nežinau kaip autorė, bet aš visada kaip ir viską (bandeles, picas, vyniotinius, paprastą naminę bulką) iš Tupervarinės mielinės tešlos darau
manau, kad ir iš paprastos mielinės tešlos gerai gautųsi
QUOTE(Bonytia @ 2009 03 20, 19:23)
Sūrio tai mes ~300-400g, susitarkuojam visa ir taip beriam
Kad visai nepanašu į pliurzę
Va makaronai ir mano gyvenimo dalis, vyro taip pat tampa
Ačiū už atsakymus
Tas krokodilas atrodo labai jau graziai
reikejo dukrytes gimtadieniui iskept, visai nepagalvojau
reiks susirast visa recepta. O jei i ji prikimst mesos? Nes kazkas dare su kopustais berods, ar as kazka jau nusisneku
o kas ten per Tuperware mieline tesla?

DESRELES TESLOJE
2 pakeliai varskes
puse saukstelio sodos
puse stiklines kefyro,druskos
miltu tiek ,kad minkoma tesla neliptu prie ranku ir galetu iskocioti.
tesla iskociojau ir supjausciau ilgom juostelem.desrele apsukau teslos juostele ir kepiau ikaitintoi keptuvej is visu pusiu.valgem su darzovem ir grietines -kecupo padazu.sunaudojau 7 desreles.tikrai skanu.
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 21, 00:32)
DESRELES TESLOJE
oi kaip sauniai atrodo!
QUOTE(regna @ 2009 03 20, 03:11)
na žinai ir man patiko,labai skanu
man visi patiekalai atrodo šauniai,tiesiog seilė varva čia bežiūrint i nuotraukytes
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 23:10)
Tas krokodilas atrodo labai jau graziai
reikejo dukrytes gimtadieniui iskept, visai nepagalvojau
reiks susirast visa recepta. O jei i ji prikimst mesos? Nes kazkas dare su kopustais berods, ar as kazka jau nusisneku
o kas ten per Tuperware mieline tesla?
krokodilą kepiau su rūkytu kumpiu, agurku, sūriu ir porais (pastarieji kepami įgijo kartumą, antrą kartą nedėčiau), kas mėgsta, gal ir padažiuką, atitinkamų prieskonių įsidėtų, tik žalios mėsos ten nelabai, nes iškepa tešla per25 minutes.
Tešla: 30-40 g mielių (šviežių), 1 kiaušinis, 1 arbatinis šaukštelis druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukštai aliejaus, 250 ml pienos arba vandens. Pieną reikia pašildyti truputį. Mieles, druską, kiaušinį cukrų, pieną ir aliejų supilu į greitkratį, paplaku, atidarau dangtelį, išleidžiu orą ir vėl kratau, taip 4-5 kartus, kol matau, kad mielės išsiplakė, visą šį plakinį supilu į miltus (dažniausiai juos persijoju), išmaišau ir uždarau sandariu dangčiu, išleidžiu orą, palieku pakilti arba karštame vandenyje, arba orkaitėje, kai dangtis nušauna, tešlą gerai sukratau dubenyje, uždengiu ir pakildinu antrą kartą, o tada jau darau ką noriu. Tai čia su Tuperware dubeniu ir greitkračiu dirbu. Kas neturit, galit gal pliuškų bandelių tešlą bandyti, manau tiks
QUOTE(burbanti @ 2009 03 20, 19:59)
Dekui Citriniukui,...p-adariau "Krokodila"..kaip pirmam kartui-visai neblogai(manau
) isejo
liux
Jautienos befstrogenas.....jautienos nugarine supjausciau siaudeliais.....ismarinavau su baziliku, jautienos prieskoniais ir vegeta...palikau porai valandu....susipjausciau 5 pievagrybius, 4 svogunus......tada mesyte i keptuve...ant silpnos ugnies.....kai mesa pakepetada, ipyliau dar Balzamiko acto.....veliau suberiau ir svogunus su pievagrybiais ir kepiau ko viskas suminkstejo ir apkepe.....salia zirneliai su majonezu ...
As parodau neseniai isbandyta sriuba... nelabai tiktu cia, bet ji tokia soti, kad imetu ir i cia

Receptas CIA

Receptas CIA
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 21, 00:32)

DESRELES TESLOJE
2 pakeliai varskes
puse saukstelio sodos
puse stiklines kefyro,druskos
miltu tiek ,kad minkoma tesla neliptu prie ranku ir galetu iskocioti.
tesla iskociojau ir supjausciau ilgom juostelem.desrele apsukau teslos juostele ir kepiau ikaitintoi keptuvej is visu pusiu.valgem su darzovem ir grietines -kecupo padazu.sunaudojau 7 desreles.tikrai skanu.
Atrodo super
Briliantas,kaip skaniai atrodo












