QUOTE(Natusia @ 2009 04 09, 07:22)
NA gerbiamieji,
iškilo klausimas, dilema. Su vyru jau turbut savaite ramybes neturim, ir gincijames ir barames ir graziuoju, bet nesusitariam.

Ketiname užsakineti virtuves baldus.( idejau keleta pradinio prjekto foto.)
o dilema tame, kad neaišku iš kokio medžio masyvo gaminti. Vyras labai nori ąžuolinio, o as bijau, kad jis atrodys labai masyvus ir daugiau toks , nu nenoriu nusišnekėti, senoviskesnis ar country stiliaus del savo margumo. Jam atrodo, sakykim berzas - plastikinis. Man noretusi tokio labiau siuolaikinio klasikinio, kad butu lengvesnis "grakstesnis"? Lyg ir tiktu berzas. Na , ar teisingai as manau? Deriname prie duru ir laiptu, jie pas mus uosiniai, beicas Tikkurila 220R. Meistras sake gali gaminti is berzo ar azuolo, vistiek kaina ta pati.

Labai laukciau Jusu nuomones , patarkite, koki medi geriau naudoti.
ACIU, ACIU širdingai.

Tiesa, gal ir del stalvirsio patartume: dirb. akmens ar natur.? Aciu.
Nu tą patį ąžuolą ar beržą galima beicuoti..

ir gausit spalva kokią tik norit.
Papildyta:
QUOTE(axa @ 2009 04 09, 12:28)
kaip gali būti jog "tinka, kai iš tiesų nėra ventiliacijos angos" ,
jei išsiveda būtent į ventiliacinę angą?
manau kad painioji su kito tipo gartraukiais, kurie į ventiliaciją nepajungti -
su filtrais ... Tie tai tikrai neefektyvūs.
būna dvi angos virtuvėse, ventiliacijos (į ją niekas nesikiša) ir ištraukimo. Į ištraukimo angą kišasi gofrai ir t.t. kartais butuose būna tik ventiliacijos anga. Apie toki variantą gal ir kalba Žanė