Įkraunama...
Įkraunama...

Žmonės, turintys paranormalių gebėjimų II

kazin ar ignoravimas kazkuo pades...o del blokavimo tai isvis juokinga...
Atsakyti
vienintelis budas pasinaudoti tokia informacija - judinti subine kritiniais momentais, kad neisipildytu tai, ka prisiaiskiaregiavai. taciau neaisku, kokios viso to pasekmes tolimesneje perspektyvoje.....
Atsakyti
ištikrųjų tai yra žmogaus tvirta gyvenimo linija, tačiau žmogus gali tai keisti. aš pvz žinau savo ateitį, tačiau prieš tam tikrus įvykius, gaunu galimybę pažiūrėti į keletą alternatyvų ir tuo met pasirinkti kuris variantas vistik geresnis. tą gali kiekvienas žmogus, pasiekęs tam tikrą sąmoningumo laipsnį, vat būtent to ir reikia siekti, kad prieš iš pirmo žvilgsnio negerą įvykį, galėtum pamatyt perspektyvą alternatyvų (kalbu kaip kokia daugiažiedė) ir įvertint ar verta kažką keist.
Atsakyti
ir apskritai prieš pradedant kalbėt apie magiją, pirmiausia sau reikia iškelti klausimą, kas tai yra ir kam to reikia?
Atsakyti
nei pridesi nei atimsi - turiu tik viena klausima - ka tu veiki forume, jei pasiekei toki samoningumo lygi? juk tai grynas laiko ir energijos svaistymas, o mainais gauni trumpalaiki pasitenkinima.
Atsakyti
žmonės retai kada susimasto apie tai, kad ištiesų magija yra sielos transformacijos menas ir o jos paskirtis - surasti kelią, vedantį iš materijos. ir kad tai toli gražu nėra prekiavimo objektas ar žaidimai raganomis.
Papildyta:
1. aš to dar nepasiekiau, tačiau jau žinau, kad tokios būsenos būna ir yra tekę patirt. bet sąmoningumo blyksniai yra visiškai kas kita nei pastovus sąmoningumas.
2. kol kas aš tik eilinis žmogelis, kupinas ydų ir silpnybių. būdama forume, pataikauju vienai iš jų - puikybei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 04 kovo 2009 - 10:02