
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 07, 16:39)
Na turėk sažinės ...pomidorais ...gi brangūs labai , kur jau čia jais mėtysies
Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento
Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks
Balionėlį pasiimu ....patinka man balionėliai
Gali kepti ir iš anksto , tada dedi į šaldymo kamerą ir lai sau laukia reikiamo momento
Sutepti gali iš vakaro - kitam vakarui , čia nuo stovėjimo nelabai kas priklausys , nes jis laaaaaabai smarkiai supilamas sirupu ( sudrėkinamas ) , tai jis ir taip jau gaunasi šlapias , o jei dar parą pastovės bus liuks
Balionėlį pasiimu ....patinka man balionėliai
O i kamera dedant biskvita supjaustyti ar nereikia?
labas vakarelis,Cipciuk,susidomejau tavo ,,Nevezio ,,tortuku tik siandien ji pastebejau,labai jau apetitnai atrodo
dabar metausi Velyku progai ar Napoleona gaminti ar Nevezi,turiu klausimuka-ar kremas ne per saldus,t.y. ar nereiktu kokios citrinos sulciu truputi ipilti,ir dar isivaizduoju ,kad neprosal butu ir tas razinkytes su riesutukais kokiam rome,ar brendyje pamirkyti,neesu labai didele spece tortu gamyboj ,ka as zinau,gal nusisneku,tik va kazkodel taip isivaizdavau
QUOTE(Serenada @ 2009 04 08, 20:28)
labas vakarelis,Cipciuk,susidomejau tavo ,,Nevezio ,,tortuku tik siandien ji pastebejau,labai jau apetitnai atrodo
dabar metausi Velyku progai ar Napoleona gaminti ar Nevezi,turiu klausimuka-ar kremas ne per saldus,t.y. ar nereiktu kokios citrinos sulciu truputi ipilti,ir dar isivaizduoju ,kad neprosal butu ir tas razinkytes su riesutukais kokiam rome,ar brendyje pamirkyti,neesu labai didele spece tortu gamyboj ,ka as zinau,gal nusisneku,tik va kazkodel taip isivaizdavau 
Sveikutė , .....gali ir paaksperimentuoti , matai , aš kai darau pagal kokį receptą , nai nenoriu nukrypti nuo autorės nurodymų , todėl bent 1 kartą darau taip kaip duota , o mintis gera su alhogoliu , o va rūgštelės aš asmeniškai ten nepasigedau
Cipciuk šitas Juodasis miškas, kuo jis dengtas? Šokoladu? Labai prašau parašyti proporcijas, kiekį, baltų ruoželių nereikia, ale va ta tamsi masė labai reikalinga
ir kaip šonus taip lygiai apipilat, grietinėle išlyginat ar kokią kitą gudrybę naudojat? Ant gortelių čia pilta, vienu žodžiu būsiu labai dėkinga, jei išsamiai paaiškinsit kaip tą grožį sukūrėte
Oij, cia pas mus dvi su vienodais avatarais
Olesta ir AMRI
o kad Tau, reikia eiti kito veidelio ieškotis
QUOTE(Olesta @ 2009 04 09, 08:29)
Cipciuk šitas Juodasis miškas, kuo jis dengtas? Šokoladu? Labai prašau parašyti proporcijas, kiekį, baltų ruoželių nereikia, ale va ta tamsi masė labai reikalinga
ir kaip šonus taip lygiai apipilat, grietinėle išlyginat ar kokią kitą gudrybę naudojat? Ant gortelių čia pilta, vienu žodžiu būsiu labai dėkinga, jei išsamiai paaiškinsit kaip tą grožį sukūrėte

Na štai ir pagalba , nepyk bet proporcijų neparašysiu ....nežiūriu jų , tiesiog imu plytelę juodo šokolado į ji ipilu pieno arba vandens ( na gal 100ml ) ( kaip man tada šauna ) statau į kitą dubenėlį su karštu vandeniu ( jis gali virti tik labai silpnai ) ir pastoviai maišau , kol ištirpsta ir būna vienalytė blizgi masė ...na ji skystesnio kefyro tirštumo ....ir iš karto pilu ant torto viršaus ( perspėju , kremo ant torto viršaus nėra
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 09, 09:33)
O as ir nepastebejau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 09:43)
Mergaitės turiu gražių avū ( 300 ), parašykit kokio norite idėsiu , galėsite pasirinkti 
Cia kas per daiktas








