QUOTE(SonataNav @ 2009 03 17, 14:06)
Tau sakau dar karteli, nepazystu nei vieno zmogaus, kuriam policininkai surastu pavogta mobilu telefona, automagnetola, pavogta pinigine is rankinuko...
Ir tik nepostringaukite, kad kiek moka, taip jie ir dirba... Nes jei taip, tai tada jiems is viso moketi nereikia, nes visuomenes labui jie nieko nepadaro...
Pagal mano logika, tokia policija kokia ji yra dabar YRA VISISKAI NEREIKALINGA.
O kalbant apie atlyginima turetu buti taip: "is pradziu padarai darba ir parodai ka moki, o tik paskui uz ta darba gauni pinigus", o dabar gaunasi taip: "Jus man mokekite daugiau, tada as dirbsiu geriau". Marazmas kazkos.
o as tau sakau: pries kelis metus isdauze kieme musu masiniuko langa, tai ta bernaiti policija surado gal po savaites (su policija neturiu nieko bendro, nieko ten asmeniskai nepazistu, jei ka). Nuvare irgi pries kelis metus uosvio masiniuka, tai nors ir ilgai uztruko, bet surado po poros metu net Maskvoj su perkaltais variklio numeriais, tik kad del Rusijos biurokratizmo nepavyko jos susigrazint atgal. Tai ka dabar daryt, kad tamstai ji nepadejo? Sumazint alga ir tiems, kurie padejo man? Manau, butu labai nesazininga, o ir lito tai tikrai neisgelbetu.
Ne, pas mus dabar VRM sistemoj yra taip: "aciu uz gerai atlikta darba, mes jus paskatinsim garbes rastu, nes nera pinigeliu" . Tikrai, kad marazmas kazkoks