QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 20, 23:10)
Tas krokodilas atrodo labai jau graziai

reikejo dukrytes gimtadieniui iskept, visai nepagalvojau

reiks susirast visa recepta. O jei i ji prikimst mesos? Nes kazkas dare su kopustais berods, ar as kazka jau nusisneku

o kas ten per Tuperware mieline tesla?
krokodilą kepiau su rūkytu kumpiu, agurku, sūriu ir porais (pastarieji kepami įgijo kartumą, antrą kartą nedėčiau), kas mėgsta, gal ir padažiuką, atitinkamų prieskonių įsidėtų, tik žalios mėsos ten nelabai, nes iškepa tešla per25 minutes.
Tešla: 30-40 g mielių (šviežių), 1 kiaušinis, 1 arbatinis šaukštelis druskos, 2 šaukštai cukraus, 3 šaukštai aliejaus, 250 ml pienos arba vandens. Pieną reikia pašildyti truputį. Mieles, druską, kiaušinį cukrų, pieną ir aliejų supilu į greitkratį, paplaku, atidarau dangtelį, išleidžiu orą ir vėl kratau, taip 4-5 kartus, kol matau, kad mielės išsiplakė, visą šį plakinį supilu į miltus (dažniausiai juos persijoju), išmaišau ir uždarau sandariu dangčiu, išleidžiu orą, palieku pakilti arba karštame vandenyje, arba orkaitėje, kai dangtis nušauna, tešlą gerai sukratau dubenyje, uždengiu ir pakildinu antrą kartą, o tada jau darau ką noriu. Tai čia su Tuperware dubeniu ir greitkračiu dirbu. Kas neturit, galit gal pliuškų bandelių tešlą bandyti, manau tiks