Musu vakarykste vakariene!
Kalafijoru ir cukiniju sriuba:

Reikia puse vidutines galvos kalafijoro; nedideles cukinijos, 1 litro sultinio ( galima ir daugiau), svoguno. Viska pavirti apie 10-15 min, ideti druskos ir pipiru. Susmulkinti su rankiniu blenderiu, tada ideti sutarkuota 1 morka ( na cia beveik tik del vaizdo ir todel kad man patinka nors kazka pakramtyti

). Del astrumo dar dejau cili pipira ir del aromato oregano ir ciobrelio. Skanaus!!!
Troskinti spinatai su kedro riesutais ir lasisa, kuri turejo buti gaminama garuose.

Sita recepta nukniaukiau is Martha Stewart puslapio ir labai patiko.
Reikia didziulo glebio spinatu, cesnako keliu skilteliu, kedro riesutu, sauksto aliejaus. Cesnaka pakepinti ant aliejaus, sudeti kedro riesutus, kai prades riesutai keisti spalva, tada pradeti deti spinatus. Visu is karto nesudesit, nes ju atrodo labai daug iskarto, bet paskui akimirksniu sumazeja uzdengus dangti. Spinatu nereikia pertroskinti, tik kelias akimirkas, kad islaikytu ryskiai zalia spalva. Pagardinti druska ir pipirais, pries pateikiant apslakstyti citrinos sultimis.
Lasisa apiberti druska, pipirais ir krapais. Apslakstyti citrinos sultimis, palikti kelioms minutems ir isvirti garuose. As kepiau keptuveje, tai gana neisvaizdziai atrodo krapai.
Na mes cia stengiames sveikiau maitintis!!!