad ištirptų medus.
Vištieną supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais ir palikti valandai pasimarinuoti. Kai jau prisimarinuoja, į polietileninį maišelį supilti krakmolą, miltus, mėsą ir gerai pakratyti, kad visi gabalėliai gerai išsivoliotų. O tada į gerai įkaitintą aliejų

.
Na o kol kepa vištiena, padarom padažiuką.
Vištieną iškepus, išgreibti ją iš aliejaus, ant popierinių servetėlių, dėti į kitą keptuvę, ir užpylus padažu patroškinti porą minučių.
Ką galiu pastebėti, kad vištiena gal šiek tiek perkepiau, nes gavosi kietoka, ir kitą kartą pjaustysiu plonom juostelėm. Ir padažo man norėtųsi dvigubai daugiau, nes jo vos užteko. Ištaisius šiuos nesklandumus, bus ypač liuks

, bet ir taip labai skanu buvo