Tai idomu butu Japonijoj sushiu suvalgyti, aplamai, japoniska ir kinietiska virtuve-
Tai jau nepasakokit...Seile iki zemes... Dukra mokosi japonu kalba, zada mokytis isvaziuoti, tai vis pakalba- ir jus su teciu pasikviesiu i Japonija...
Tai idomu butu Japonijoj sushiu suvalgyti, aplamai, japoniska ir kinietiska virtuve-
Tai idomu butu Japonijoj sushiu suvalgyti, aplamai, japoniska ir kinietiska virtuve-
Tai nuvaziuosit, paragausit ir mums viska papasakosit kas ir kaip
Beje, kur pas mus to Philadelphia surio yra pirkti? Kokioj Maximoj bus? Dar neziurejau o zadu sushi daryti 6dieni, tai rytoj reikia viska susipirkti labai greitai.
Beje, kur pas mus to Philadelphia surio yra pirkti? Kokioj Maximoj bus? Dar neziurejau o zadu sushi daryti 6dieni, tai rytoj reikia viska susipirkti labai greitai.
Siaip tai as esu maciusi didesmese Maximose visose, ir IKI taip pat ( Rimi retai bunu, nes tolokai nuo manes), buna visada.
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 27, 14:48)
Siaip tai as esu maciusi didesmese Maximose visose, ir IKI taip pat ( Rimi retai bunu, nes tolokai nuo manes), buna visada.
Dekui, tuoj keliausiu pirkti
Siaip tai nezinau, nes niekad nepirkau, vis paimdavau, pavartydavau, bet kazkaip man....nezinau, kaina nemaza, tai ir padedavau atgal,
Bet manau reiktu pasiskaityti sudeti....
Sushio gaminimui reiktų pirkti tą bloką sūrio, nes tada lengviau jį pjaustyti juostelėmis. Bet galima ir kremą pirkt, jei bloko nėr, tada tektų rankom formuoti dešreles
Kartą neturėjau to bloko, tai iš suplakto sūrio dariau. Pavyko, tik terliotis daugiau reikia.
O tą sūrį galima ne tik sushiui naudoti, tai nieko, kad ir liks. Ant sumuštinių, į desertus, padažus- visaip jį galima pritaikyti.
Jei LT kas nors atidarytų "all you can eat sushi" restoraną, tai tuoj į bankrotą nueitų... Žmonės pilnas kišenes prisikimšę išeitų, nors ten išsinešti nieko negalima, nebent specialiuose induose.
Papildyta:
Aš irgi planuoju Japoniją aplankyt. Turim ten kelis pažįstamus, tai būtų puiku tuo pasinaudoti.
O tą sūrį galima ne tik sushiui naudoti, tai nieko, kad ir liks. Ant sumuštinių, į desertus, padažus- visaip jį galima pritaikyti.
Jei LT kas nors atidarytų "all you can eat sushi" restoraną, tai tuoj į bankrotą nueitų... Žmonės pilnas kišenes prisikimšę išeitų, nors ten išsinešti nieko negalima, nebent specialiuose induose.
Papildyta:
Aš irgi planuoju Japoniją aplankyt. Turim ten kelis pažįstamus, tai būtų puiku tuo pasinaudoti.
QUOTE(himalaia @ 2009 11 27, 12:40)
Jei LT kas nors atidarytų "all you can eat sushi" restoraną, tai tuoj į bankrotą nueitų... Žmonės pilnas kišenes prisikimšę išeitų, nors ten išsinešti nieko negalima,
dabar lyg jau ir yra Vilniuje
Aš pamenu, kai LT pirmas Delano atsidarė (kur salotų kaina priklauso nuo lėkštės dydžio, pats įsidedi)- tai žmonės mokėdavo už pačia mažiausią lėkštutę ir tokį kalną prisikraudavo, kad reikdavo atsargiai nešt, jog nenuvirstų 
Kažkas tokio, tik dar daugiau į mažą lėkštutę
Kažkas tokio, tik dar daugiau į mažą lėkštutę
QUOTE(himalaia @ 2009 11 27, 14:55)
Aš pamenu, kai LT pirmas Delano atsidarė (kur salotų kaina priklauso nuo lėkštės dydžio, pats įsidedi)- tai žmonės mokėdavo už pačia mažiausią lėkštutę ir tokį kalną prisikraudavo, kad reikdavo atsargiai nešt, jog nenuvirstų 
Kažkas tokio, tik dar daugiau į mažą lėkštutę

Kažkas tokio, tik dar daugiau į mažą lėkštutę

vava
Taip, ir as, nors ir ne studente buvau, mes salia dirbome, toookius kalnus prisikraudavome, kad ojojoi , o ant virsaus dar saulegrazu ir alyvuogiu priklijuodavome
, visas meno kurinys gaudavosi...
O karta viena uzsieniete atejo, tai ji i skirtingas, o ir dideles lekstes po viena sauksta salotu isidejo, tai ziurejom i ja visi labai nustebe...
Ka darysi, gyvenimas privercia, ...
O karta viena uzsieniete atejo, tai ji i skirtingas, o ir dideles lekstes po viena sauksta salotu isidejo, tai ziurejom i ja visi labai nustebe...
Ka darysi, gyvenimas privercia, ...
Truputį paeksperimentavau su "sushi grafika"
Tai vat kas išėjo, vadinasi shikai
maki, berods.

Aišku, čia daugiau dėl įdomumo, ne dėl skonio, nes pagrindas- ryžiai.
Labai lengva padaryti
Instrukcijos.

Aišku, čia daugiau dėl įdomumo, ne dėl skonio, nes pagrindas- ryžiai.
Labai lengva padaryti
Himalaia - labai cia jau skanumynu prirodei, buvau truputi uzsiemus da savo kasarais, tai davar viska su tokiu malonumu paskaiciau - o jau tavo susiai apetita suzadino... mirtis, kaip noriu susiuku...
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2009 11 23, 22:00)
Aš irgi druskos į ryžius nededu.
Va, prieš porą dienų dariau.
Marinuoti imbiero nepavyko, nes supjausčiau per storai, naudojau seną imbierą, todėl jis nepasidarė rusvas ir pamiršau prieš užpilant actu pasūdžius palaikyti. Žodžiu, š išėjo.

Va, prieš porą dienų dariau.
Marinuoti imbiero nepavyko, nes supjausčiau per storai, naudojau seną imbierą, todėl jis nepasidarė rusvas ir pamiršau prieš užpilant actu pasūdžius palaikyti. Žodžiu, š išėjo.

Gal galetum pasakyt - kas cia ta geltona zuvyte ir tamsiai raudona
QUOTE(rudenssniegas @ 2009 11 26, 19:56)
Tai jau nepasakokit...Seile iki zemes... Dukra mokosi japonu kalba, zada mokytis isvaziuoti, tai vis pakalba- ir jus su teciu pasikviesiu i Japonija...
Tai idomu butu Japonijoj sushiu suvalgyti, aplamai, japoniska ir kinietiska virtuve-
Tai idomu butu Japonijoj sushiu suvalgyti, aplamai, japoniska ir kinietiska virtuve-
man tai japoniska virtuve - superine








