Įkraunama...
Įkraunama...

Inhaliatoriai, inhaliacijos - 2

QUOTE(asterra @ 2012 12 06, 16:48)
Gal kas turit inhaliatoriu Beurer is Prismos? Kokie atsiliepimai? Ka reiskia ultragarso technologija? 

INHALIATORIUS  Toks pat prismoj, su taskais 109Lt kainuoja  smile.gif

Mano draugė turi. Labai patenkinta. Net ir vaziuojant kelionėje pasinaudoja. Kaip tik šito ir norėjau, bet perskaičiau visą temą ir neradau nė vieno atsiliepimo apie jį. Bet turiu šiek tiek taškų Prismoje, tad gausis kaina 142 lt. Susigundžiau ir jau ryt pirksiu. Pasinaudosim ir galėsiu pareklaminti.
Atsakyti
Sveikos. Apie inhaliatorius visiskai nieko nenusimanau. Kaip vyresnele apsirguliuoja pakvepuojam tik virs puodo.
Tad gal kas galetu paprotinti mane, ar mums reikalingas jis, atsizvelgiant I pirkinio kaina. Dukrai daznokai buna slogos, gerkles raudonumas pereinantis I angina. Sunui panasu kad nosyte taip pat silpnoji vieta. Ar su siom ligom jis gelbeja. Jei taip koki, siulymet tinkanti nuo kudikio iki suaugusiojo.
Atsiprasau uz vaikiskus klausimus, bet busiu dekinga jei kas patartu.
Atsakyti
Tai va. Perskaičiau visą temą ir nusipirkau niekieno neaprašytą ultragarso inhaliatorių BEURER IH30. user posted image
Su 600 Prismos taškų, jo kaina gavosi 142 lt (be taškų 219 lt, kai visame internete 299 lt).
Tokį turi draugė ir pasitikėdama ja išsirinkau, o ir kaina padėjo greičiau apsispręti. Norėjau ultragarsinio, nes turiu dukrytę 7 mėn.
Šiandien jau išbandėme. 3 m. sūnui be problemų, o 7 mėn. miegančią dukrelę taip pat prainhaliavau su dideliu džiaugsmu jos nepažadindama. Trumpa charakteristika:
- Ultragarso technologija (veikia praktiškai be garso)
- Galima inhaliuoti gulint
- Inhaliacijos greitis 0, 4 ml/min
- Purškiamų dalelių dydis yra 2-4 mikronų
- Reguliuojamas purškiamas pagal poreikį
- Svoris 0, 28 kg Dydis 14 x 6, 5 x 5 cm
- Maitinimas - baterija ar kintamosios srovės adapteris
- Automatinis išjungimas po 10 min.
- 2 metų garantija (gamintojas Vokietija)
- Komplektacija: Kaukė vaikams: 1 vnt. Kaukė suaugusiems: 1 vnt

Beliko sulaukti rezultatų po ilgalaikio naudojimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turit atsiliepimu apie si inhaliatoriu ? MEDISANA ultragarsinis.

http://pigu.lt/buiti...713#mid=2115608

nelabai randu apie ji atsiliepimu. ten vaistukus galima pilti, mineralini ?
Atsakyti
Peržiūrėjau šitą laidą, kurią kažkuri mamytė nurodė. http://video.komarov...-03-04-011.html
Esu mačiusi ne vieną šio gydytojo laidą. Visos vertos dėmesio ir atsako į daugelį klausimų trumpai ir aiškiai. Trumpai apibendrinsiu ką pasakoja apie inhaliacijas, nes sužinojau daug naujo.
- Išskiriamos inhaliacojs garu (pvz. virš puodo) ir aerozoliu (kompresoriniai, ultragarso inhaliatoriai).
- Garinės inhaliacijos skirtos viršutiniams kvepavimo takams (nosis, gerklė, esant laringitui...), kadangi išskiriamos dalelės stambios.
- Aerozolio inhaliacijos apatiniams kvėpavimo takams (bronchai, plaučiai), kadangi išskiriamos dalelės smulkios.
Vadinasi, mūsų perkami inhaliatoriai nuo slogos negelbsti taip išeina, nes sukuriamos aerozoliu dalelės labai smulkios, ar gerai suprantu?
- Garines inhaliacijas griežtai draudžiama atlikti kūdikiams iki metų (per siauri kvėpavimo takai, o ikimokyklinukams tik gydytojui paskyrus; esant bakterinei infekcijai (pvz. angina); esant ausies skausmui ar uždegimui; esant kraujo uždegimui.
- Trumpai tariant, garinės inhaliacijos skirtos tik skystinti gleives, kad neišeina atsikosėti.
- Daug kas diskutavo dėl inhaliacijų esant temperatūrai. Atsakymas - garinės inhaliacijos griežtai draudžiamos, nes garas karštas, o mes gi mušame temperatūrą, vėsiname kūną. Taip suprantu, kad inhaliatoriais naudotis galima esant temperatūrai.
- Garinės inhaliacijos efektyvios tik virusinės infekcijos pradžioje; esant optimaliai kambario drėgmei.
- Tėvai turi rūpintis, kad garinių inhaliacijų išvengti, nes jos susijusios su rizika: obstrukcija, ausų uždegimas, nusiplikymas ne tik veido, bet ir kvėpavimo takų.
- Laidoje viena mama paklausė, ar reikia inhaliuotis profilaktiškai. Gydytojas nusijuokė ir atsakė - argi profilaktiškai geriate vaistus nuo peršalimo? Taip darydamos mamos save nuramina, kad jos kažką daro, kad padėtų vaikui. Bet kokios inhaliacijos yra gydymo priemonė kaip vaistas.
- Kompresorinis arba ultragarso inhaliatorius - gydo ne inhaliatorius, o tai, kokius vaistus įpilame. Šitie inhaliatoriai gydo labai rimtas ligas (pvz. bronchinė astma), tad jei pas jus vaiko neturi problemų, geriau pinigus išleisti oro drėgmės palaikymui, nes tai ir sukelia gleivių išsausėjimą.
REZIUME: vyrai, padarykite viską, kad jūsų namuose būtų optimali oro drėgmė ir nupirkite moterims garinius inhaliatorius, kad jos taptų dar gražesnės biggrin.gif

Kaip jums šita informacija? Ar mamos, kurioss pirkote inhaliatorius, visų vaikučiai turi rimtesnių ligų, nei tik paprastas kosulys? O slogai jis išvis nereikalingas?
Atsakyti

mes turime toki AND firmos jau keleta metu,labai patogus inhaliatorius,naudojame arba borzomi arba Vytautas mineralini vand.(pries tai isleidzame burbuliukus) arba esant rimtesniam sausam kosuliui brontex Lasiukus(-tik jokiais budais ne sirupa!!),mes labai patenkinti,naudojames visa seima
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2012 12 12, 15:59)
O slogai jis išvis nereikalingas?



va mane irgi labai domintu sitas klausimas, nesgi su sloga kankinames jau 3 menuo su mazom pertraukelem. Kiekviena paprasta slogele issivysto i ilgalaiki sinusita. Vaistu vartotu palete irgi plati nuo antibiotiku iki hormoniniu... Kai paprasiau gydytojos skirti proceduras, labai nustebo. Reabitologe pasitiko labai jau arsiai nusiteikus pries antibiotikus, bet proceduru poveikio nelabai pastebejau. o paskirta buvo kvepuot fiziologiniu tirpalu ir bioptron lempa. gal per mazai tu proceduru buvo? tai va po tokio ilgo pasakojimo ir noriu issiaiskinti ar verta pirkti tik del slogos gydymo inhaliatoriu? gal reiketu ilgiau nei 5 kartus pakvepuot, kad tos gleives galutinai pasisalintu? jeigu kas susiduret su panasiu atveju, buciau labai jums dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Girdėjau gerus atsiliepimus apie šį inhaliatorių. Ar tikrai jis toks geras? kol gera kaina reiktu nusipirkti ax.gif
http://www.farma24.l...compair-ne-c801
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepu arbata: 19 gruodžio 2012 - 13:15
sveikos mamos smile.gif

su šventėmis praėjusiomis ir artėjančiomis.

Sergam, turim inhaliatorių, visada kvėpuodavom humer kapsulytėse esantį jūros vandenuką. Dabar senelis nupirko Sodium chloride 0,9 proc.Braun NaCl net 500 ml.
sake galima juo inhaliuoti, bet tai kaip jį atidarytą laikyti ir išlaikyti? Buteliukas atsidaro su tokiais folijos lapeliukais viršuje atsiklijuoja. Atklijuosiu, tai kaip toliau bus? juk butelio tokio man metams užteks. Gal kas žino kaip tokius reikia saugoti, kad būtų tinkami naudoti ilgą laiką?

ačiū visoms pasidalinusioms patirtimi

Smagių artėjančių švenčių 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Visas su Sventemis! 4u.gif

Nupirkome mes savo sunui inhaliatori nes daznos slogos,nosis uzkimsta doh.gif paskutini karta net ligonineje atsidureme.Taigi kaip veikia,tai yra kaip garuoja inhaliatoriai,maciau ir ligonineje ir sanatorijoje ir pas kaimyne.Mano,microlife firmos,visai negaruoja,nesvarbu ar vesu ar silta skysti pilu g.gif tik aprasoja biskiuka.Ar cia taip turi buti?Ar jis brokuotas? unsure.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti