Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai

mamytes vakar idomus straipsnis pasirode delfi
http://www.delfi.lt/...i.d?id=63314792
Atsakyti
QUOTE(Mamičiukė @ 2012 04 13, 01:30)
Gal zinot nuo keliu metu galima gerti vitaminus Vita-Squares(GNLD)? gal dar esat kas bande juos?
Nerandu niekur parasyta  blush2.gif

Galvoju nupirkti, palei aprasyma tai susigundziau  smile.gif

Mes tai vartojam vitaminus, manau, kad nuo ju blogiau nera, bent jau mum  smile.gif

Esam daznai sergancios, tai daznai pastiprinam organizma

Beje ir zuvu taukus geriam, bet saltuoju periodu nuo spalio iki kovo men.


Nuo tada kada vaikas pradeda valgyti vaisius , daržoves , mėsytę, be to, jos kietos, tai nesukramtys, jei dantuku nera...tai kitos mamytes, trina tabletytes ir deda i arbatele...
Atsakyti
4u.gif Sveikos,noriu pasidalinti savo patirtimi.Visai netycia toptelejus i galva minciai,kad del krypstanciu pedu butu gerai vaikeliui istirt kalci ir viamina d,paaiskejo,kad keturmetis turi dideli d vitamino trukuma(perpus maziau nei minimalus reikiamas kiekis verysad.gif).
Taip kad mamytes,nors tyrimas ir mokamas ir is venos kraujuko reikia,jei tik turit menkiausiu itarimu del sio vitamino trukumo,prasykit,kad jums ji padarytu,nes jo trukumas,kaip,aisku,ir perteklius labai zalingi,galintys isprovokuoti sunkias ligas,ne vien kaulu minkstejima...
Atsakyti
papildomi vitaminai nereikalingi jeigu normalei valgot .

mesa kose pieno produktus bulve obuolis to uztenka pilnai , jeigu dar valgysit visa kita tai sveikesni nebusit smile.gif

aplamai beveik visus vitaminus organizmas pats gamina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 05 kovo 2016 - 23:39
Sveikos mamytės. Noriu pasidalinti patirtimi, kokį mes kelią nuėjom, kol suradom savo išeitį kaip atsikratyti ligų, gal kam nors padėsiu.
Musų istorija tokia: taip atsitiko, kad trijų savaičių mano vaikas gavo didelę antibiotikų dozę. Nuo to laiko ir turėjom vargo su valgymu ir kakojimu. Valgo nenoriai, kakoja kietai. Naudojom įvairius probiotikus iš vaistinės, homeopatinius lašiukus, tai tuos tai anuos, laukėm kol išaugs. Vaikui paaugus, pradėjo labai sausėti oda, berti panosę. Pradėjus lankyti darželį ištisai sirgdavo, o slogą turėjo be pertraukų. Padarėm viską ką tik sugalvojom: važinėjom pas homeopatus, ėjom pas tradicinius gydytojus ir išoperavom adenoidus. Pasitikrinom dėl alergenų, nustatė, kad niekam nealergiška, bet išrašė hormoninių lašiukų, kurie vieninteliai atkimšdavo bent kiek nosytę. Bet pradėjo tekėti kraujas iš nosies. Pradėjo atsirasti bėrimai panašūs į dilgėlinę. Turėjom vaistų skrynią. Nusipirkom inhaliatorių.
Pakeitėm kiek įmanoma mitybą, pirkdavom brangiausius žuvies taukus, tepdavom odą brangiais tepalais. Nosies daktaras nustatė, kad jai kyla refliuksas (rūgštis), todėl dirgina nosiaryklę ir rytais ji būna užkimusi, užgulta nosytę. Gastro gydytoja išrašė vaistų rūgšties mažinimui ir liepė žiūrėti mitybą. Žiūrėjom kiek galėjom. Bet kiek gali žiūrėti kai vaikas maitinasi valdiškoj įstaigoj? Kartais atėjusi paimti iš darželio jausdavau iš vaiko burnytės stiprų rūgšties kvapą. Nenuleidau rankų, radau natūraliai šarminančius vaistus- alginatus. Apsivėmė. Bandėm vėl.
Taip mes gyvenom šešis metus.
Buvau pastoviai įsitempusi, nes turėjau derinti darbą su biuleteniais. Be to diabetu apsirgo mano vyras. Močiutė gydėsi Hepatitą C. Todėl visą laiką landžiojau po internetą ir ieškojau info sveikatos tema.
Visai atsitiktinai nuėjau į GNLD produkcijos pristatymą ir iš tos desperacijos nupirkau vaikui jų gaminamų probiotikų. Vaikas pradėjo kakoti kasdien ir tai buvo šventė visai giminei:) Juokauju aišku, bet pamačiusi kaip suveikė probiotikai, spjoviau į savo skepticizmą (niekada netikėjau papildais iš bala žino kur) ir nupirkau jai kitą produktą. Praėjo pusmetis. Negaliu sakyti, kad viskas iškarto pagerėjo, nes buvo vasara. Bet vaikas tikrai kakojo kasdien ir apetitas po truputį pasitaisė. Na, bet žalių daržovių ir bet kaip pagamintos žuvies tai nevalgo. Todėl šiandien jau bus metai kaip mes naudojame šios firmos produktus ir labai džiaugiamės, nes mano vaikas nebeserga! Nesakau, kad visai, taip pasloguoja, pakosti. Bet dažniausiai per savaitgalį mes išsigydom ir vėl žygiuojam į mokyklą o aš į darbą. Išaugom? Klasėje tokio pat amžiaus vaikai pamainom serga po savaitę, o tai ko mano ne? Jokių kitokių vaistų iš vaistinės negu prieš tai nenaudojam neperkam nei slogai nei kosuliui. Ir net refliuksas kažkur dingo, tfu tfu..
Pradėjau domėtis kas per firma tas GNLD. Ir man labai patiko, nes jie gamina maistines medžiagas iš visiems mums lietuviams žinomų daržovių: morkų, paprikų, kopūstų, brokolių, įvairių uogų. Jų padauginti ar išsiūgdyti priklausomybę neįmanoma, nes tapti priklausomam nuo morkos ar kopūsto dar niekam nepasisekė. Jokių svetimų musų genetikai jūros agurkų ar dar bala žino ko, jokio stebūklo. GNLD- provitaminai, kurie organizme verčiami tokiais kokių reikia ir tiek kiek reikia vitaminų kokių organizmas tą dieną negavo su maistu. Vienintelis trūkumas- norint rezultato reikia naudoti:) Na, mums tinka, kad tik nesirgti, kad tik taip toliau.
Jei kam įdomu, galite man parašyti, papasakosiu plačiau, su konkretesniais vaistų kuriuos naudojom ir kurie mums tiko arba netiko pavadinimais.
Atsakyti
Jus pasaku ne pasakokit smile.gif tai jusu fantazijos tik.

NeoLife GNDL tai siuksle o ne vitaminai, vitaminai geri buna tik naturaliai, is mitybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orangesun: 11 rugsėjo 2016 - 22:46
Naturalus vitaminai vaikams, sia savaite jiems taiko 20% nuolaida
http://www.iherb.com...0-tablets/26994?
Atsakyti
iherb tokia pat siuksle kaip ir kiti vitaminai ir maisto papildai. Medicina sako kad vitaminai arba gali pabloginti busena, arba nieko nepadaryti bet tikrai nepagerinti.
Atsakyti
ir iš kur pas žmonės tiek negatyvo smile.gif))))
tikriausiai dėl to, kad vitaminai gaunami iš mitybos smile.gif
Atsakyti