Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie pagalves mažiesiems

sveiki,
Atskiros temos apie pagalves neradau, tad noreciau suzinoti kokia rinktis vaikui pagalve: pukine, vilnone ar sintetine?
Atsakyti
Mes Klaipedoje, Bige esancioje kazkokioje patalu parduotuveje (nebepamenu pavadinimo doh.gif ) pirkom specialia pagalvyte, tinkancia iki 3-ju metuku. Ji sintetine, bet sukurta taip, kad vaikas turetu maziau prakaituoti. Pagalvele pati nebloga, bet mazoji vistiek prakaituoja. Ir ant pukines labai prakaituoja. Dabar ruosiames pirkti merino vilnos, nors irgi nezinau kaip bus. Siaip, kas liecia prakaitavima, pasiskaiciau, jog galvos prakaitavimas vaikams būdingas dėl vegetacinės sistemos ypatumų ir tai nėra ligos požymis, taigi taip ir nezinau, ar vilnone siuo atveju mums pagelbes g.gif ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 03, 19:32)
Mes Klaipedoje, Bige esancioje kazkokioje patalu parduotuveje (nebepamenu pavadinimo doh.gif ) pirkom specialia pagalvyte, tinkancia iki 3-ju metuku. Ji sintetine, bet sukurta taip, kad vaikas turetu maziau prakaituoti. Pagalvele pati nebloga, bet mazoji vistiek prakaituoja. Ir ant pukines labai prakaituoja. Dabar ruosiames pirkti merino vilnos, nors irgi nezinau kaip bus. Siaip, kas liecia prakaitavima, pasiskaiciau, jog galvos prakaitavimas vaikams būdingas dėl vegetacinės sistemos ypatumų ir tai nėra ligos požymis, taigi taip ir nezinau, ar vilnone siuo atveju mums pagelbes g.gif  ax.gif .



Maniske kol kas miega be pagalves, ir vis tiek atsikelia po dienos miego su suprakaitavusia galvyte.
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2009 03 03, 19:37)
Maniske kol kas miega be pagalves, ir vis tiek atsikelia po dienos miego su suprakaitavusia galvyte.

Tai va, tas prakaitavimas gali buti visai normalus ir jei jokia pagalvyte nepadeda to sumazinti, tai gal ir nera didelio skirtumo, kokios rusies ji bus? g.gif Kiek zinau, vilnones pagalves gali sukelti alergija ir yra gana kietokos, tai daznai vaikams nepatinka, bet as zadu tokia isbandyti, kad galutinai issiaiskinti, sumazina vilna prakaitavima ar ne ax.gif . O siaip mane labai sudomino Bambuko anglies granuliu ergonomine pagalve, tik nerandu dar jokiu atsiliepimu apie jas http://www.varle.eu/pagalve5.htm rolleyes.gif .
Atsakyti
kai miegodavo be pagalves suprakaituodavo , paskui dejau sentiponine visai visai ta kudikiu plonite suprakaituodavo da labiau schmoll.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif nuo metu nupirkau grikiu lukstu pagalve aisku nusipiliau grikiu nes labai jau didele (nes ne vaikiska pirkau) ir ko puikiausiai miega ir juoku prakaitavimu thumbup.gif
Atsakyti
Ta parduotuve BIG centre Klaipedoje (gerai, kad jos nebera), tai man nepatiko. Pardavejos apgaudinedavo issijuosusios. As pirkau ten taip pat pagalve, kaldryte, ir ivilkimui komplektuka paprasiau, kad duotu. Tai neatitiko dydziai, be to, pagalve per stora, dar dabar vaikas ant jos miegot nenori, o jam jau 1.6 metu. Siaip, atrodo tik 3 cm storio, bet nepatogi, ir prakaituoja. As prakaitavima pasalinau parinkusi pagalves uzvalkala, dabar tikslaii nepasakysiu sudeties. O siaip, dar gyd, sake, kad prakaituot vaikas miegodamas gali, jei jam truksta vitamino D3.
Atsakyti
mamytes ar yra tempur vaikiskos pagalves,kas zino?
Atsakyti
na,mes irgi dar be pagalves,bet jau dairausi,net neissivaizduoju kur pirkt
Atsakyti
mes pirkome soru lukstu pagalve..ne delto, kad prakaitavo galvyte, tiesiog norejome pakeisti tureta leliukiska pagalve.. siaip, gal si pagalve ir vertinga, taciau kol kas matau trukuma - daug besivartanciam vaikui ji nestabili (soru lukstai birus), per nakti vis reikia pagalve sukratyti, pataisyti...
Atsakyti
Mes tik uz medvilne, nuo gimimo antklode medvilnine naudojam: neprakaituojam, vasara nekarsta, ziema nesalta. Tai neseniai pagalve medvilnine nusipirkom thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis ir dabar miega ant mažutės medvilninės pagalvėlės - kažkur nuo pusmečio taip guldau ( turėjo slogą, tai truputį pakėlus galvytę jam buvo lengviau miegoti ).
Atsakyti
Maniškis virš metų, bet pagalvės nededu.
Atsakyti