QUOTE(Olesta @ 2009 04 09, 08:29)
Na štai ir pagalba , nepyk bet proporcijų neparašysiu ....nežiūriu jų , tiesiog imu plytelę juodo šokolado į ji ipilu pieno arba vandens ( na gal 100ml ) ( kaip man tada šauna ) statau į kitą dubenėlį su karštu vandeniu ( jis gali virti tik labai silpnai ) ir pastoviai maišau , kol ištirpsta ir būna vienalytė blizgi masė ...na ji skystesnio kefyro tirštumo ....ir iš karto pilu ant torto viršaus ( perspėju , kremo ant torto viršaus nėra

, o va krastai kiek susitepė formoje tiek ir lygūs ) peikiu pastumiu link kraštų , kad jis nubėgtų , ( darau ant lėkštės , kadangi man to šokolado dar reikės , o nuo groteliu jau nenukrapštysi ) tą nubėgusi ir jau pradėjusį stingti peiliu imu ir juo aptepinėju tas vietas kur neužbėgo , kai aptepu visą , tada karštu , drėgnu ilgu leiliu viską lyginu ....iš tikrūjų reikia greitai suktis , nes jei pilsi ant šalto torto jis stingsta neprastai , šitas šokokadas nesukietėja iki kaulo , jis lengvai pjaunasi , minkštas