Dariau ir as siandien karamelini ganasa
Grietineles emiau apie litra,(38%grietineles 450ml. ir 35%500ml.)dejau degintio cukraus stikline , paprasciausiai pakepinau cukru keptuveje ,kaip meduciui ir viskas. Tik , kadangi isivaizdavau ,kad darau gerai , tai supyliau ta karsta cukru i verdancia grietinele, ir

kaip pradejo viskas virsti pro krastus is puodo, pina dujine virykle buvo , galvojau sirdis sustos

Na viskas neisbego , liko gal puse , pabaigiau tirpinti cukru , atsaldziau ir ispalkiau. Skonis tikrai nerealus

nebutu taip riebu , tai nezinau ar pertepimui butu kas like.

Tiesa , dar turejau mazkarpones su besibaigianciu galiojimu , tai ir ta sudejau ,negi mesi lauk. Tik vat beda man neisisplake taip gerai , kad galima butu torta puosti , pertepimui liuks , bet vat puosimui per skysta . Ryt ragausim ,ar nesipjauna skonis su meduciu
Bet jau kempinukas

superinis
Bet smagu,kad gavosi,tik keista kad tau standziai neissiplake,man tai papuosimams labia gerai tiko
Ar ilgai saldei?as tai palikau saldytuve per nakti,o po to isplakiau iki standumo.
labukas visom
parodziau savo tortuka pagyru puode,mergaites pagyre ir liepe atnesti cia,taigi rodomes