Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atnaujinti odinę striukę?

Kas galėtų patart,kokiom priemonėm ar efektyviais būdais atnaujinti odinę striukę?
būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Kai būna pavasary baldų paroda Vilniuje, ten kasmet prekiauja (nepamenu firmos) odos priežiūros, valymo priemonėmis. Kaip kremo dėžutėje odos atnaujinimui skirtas tepalas būna - ištepi, ištrini - ir eini kaip su nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2009 03 02, 09:55)
Kai būna pavasary baldų paroda Vilniuje, ten kasmet prekiauja (nepamenu firmos) odos priežiūros, valymo priemonėmis. Kaip kremo dėžutėje odos atnaujinimui skirtas tepalas būna - ištepi, ištrini - ir eini kaip su nauja mirksiukas.gif

aciu,bet iki Vilniaus toli ax.gif o Kaune kur galima nupirkt?
Atsakyti
nepatikesit bet mano pazistami "odininkai siuvejai' oda atnaujina ir blizgina batu tepalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mieliauske @ 2009 03 10, 23:10)
nepatikesit bet mano pazistami "odininkai siuvejai' oda atnaujina ir blizgina batu tepalu  smile.gif

g.gif bet ar visoms odoms jis tinka?ir įvairių rūšių jo esama
Atsakyti
Sveikos,
Man irgi aktualus sitas klausymas. Galvoju ar nesti i kokia siuvykla/dazykla, kur atgaivintu striukes spalva, ar pigiau ir ne prasciau gautusi paciau su kokiom nors priemonems. Gal kas savarankiskai atnaujino odinio rubo spalva? Butu idomu suzinoti kokiom priemonem naudojosi?
Atsakyti
QUOTE(Feminine @ 2009 03 13, 10:51)
Sveikos,
Man irgi aktualus sitas klausymas. Galvoju ar nesti i kokia siuvykla/dazykla, kur atgaivintu striukes spalva, ar pigiau ir ne prasciau gautusi paciau su kokiom nors priemonems. Gal kas savarankiskai atnaujino odinio rubo spalva? Butu idomu suzinoti kokiom priemonem naudojosi?

unsure.gif verysad.gif kad niekas nenori mums patart
galvoju bandyt su bespalviu batų tepalu,bet dar laukiu patarimų ax.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad galima išpurkšti su Salamander priemone, skirta odiniams batams atgaivinti (atnaujinti), bet pati dar nebandžiau, tik ruošiuosi... smile.gif
Atsakyti
as tai MB tik su batų tepalu atnaujinu, tik reikia žėt, kad tolygiai pasiskirstytų, nes dėmėm galit ištept. šiaip tai lyg būna kažkokie odos atnaujintojai, t.y. dažytojai ar kažkas panašaus, esu girdėjusi g.gif , kad striukės po to atrodo kaip naujos thumbup.gif , nu bet aš nebandžiau.
Atsakyti
Siaip kieik zinau, avalynes taisyklose, tose mazose, kur patys savininkai dirba, jie turi dazu odai, tai uz tam tikra kaina gali tikrai perdazyt,. Pabandyk, gal pavyks suderint
Atsakyti
as savo violetines spalvos odini svarkeli bespalviu batu kremu visa istepu, palieku nakciai, o kita diena su svariu skudureliu nublizginu - labai oda atsinaujina, suminksteja ir spalva paryskeja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bugie @ 2009 04 25, 22:31)
as savo violetines spalvos odini svarkeli bespalviu batu kremu visa istepu, palieku nakciai, o kita diena su svariu skudureliu nublizginu - labai oda atsinaujina, suminksteja ir spalva paryskeja wink.gif

Kuriam laikui uztenka tokios proceduros? 4u.gif
Atsakyti