
Bonifacija,skanumelis

Bonifacija, atvaziuoju!!! Jetus kaip skaniai atrodo
Elena, pagaliau pamaciau taip issvajotas burokeliu su raug kopustais salotas... Kazkada tokias valgiau, bet niekaip nepavykdavo rasti su siais ingredientais receptuko. Aciu! Visa kita irgi saunumelis
Briliantas, skaniai atrodo, tik galima toki patiekala deti i saltuosius. Ten gi irgi su nuotraukomis skyrelis yra
Na, o as kaupiuosi kiausiniu-farso vyniotiniui

Elena, pagaliau pamaciau taip issvajotas burokeliu su raug kopustais salotas... Kazkada tokias valgiau, bet niekaip nepavykdavo rasti su siais ingredientais receptuko. Aciu! Visa kita irgi saunumelis

Briliantas, skaniai atrodo, tik galima toki patiekala deti i saltuosius. Ten gi irgi su nuotraukomis skyrelis yra

Na, o as kaupiuosi kiausiniu-farso vyniotiniui

Astuonkojis ant griliaus
Apvirti astuonkoji vandeny, maniskis buvio jaunas ir sviezias
, tai trumpiau, saldytam gali prireikti valandos. Tada barstom oreganu, druska, pipirais, pilam alyvuogiu alieju, siek tiek vyno acto, palaikom keleta minuciu, tada dedam ant griliaus. Dar kartu pridejau kepti pipiru, skanaus
Apvirti astuonkoji vandeny, maniskis buvio jaunas ir sviezias



QUOTE(Shalimar @ 2009 03 03, 15:39)
oj aciu aciu, gal nereikia

QUOTE(Briliantas @ 2009 03 03, 12:45)
Ar tikrai tiek daug

QUOTE(Shalimar @ 2009 03 03, 13:39)
Astuonkojis ant griliaus
Jetau





Shalimar,ir kaip astunkojis?
Koks skonis?
Is isvaizdos tai nelabai
bet grilinti pipirai
Koks skonis?
Is isvaizdos tai nelabai

bet grilinti pipirai

QUOTE(Renatina @ 2009 03 03, 10:54)
esu bandziusi tuna is skardines naudoti ant jau paruostu makaronu su padazu - tuomet man buvo skanu, jis isliko sultingas, kvapnus, neprarado savito skonio.
nesiryztu jo kepinti
nesiryztu jo kepinti

pamenu laikus kai kasdieninis maistas buvo italu ruosti makaronai - su cesnakais ir aliejum, su kiausiniais (zaliais), su konservuotais pomidorais ir tunu... tai ta tuna tikrai gerai atsimenu kad dedavo i keptuve. pries tai nupyle skysti. bet dedavo ne i keptuve sausa kad keptu, o i konservuotus pomidorus jau paruostus (na kepindavo cesnaka, dedavo pomidorus, prieskonius ir tada i pabaiga tuna)

Briliantas,uzsimaniau tavo misraines,labai apetitnai atrodo

QUOTE(Srove @ 2009 03 02, 22:10)
Imesiu toki ukiska patiekala, ukiskai pateikta
Jamu pietums

QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 03, 00:34)
Aha,paraugaut ir aš norėčiau

QUOTE(Elena @ 2009 03 03, 09:59)
Vištytė liuks,o burokėlius greit man siūsk


QUOTE(Bonifacija @ 2009 03 03, 11:41)
Taigi mano vistienos diplomatas truputi patobulintas:

QUOTE(brashke77 @ 2009 03 03, 14:15)
Kepk tik nesikaupus

QUOTE(brashke77 @ 2009 03 03, 14:45)



QUOTE(addicted @ 2009 03 03, 14:33)
Shalimar,ir kaip astunkojis?
Koks skonis?
Is isvaizdos tai nelabai
bet grilinti pipirai
Koks skonis?
Is isvaizdos tai nelabai

bet grilinti pipirai

Oi, as dievinu astuonkojus, vieni skaniausiu is juros gerybiu, galeciau maitintis tik jais, krevetem ir kalmarais

