Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia

Sveiki, dabar skaitau knyga apie minciu galia.Ir kuo daugiau skaitau apie tai, tuo labiau pradedu tuo tiketi.Ir gerai pagalvojus, tai mintys tikrai daug gali, radau n pavyzdziu, kai mano pacios mintys tapo tikrove.Aisku, tai galbut butu galima vadinti sutapimais, bet as taip nevadinciau.

PAsidalinkite ir jus, ka apie tai manote ir kiek tai yra tikra jums
Atsakyti
Manu ,kad yra tiesa. Skaičiau ne vieną knygą apie tai ir labai spengiuosi galvoti pozityviai, nors kartais labai sunkiai sekasi. Jei ne paslaptis kokią knygą skaitai?
Atsakyti
visiska tiesa,
Mintys turi galiu.
As tuo isitikinau, kariaudamas Irake.
Is ryto ,budavo, padarau manksta, atsisedu , uzsimerkiu ir mastau pozityviai...kaip nusaunu penkis arabus.
Ir ka jus sau manot....viskas isipildydavo.
Nu gal ne visada penkis nuzudydavau, bet du- trys budavo visa laika.
Atsakyti
ta manau cia kaip ir tai jog save itikint, kad tau negera ar kad gera, nera sunku smile.gif
tereikia apie tai nuolat galvoti ir pasijusit laimingesnes ar labiau nuskriaustosios smile.gif

o ir ziurekit, kiek zmoniu buna pasveiskta kuomet geria kokia visai ne i tema tablete manydami, kad tai tikrai tie vaistai nuo tos ligos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 28, 11:46)

o ir ziurekit, kiek zmoniu buna pasveiskta kuomet geria kokia visai ne i tema tablete manydami, kad tai tikrai tie vaistai nuo tos ligos smile.gif

kiek?
Atsakyti
QUOTE(Moonrat @ 2009 02 28, 12:27)
Manu ,kad yra tiesa. Skaičiau ne vieną knygą apie tai ir labai spengiuosi galvoti pozityviai, nors  kartais labai sunkiai sekasi. Jei ne paslaptis kokią knygą skaitai?

"greitasis maistas sielai"-keliu skaitytu knygu trumpinys be ilgu nuobodziu isvedziojimu.JAu antra karta skaitau, bet ji dabar man daug idomesne, nes daug sia tema esu su psichologe diskutavusi.

QUOTE(Mimuke @ 2009 02 28, 12:46)
ta manau cia kaip ir tai jog save itikint, kad tau negera ar kad gera, nera sunku smile.gif
tereikia apie tai nuolat galvoti ir pasijusit laimingesnes ar labiau nuskriaustosios smile.gif

Is kiekvienos situacijos galima kazko pasimokyti.As kiekviena sunkuma stengiuosi priimti kaip isbandyma savo jegoms.

Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.139 @ 2009 02 28, 13:36)
visiska tiesa,
Mintys turi galiu.
As tuo isitikinau, kariaudamas Irake.
Is ryto ,budavo, padarau manksta, atsisedu , uzsimerkiu ir mastau pozityviai...kaip nusaunu penkis arabus.
Ir ka jus sau manot....viskas isipildydavo.
Nu gal ne visada penkis nuzudydavau, bet du- trys budavo visa laika.

Dabar supratau, kodėl tau truksta kelių varštelių.

Minties galia tikrai tikiu.
Atsakyti
Na itaigios knygos visada tam tikram laikotarpiui palieka ispudi biggrin.gif Pvz. merfio "tavo sąmonės galia" Kai dali perskaiciau rimtai tuo tikejau ir kazkiek praktikavau, gal ir tu sutapimu is gyvenimo pastebejau... na bet dar egzistuoja toks dalykas kaip likimas ir man regis vien svajoti ir planuoti mintimis neuztenka schmoll.gif Zodziu isvada tokia, kad tiesiog paciam zmogui, jo psichologinei busenai yra paranku ir palanku mastyti pozityviai ir tiket savo svajonem, bet tik dievas nusprendzia ar joms lemta issipildyt... mirksiukas.gif
Atsakyti
Is patirties zinau tik, jei tikiesi, kad gali nutikti kas blogo, tai butinai kas nors ir nutiks, bet jei tikiesi, kad viskas bus gerai, viskas gerai ir pasibaigia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2009 02 28, 11:06)
Sveiki, dabar skaitau knyga  apie minciu galia.Ir kuo daugiau skaitau apie tai, tuo labiau pradedu tuo tiketi.Ir gerai pagalvojus, tai mintys tikrai daug gali, radau n pavyzdziu, kai mano pacios mintys tapo tikrove.Aisku, tai galbut butu galima vadinti sutapimais, bet as taip nevadinciau.

PAsidalinkite ir jus, ka apie tai manote ir kiek tai yra tikra jums

Sveika,
Ir as manau, kad sutapimu nebuna. Man pvz paskutini karta buvo taip: norejau as pasisiuti violetines spalvos marskinukus. Uzejau i didelio pasirinkimo audiniu parduotuve, o ten pilna ivairiaspalviu medziagu. Bet kaip tycia mano violetines spalvos ir nera unsure.gif tai prisipirkau kitokiu spalvu audiniu ax.gif ir laimynga gryzineju namo smile.gif taciau iki autobuso buvo like dar 10 min, tai galvoju uzeisiu i tokia pigiu rubu parduotuvyte irnesakyk.gif ir ka manot? Ziuriu tenai guli violetines spalvos audinys doh.gif niekada gyvenime dar nemaciau kad tenai pardavinetu normalius medziagos gabalus... nu aisku tik vienas ir tebuvo biggrin.gif Spalva grazi, audinys tai gal nemarskinukam, bet papuosimams kokiems tai sueis ax.gif nusipirkau. Tai ir pasakyk ar cia tik sutapimas? Kai jau nebesitiki, kad kazka norimo rasi, paskutine akimirka imi ir randi...

O tai kokie tau taip vadinami "sutapimai" buvo? 4u.gif
Atsakyti
as ir tikiu siek tiek tokiaisdalykais ir knygu daug perskaityta....gal ir yra tame tiesos...kaip kuri savo gyvenima taip ir turi.. 4u.gif
Atsakyti
tikiu minties galia, tik ja reikia issiugdyti, moketi ja naudotis....skaiciau gera knyga, net kai kuriuos lapus atsisvieciau, kad kada, kai nusvyra viskam rankos, galeciau paimt ir perskaityt. atsigaunu iskart ir vel kabinies i gyvenima, tik energingiau...JOSEPH MURPHY "JUSU SAMONES GALIA". kitaip tariant-MERFIO DESNIAI. REKOMENDUOJU thumbup.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre g: 28 vasario 2009 - 23:42