Įkraunama...
Įkraunama...

E. Barčaitė

pries einant pas sia gydytoja patarciau pagalvot. siaip lankiausi pas gasiuniene, bet ji atostogauja. kai pas barcaite nuejau buvo 7 nestumo savaite, kraujavau, skaudejo pilva. ji pasiziurejo sako viskas gerai, gimda valosi del to ir kraujuoji. nei vieno zodzio, kad gresiantis persileidimas ir pan. liepe ilsetis. Rezultatas: ka tik grizau is kliniku. issikvieciau greitaja, nes prasidejo labai stiprus pilvo skausmai. apziureje pasake, kad jau yra ivykes persileidimas ir jokio vaikiuko as nebeturesiu sad.gif
skaudu kai nuejes pas gydytoja isgirsti kad viskas gerai ir is vis ko tu cia nerimauji.. kai is tikruju viskas yra blogai.
manau as jai dar nueisiu padekot uz viska ko del manes nepadare ir tai bus mano paskutinis apsilankymas klinikoje Pasirink.
Atsakyti
Pas sita gydytoja lankausi nuo nestuke.gif pradzios siaures klinikoje. Kol kas esu labai patenkinta sios gydytojos darbu- maloni, viska labai gerai isaiskina, neleidzia be pagrindo panikuoti, laiku skiria visus tyrimus. Noreciau pas ja ir gimdyti. Galvoju del to su ja tartis.
Atsakyti
As ir buvau geros nuomones apie sia gydytoja iki kol pastojau. Nuejus padare ultragarsa ir neperspejo, kad jis bus mokamas (niekur jokios informacijos nera apie mokama paslauga, nors anksciau kabedavo ant duru). Nes kai lankiasui anksciau - ji buvo sakiusi, jei nestumas yra tai ultragarsas nekainuos. Dabar pasirode kitaip. Mate tik gemaline puslele ir pradejo mane nuteikineti, kad cia nieko nebus nukraujuosiu ir viskas. Isejau is kabineto su asarom, stresas truko dar pora dienu, nes negalejau patiketi, kad taip laukto kudikelio nebus.
Persirasiau i kita poliklinika nuejau pas daktare, ji net ultragarsu neziurejus, tik apziurejus pasake, kad laukiuos ir pasveikino nors tai buvo tik po keliu dienu po apsilankymo pas Barcaite.
Manau, kad tolia gydytojos etika nepateisinama. Suprantu, kad reikia perspeti ir apie blogiausia, bet ne iki tokio lygio, kad pasakyti, kad cia nieko nebus.

O dabar leliukas auga ir tikiuos, kad viskas bus gerai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Na pas lankausi nuo nestuke.gif pradzios. Tai grieztoka-manau tokios ir reikia.
Atsakyti
Tas pats gydytojas negali buti visiems tik geras, arba negeras, daug kas nuo aplinkybiu, nuo situacijos priklauso. Manau ne vieno nera stebukladario ax.gif
Atsakyti
Dar tokios arogantiškos gydytojos nebuvau sutikus schmoll.gif nuėjau kai buvo 6 savaičių nėštumas, buvau užsiregistravus, bet turėjau palaukti valandą, kadangi jau buvo pati darbo pabaiga, tai apžiūra užtruko maximum 5 min. Nei ką paaiškino nieko, tik pasakė, kad viskas vietoj ir vsio, susitark su akušerę ir ateik po mėnėsio blink.gif o man pirmas nėštumas, tiek daug klausimų turėjau. Po jos apžiūros vis patepliodavau, tai po savaitės aš jai pasiskambinau, tai ji visų pirmą įsižeidė, kad aš ją trukdau darbo metu, o jei man neramu, tai, kad kreipčiaus pas gydytojus blink.gif tai ką aš jos manymu dariau jai skambindama g.gif ir jei turiu kantrybės galiu ateiti prie kabineto ir palaukti gal kas neateis paskirtu laiku blink.gif buvau šokiruota unsure.gif tai tą pačią dieną pasiskambinau kitai ginei, ji iškart liepė ant rytojaus ateiti, apžiūrėjo, viską paaiškino, nuramino, net viską susakė ko galima, ko negalima, ir sakė, jei tik neramu skambint jai ir klaust visko thumbup.gif
Atsakyti