Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnulio keitimosi iškrova - 5

QUOTE(Lusasita @ 2009 03 15, 20:33)
na drisciau priestaraut  ax.gif  brolis su tokaiis duomenimis  g.gif

Tai vyrui ir su 2200 kcal svoris kristų (jei jau jis ne 160 cm ir 55 kg svorio) - pas vyrus daug greutesnė medžiagų apykaita ir raumenų jie turi daugiau (o raumenys sudegina daug daugiau kalorijų, nei lašiniai) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 16, 13:31)
Tai vyrui ir su 2200 kcal svoris kristų (jei jau jis ne 160 cm ir 55 kg svorio) - pas vyrus daug greutesnė medžiagų apykaita ir raumenų jie turi daugiau (o raumenys sudegina daug daugiau kalorijų, nei lašiniai) doh.gif

ne ta turejau galvoj, suvalgo tikrai maziau nei 2000 kcal, kartais laikosi grikiu dietos, bet svoris schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif matyt medziagu apykaita sutrikusi, sirdis kalta, o ir metai daro savo matyt.
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2009 03 14, 21:25)
10 kg mecia kokiu puse metu,skaiciavau kolorijas,plius iskrovos.Buna krenta svoris o poto sustoja,tai organizmui reikia tam tikro soko kad pradetu vel ridentis zemyn kg. biggrin.gif
Budavo kad ir leisdavau sau viena kart i savaite pavalgyt ir cipsu,ir keptos duonos,ir ledu,na atsipalaidot nuo dietos  bigsmile.gif O kai pasekiau tiksla,atsipalaidavau visai,valgiau daugiu nei 2000 ckal i diena  doh.gif Tai is situ 10 kg 2 grizo,tai dabar vel bandau numest juos  biggrin.gif

Skaiciau kaip savo istorija,vienas prie vieno drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba mergiotes, na tai kas pasiruose issikrauti rytoj cool.gif
As tai darausi bananu diena....
Atsakyti
QUOTE(Stusia @ 2009 03 17, 20:47)
Laba mergiotes, na tai kas pasiruose issikrauti rytoj cool.gif
As tai darausi bananu diena....

As ryt bandysiu pasidaryti vynuogiu ir vandens diena, kaip tik kilograma prigriebiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu kefyro, jei ką, bet pagrinde bus aviečių arbata, medus ir nežinau dar kas čia derėtų su mano antibiotikų programa doh.gif
Dar citrina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loli_judo: 17 kovo 2009 - 21:27
Na, kaip iškrovėlė einasi merginos mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Žemynėlė @ 2009 03 18, 13:59)
Na, kaip iškrovėlė einasi merginos  mirksiukas.gif ?

Kol kas sėkmingai thumbup.gif
Aš susitryniau su blenderiu varškę liesą (atskiestą mineraliu vandeniu) su šaldytom braškėm, tai kol kas ją vis palesu palesu, arbatą su citrina geriu ir vargo nematau..
Kaip kitos? Ar jaučiat kaip dyla šonai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loli_judo @ 2009 03 18, 15:13)
Kol kas sėkmingai thumbup.gif
Aš susitryniau su blenderiu varškę liesą (atskiestą mineraliu vandeniu) su šaldytom braškėm, tai kol kas ją vis palesu palesu, arbatą su citrina geriu ir vargo nematau..
Kaip kitos? Ar jaučiat kaip dyla šonai? mirksiukas.gif

Na, bet kaip įdomiai nuskambėjo biggrin.gif , kas čia toks per miksas bigsmile.gif ? Čia gal, kad "geriau išsivalytų" tongue.gif biggrin.gif ?

Aš tai šiandien nieko nejaučiu lotuliukas.gif , tik jaučiu, kad galiu nusišnekėti, nes naktį nemiegojus biggrin.gif . Vis planavau eiti pasnausti, bet dabar galvoju, kad gal jau sulauksiu vakaro ir kokią dešimtą eisiu miegučio biggrin.gif . Bet, šiaip, iškrovytė einasi šauniai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žemynėlė @ 2009 03 18, 14:57)
Na, bet kaip įdomiai nuskambėjo  biggrin.gif , kas čia toks per miksas  bigsmile.gif ? Čia gal, kad "geriau išsivalytų"  tongue.gif  biggrin.gif ?

čia kad kalorijų mažiau būtų, nes jei skiedi su jogurtu ar pienu, ar sultim, gi kiek kalorijų prisideda doh.gif o va su vandenuku - nulis lotuliukas.gif
Tai ir tos pačios varškės, jei kam mažai - galima daugiau valgyt, kol 800 kcal susidarys lotuliukas.gif
Atsakyti
labai skanu varskyte sublenderiuota su saldytom trintom braskem thumbup.gif thumbup.gif , bet kitokiu priedu niekada nededu, nes ir taip skysta gaunasi . Apsiseilejau kol parasiau, o man juk kolkas delcios dieta lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba mergiotes, na as tik pradejau savo iskrovele, tai dar sunku kazka pasakyti, bet pasiryzus pries pagundas siandien atsilaikyti cool.gif
Atsakyti