Įkraunama...
Įkraunama...

Pradingo mėnesinės

Apie metus aiko gėriau diane35, prieš pusę metų mėčiau, nuo to laiko lyt. santykių neturėjau ax.gif Prieš tai mano ciklas buvo reguliarus, kas 32-34 dienas. O po to kai pagėriau kontraceptikus, išsibalansavo - 1 tikrosios menėsinės buvo po 44 dienų, po to 2 normalus ciklai, o dabar - jau virš 60 dienų kaip nieko nėra unsure.gif Ir jokių požymių, jokio PMS, lyg niekur niekuo... kas tai galėtų būti? Kaip sureguliuoti ciklą? rolleyes.gif
Atsakyti
Ciklo sutrikimo priežąsčių gali būti daug. Reikia pasirodyti gydytojui.
Atsakyti
taigi, dingo menesines...buvau pas gydytoja...nieko nerado blogo - taip turi but, sake.... sad.gif
gal tai gali but, kad vartojau kontraceptikus tik 1 men( nes jie man nepatiko...)?
ka daryti?
Atsakyti
Kontraceptikai čia nieko dėti. Ir būti taip neturi. Dar kartą pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
Laba diena. Norejau paklausti jusu nuomones apie mano problemele.... KT "Femoden" vartojau 3 metus. Pries metus su vyru nutareme, kad noretume vaikucio, taigi tableciu nebegeriau... menesines buvo reguliarios tik ciklas trumpokas - 23dienos. Mano gydytojas patare po KT vartojimo 6men. saugotis, o tik tada bandyti pastoti... Taip ir dareme. Gavau nauja darba, tai taip ir nepradeje bandyti, nutareme dar siek tiek palaukti su vaikeliu. Vel pradejau vartoti "Femoden". Na bet labai jau rupejo mum tas vaikiukas tai po puses metu vartojimo tabletes vel palikau ramybej.. Po paskutines pakuotes menesines kaip ir priklauso buvo, taciau dabar jau 50 dienu kaip menesiniu nera... Su vyru kol kas saugomes, taciau del visa ko dariausi du testus - abu neigiami... Gydytojas perspejo, kad po KT vartojimo gali buti siek tiek sutrikes ciklas, taciau ar gali buti taip stipriai?
Is anksto dekoju uz sugaista laika...
Atsakyti
Nutraukus KT vartojimą, saugotis nereikia, o bandykit pastoti iš karto.
KT tokių ciklo sutrikimų sukelti negali, taigi pasirodykite gydytojui.
Atsakyti
laba diena,
norėčiau paklausti dėl savo dukters. jai jau 15 metų, mėnesinių nėra, ar jai viskas gerai? Vieną kartą ją užtikau "glamonėjant" save, ar tai jai nepakenkia? ar verta nuvest pas ginekologe ir kas jai yra.?
ačiū
Atsakyti
Dukters veiksmai jai tikrai nepakenkė, o pas ginekologą apsilankyti iš tiesų vertėtų.
Atsakyti
Jau 3 mėn. nėra mėnesinių. Tikrinausi pas ginekologe, jokių fizinių sutrikimų nėra. Išrasė skatinančių vaistų. Norėčiau sužinoti kokios galėtu būti priežastys
Atsakyti
Tai kiaušidžių funkcijos sutrikimas. Nevyksta ovuliacija, tačiau kodėl taip yra, galima atsakyti tik atlikus tam tikrus hormoninius tyrimus.
Atsakyti
4u.gif jau gera savaite kaip veluoja menesines,du kartus dariausi nestumo testa-neigiamas.nejauciu iprastu pms pozymiu:piktumo,pilvo skausmu.skauda tik krutine.ciklas reguliarus.gal as laukiuosi,nors testas to nerodo?
Atsakyti
Greičiausiai tai tiesiog ciklo sutrikimas, nes bent vienas testas nėštumą parodytų.
Atsakyti