Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Tai ko vėl niekas neužveda temos? ax.gif manęs laukiat vėl? tongue.gif

Kreta: keliaujantiems, besiruošiantiems ir Kretos liga sergantiems.. biggrin.gif

user posted image

Ankstesnės temos, kuriose jau sukaupta labai daug naudingos informacijos, yra čia. Prašome pasiskaityti prieš užduodant elementarius klausimus 4u.gif

1-oji tema čia
2-oji tema čia
3-oji tema čia
4-oji tema čia
5-oji tema čia
6-oji tema čia
7-oji - čia

Jose jau sukaupta daug vertingos informacijos bei nuotraukų iš šių metų sezono, pasiskaitykit 4u.gif
Atsakyti
Jei rinksies viesbutį su mažiau žvaigždučiu, tuomet žiūrėk arčiau miesto. Nes bus galimybė vakare pasivaikščioti po miestą.
Chersonisos ir Malijos nesirinkčiau labai triukšmingi (mano skoniui), o Agios Nikolaos pats tas. 4u.gif
Kai nusistatysi prioritetus, bus lengviau ir rinktis viešbutį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2009 02 04, 13:20)
Jei rinksies viesbutį su mažiau žvaigždučiu, tuomet žiūrėk arčiau miesto. Nes bus galimybė vakare pasivaikščioti po miestą.
Chersonisos ir Malijos nesirinkčiau labai triukšmingi (mano skoniui), o Agios Nikolaos pats tas. 4u.gif
Kai nusistatysi prioritetus, bus lengviau ir rinktis viešbutį  ax.gif

Asmeniskai Agios Nikolaus nesirinkciau...strategiskai nepatogi vieta,jei noresite aplankyti Gramavous,Elafonisi...man labiau patiko Rethymnas,Chania....beto is didesniu viesbuciu(o viesbuciai su didesne teritorija,yra labiau patogus seimoms su vaikais) veza mazi traukinukai tiek diena,tiek vakarais thumbup.gif
bet cia mano asmenine nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 04 vasario 2009 - 14:32
QUOTE(Ciklomena @ 2009 02 04, 16:20)
Kai nusistatysi prioritetus, bus lengviau ir rinktis viešbutį  ax.gif

O aš pavydžiui, rinkčiausi visai kitą Kretos pusę (regioną aplink Rethymno ir Chaniją) mirksiukas.gif
Nors šiaip, balte, tik kai nuvažiuosit, pamatysit ir patys patirsit, galėsit pasakyti, kuri pusė Jums arčiau širdies mirksiukas.gif

Prioritetai? Pirmiausia, kadangi važiuoja su mažu vaiku, tikriausiai svarbu bus, kad viešbutis nebūtų toli nuo oro uosto...
Atsakyti
gal kas esat buve "Mediteraneo" viesbutyje Chersonise? Atsiliepimai butu idomu isgirst 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2009 02 05, 10:54)
gal kas esat buve "Mediteraneo" viesbutyje Chersonise? Atsiliepimai butu idomu isgirst  4u.gif

Na mes buvo Sermiramis viešbutyje, tačiau susipažinom su lietuviais, kurie gyveno Mediteraneo viešbutyje, na sake kad nieko, maistas geras, tik kad jūra tolokai, centras nelabai toli
Atsakyti
O kaip tas Sermiramis? norim is sofos spet su isankstine nuolaida nusipirkt, tai klausineju 4u.gif Mes vaziuosim pamatyt salos. daugiausia su masina pavazinet, bet ir, kad butu ka veikt vakare butu gerai drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausytė @ 2009 02 05, 12:19)
Na mes buvo Sermiramis viešbutyje, tačiau susipažinom su lietuviais, kurie gyveno Mediteraneo viešbutyje, na sake kad nieko, maistas geras, tik kad jūra tolokai, centras nelabai toli

Pirmiausia, būkit žmonės atsakingi - rašykit viešbučių pavadinimus taisyklingai. Juk nežinančius klaidinat. Viešbučio pavadinimas SEMIRAMIS (arba SEMIRAMIS VILLAGE).

QUOTE(iingutte @ 2009 02 05, 15:51)
O kaip tas Sermiramis?

iingutte, atsiliepimus apie SEMIRAMIS rasite čia:
TRIPADVISOR.COM
arba
HOLIDAYWATCHDOG.COM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 05 vasario 2009 - 16:37
QUOTE(ingusiaa @ 2009 02 05, 09:16)
na mums dar aukle per anksti  biggrin.gif  bet seip reikalinga didele teritorija, netoli oro uostas, arti jura...

kodel per anksti..juk vaiko nepaliekate auklei,bet su vaiku uzsiima,piesia,baseine duksta,kamuoliukus meto,burbulus pucia.....net ne aukle,bet vaikuciu animatore 4u.gif vaikai aplipe buna ta mergina..man ji padare ispudi thumbup.gif jei ji ir siais metais bus,tai tikrai drasiai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
o sakykit, kai skelbime raso toliau nuo turistiniu zonu, tai reiskia toli nuo miestelio? g.gif
Atsakyti
As pernai buvau Mediteraneo viesbutyje Cherssonise. Man labai labai patiko. Buvom su pusantru metuku dukryte:0 Maistas- fantastiskas, neturiu jokiu priekaistu. Jura tikrai netoli, netoli pozemine pereja, o p oto - is karto jura. O centras kaip tik tolokai.
Viesbucio kolektyvas labai labai fainas, savininkas - liuks vyriokas.
Cherssonisas man patiko del patogios vietos keliauti - i visas puses gali minti lotuliukas.gif
Snd parsinesiau Novaturo kataloga, planuojam i Roda lekt, bet sirdis suspurdejo, gal noriu i Kreta atgal:)

Beje, Retymnas man visai nepatiko. Niu bet cia skonio reikalas. O keliaujant su vaiku, tikrai verta rinktis miestelius arti oro uosto. Mes, pvz., vaziavom gal 20 min. autobusu, o skrendant atgal - is viso gavom taksa, o ne autobusa tongue.gif Tai atvarem kaip ponai ir patys pirmi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 02 05, 12:16)
na mums dar aukle per anksti  biggrin.gif  bet seip reikalinga didele teritorija, netoli oro uostas, arti jura...

Tada rinkitės Sirens Beach and Village Hotel Malijoje 4u.gif , visai tos Malijos nesibaidykite- viesbutis yra paskutinis Malijos pastatas, triuksmo JOKIO nesigirdi, didziulis palmiu sodas, puikus maistas, pliazas prie pat viesbucio, labai geras ir saugus maziems vaikams, ir dar geltono smelio, zmones- tik viesbucio gyventojai. Netoli oro uosto (apie 20 min) , labai patogu vaziuoti i eksursijas. Labai rekomenduoju tiems, kas turi tokius poreikius, kaip Jusu. Buvau viena su mazu vaiku, likau be galo patenkinta!
Atsakyti