Turbūt rutina įsisuko į jūsų gyvenimą . Bėda .
Ką daryti ? Pati imkis iniciatyvos . Pradėk sveikinti net nereikšmingomis progomis
. Net neišlaidaujant. Va kovo 10 diena, yra 40-ties paukščių diena ..... na paimk ir nupiešk ant lapo 40 paukščių ir susuk į ritinėlį, dar kaspinėliu perrišk ir ryte prie kavos puodelio padovanok. Arba iškepk vištą ir prieš valgant pasveikink su "40-ties paukščių diena"
Baika. Juokinga. Staigmena. Nesąmonė. Bet tai yra visai smagi akimirka
. Paskui artėja kovo 11. Padovanok vėliavėlę. Bet kokią. Čia jau fantazijos reikalas.
O čia prašom kalendorius su datom
Virtualus kalendorius
Ką daryti ? Pati imkis iniciatyvos . Pradėk sveikinti net nereikšmingomis progomis

O čia prašom kalendorius su datom

hm.
jei viskas gerai - net nekreipi demesio i "sveikinimus-nesveikinimus' ne sveikinimuose esme.
stai tarkim shiandien pasveikino su kovo astuntaja uzsipuoliau "kam laidzioja pinigus gelems".. o..
juk atsimenu ne taip seniai keliau scena del vestuviu metiniu nes is tiesu buvo uzsikases darbuose
tad. manyciau jusu problema gelesne. puiki proga pakabeti apie tai
jei viskas gerai - net nekreipi demesio i "sveikinimus-nesveikinimus' ne sveikinimuose esme.
stai tarkim shiandien pasveikino su kovo astuntaja uzsipuoliau "kam laidzioja pinigus gelems".. o..

tad. manyciau jusu problema gelesne. puiki proga pakabeti apie tai

Man atrodo,kad svarbu jog pasveikintu.. Ir jei nesveikina ir neatsimena vyras,jog salia moteris ir kad moters diena yra,atrodo kiek keista... Juk brangiu zmogumi nuolatos rupinantis ir apipilant demesiu,dovanojant geles ir buna visa tai,kas vadinama meile,draugyste,santuoka,partenryste.. ir t.t.
QUOTE(Fortunata @ 2009 03 11, 02:04)
Man atrodo,kad svarbu jog pasveikintu.. Ir jei nesveikina ir neatsimena vyras,jog salia moteris ir kad moters diena yra,atrodo kiek keista... Juk brangiu zmogumi nuolatos rupinantis ir apipilant demesiu,dovanojant geles ir buna visa tai,kas vadinama meile,draugyste,santuoka,partenryste.. ir t.t.
o jūs pasveikinote su vasario 23ąja?
p.s. ar žinote kokia yra kovo 8 prasmė, ką minime? olandai suprantama - tulpių dieną, nes rytų šalys visas tulpes nuperka

QUOTE(Karusia @ 2009 03 11, 13:27)
o jūs pasveikinote su vasario 23ąja?
O uz ka? jisai netarnaves nei tarybineje armijoje, nei Lietuvos kariuomeneje ( lapkricio menesi buna lietuvos kariuomenes diena)
Jeigu jau taip nori, gali kreiptis i lygiu moteriu ir vyru galimybiu kontrolieriu, kad ji (vyra) diskriminuoja, nes moteru diena yra, vaiku diena yra, o va vyru dienos nerasta.
o kovo aštuntoji - išvis ta diena, kai, šiaip jau, pasaulyje, niekas nieko nesveikina. tai kovos už lygybę, moterų emancipaciją diena.
QUOTE(Karusia @ 2009 03 11, 16:37)
o kovo aštuntoji - išvis ta diena, kai, šiaip jau, pasaulyje, niekas nieko nesveikina. tai kovos už lygybę, moterų emancipaciją diena.
aciu uz paskaita, pati puikiai zinau kovo 8d prasme, bet tamsta ryskiai nezinai vasario 23 dienos prasmes jeigu zmogaus gimusio 1982 metais klausi ar vyra su vasario 23d sveikino ( suprasciau dar teva)
P.s labai sekmingai naudojuosi lyciu lygybe ir moteru emancipacijos pasiekimais. Ir si diena patriarhalineje visuomeneje manau yra svarbi.
Aš dažnai ir nuoširdžiai pagiriu brangiausijį. Manau,tai taipat malonu musiškiams visiems aplinkiniams,kair ir mums švelnus žodeliai
Gerai butu ne įsižeisti,o apsikabinus paklausti-o kur mano tulpyte

Kai manes vyras nepasveikino su Valentino diena (nors as jam ir dovanele padovanojau), savaite pries kovo 8 pradejau jam kasdien priminti, kad moteru diena arteja. Kovo 8 teko dar kelis kartus priminti, tada vakare gavau dovanu auskarus ir apyranke:) O ka dar belieka daryti, kai vyras toks uzmarsuolis? Geriau nepykti, bet truputeli prispausti:)
Aš jau seniai nustojau pergyventi, kad mano vyras manęs nesveikina tomis komercinėmis progomis- nematau prasmės jei parneša gėlių tik todėl, kad visi taip daro. Aišku, pačioje pradžioje zyzdavau, kad "tu man dėmesio nerodai, tai gal ir nemyli". Tik vėliau patyrinėjus jo šeimos tradicijas supratau, kad jie apskritai net gimtadienių proga vienas kito nesveikindavo. Ir tai nebuvo blogai- jie tiesiog dėmesį vienas kitam rodė kitokiais būdais.
Tad ir aš labiau vertinu savo vyrą tokį, kuris man yra kaip mūras už kurio aš galiu pasislėpti, kuris ištrauks mane iš bet kokio š...o jei įsibrisčiau nors ir iki kaklo, o ne tą apsiseilėjusį jaunuolį, kuris moka tik gėlytę turguje nupirkti ir apie "amžiną meilę" paskiesti (aplinkui mačiau daug tokių skystalų).
Žinoma smagu, kai vyras dovanoja gėles, bet man netgi smagiau tas gėles užsiauginti pačiai
ir parodžius vyrui savo derlių gauti daug pagyrų, kad esu šauni moteriškė.
Tad ir aš labiau vertinu savo vyrą tokį, kuris man yra kaip mūras už kurio aš galiu pasislėpti, kuris ištrauks mane iš bet kokio š...o jei įsibrisčiau nors ir iki kaklo, o ne tą apsiseilėjusį jaunuolį, kuris moka tik gėlytę turguje nupirkti ir apie "amžiną meilę" paskiesti (aplinkui mačiau daug tokių skystalų).
Žinoma smagu, kai vyras dovanoja gėles, bet man netgi smagiau tas gėles užsiauginti pačiai