Įkraunama...
Įkraunama...

Draugystė

Draugauju su vaikinu 4 mėnesius.Aš pas jį dar nei karto nebuvau namie,žinau tik namą ir butą,o į svečius pakvietimo nesulaukiu, pati prašytis irgi nenoriu (gyvena su tėvais).Be to nepažtystu nei vieno jo draugo.Taip pat dar vienas keistas dalykas,kad susitinkame du kartus savaitėje,dažniau susitikti jis labai didelio noro nerodo,bet skambina ir rašo sms kiekvieną dieną nuo ryto iki vakaro,sako kad pasiilgo ir panašiai.Suprasčiau ,kad būtų užimtas,dirbtu ir panašiai,o dabar tik lanko paskaitas ir tiek.Geriau būna namie bei kalba su manimi telefonu,nei pasiūlo susitikti.Kai susitinkame jis būna labai rūpestingas,švelnus,paiso mano norų,derinasi prie manęs,man gera su juo,bet kažkaip abejoju,norisi kažko daugiau iš jo pusės.Kažkokios neįmintos paslaptys.Ką manote?Įdomi nuomonė iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(invisible_shadow @ 2009 03 18, 23:04)
Draugauju su vaikinu 4 mėnesius.Aš pas jį dar nei karto nebuvau namie,žinau tik namą ir butą,o į svečius pakvietimo nesulaukiu, pati prašytis irgi nenoriu (gyvena su tėvais).Be to nepažtystu nei vieno jo draugo.Taip pat dar vienas keistas dalykas,kad susitinkame du kartus savaitėje,dažniau susitikti jis labai didelio noro nerodo,bet skambina ir rašo sms kiekvieną dieną nuo ryto iki vakaro,sako kad pasiilgo ir panašiai.Suprasčiau ,kad būtų užimtas,dirbtu ir panašiai,o dabar tik lanko paskaitas ir tiek.Geriau būna namie bei kalba su manimi telefonu,nei pasiūlo susitikti.Kai susitinkame jis būna labai rūpestingas,švelnus,paiso mano norų,derinasi prie manęs,man gera su juo,bet kažkaip abejoju,norisi kažko daugiau iš jo pusės.Kažkokios neįmintos paslaptys.Ką manote?Įdomi nuomonė iš šalies.

kartais neatsiliepk i telefona, arba kalbek trumpai (batrijos senka, esi parduotuveje ir t.t.t.t.t.t). O i zinutes atsakinek i kas trecia rolleyes.gif . Jai teirausis kodel taip mazai rasai, sakyk "aj, kad baisiai tingiu tuos sms maigyti, geriau paplepesim kai susitiksim". O kad nemanytu, jog atsalai jam -- susitike negailek komplimentu, reiks jausmus, lepink ji demesiu ir t.t. Gal kiek pakeisi jo bendravimo prioritetus - realybeje bendrauti yra smagiau neu virtualiai 4u.gif

beje, nereikalauk daugiau susitikimu - geriau atvirksciai - ne visada turek laiko susitikti (sumastyk kokiu veiklu, kurios tave laukia kaip tik tada kai jis pasiulys susitikti). Bet po to paminek kad laaaaaaaaaaaabai issiilgai ir baisiai dziaugesi kad pagaliau susitikote thumbup.gif
Atsakyti
g.gif kitom dienom - kitos panos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 19, 12:16)
g.gif  kitom dienom - kitos panos  lotuliukas.gif

man irgi toks ispudis susidare g.gif arba viena nuolatine, kas musu liaudyje papuliaru biggrin.gif
Atsakyti
o negali būti, kad jis dar jaunas (vertinamoji gan sąvoka biggrin.gif) ir jam nedrąsu "gyvai" bendrauti, o sms lengviau?
Atsakyti
Man tai pirmiausia kilo klausimas kiek jums metu? Nes man tai labai panasu i musu su MB draugystes pradzia, kai abiem buvo po 18 m biggrin.gif
Atsakyti
man irgi panašu, kad abu jaunučiai esat ax.gif
arba turi kitą paną... doh.gif
na nebent gal dar nelabai turi pinigų kad kur nors su tavimi eiti ar į kavinę, ar pan. dažnaiu nei dabar g.gif ..
Atsakyti
o gal nenori ikyrus pasirodyti?
Atsakyti
Siuolaikinis bendravimas smile.gif tiesiog nebemoka pasakyti zodziu visus jausmus moka reiksti tik per SMS ar E-mailais..... manau ir paciai nereikia skubeti... jei jau jis stabdo ir tu nepasiduok stabdyk:D
Atsakyti
Matau autore sukure tema ir nebesirodo
Atsakyti
O nėra kartais taip, kad jis susitinka su tavim kai užsimano pasimylėt su tavim?? Man rodos iš tavo pusės kažkas rimčiau, o iš jo pusės kažin...
Atsakyti
QUOTE(Lauryte_ @ 2009 03 19, 03:33)
kartais neatsiliepk i telefona, arba kalbek trumpai (batrijos senka, esi parduotuveje ir t.t.t.t.t.t). O i zinutes atsakinek i kas trecia rolleyes.gif . Jai teirausis kodel taip mazai rasai, sakyk "aj, kad baisiai tingiu tuos sms maigyti, geriau paplepesim kai susitiksim". O kad nemanytu, jog atsalai jam -- susitike negailek komplimentu, reiks jausmus, lepink ji demesiu ir t.t. Gal kiek pakeisi jo bendravimo prioritetus  - realybeje bendrauti yra smagiau neu virtualiai 4u.gif

beje, nereikalauk daugiau susitikimu - geriau atvirksciai - ne visada turek laiko susitikti (sumastyk kokiu veiklu, kurios tave laukia kaip tik tada kai jis pasiulys susitikti). Bet po to paminek kad laaaaaaaaaaaabai issiilgai ir baisiai dziaugesi kad pagaliau susitikote thumbup.gif

Taip jau esu dariusi,jis labai susirūpino,pagalvojo kad aš dėl kažko pykstu,į susitikimą atnešė gėlių,atsiprašė,nežinodamas už ką blink.gif

QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 19, 12:16)
g.gif  kitom dienom - kitos panos  lotuliukas.gif

QUOTE(marmaliade @ 2009 03 19, 12:40)
man irgi toks ispudis susidare  g.gif arba viena nuolatine, kas musu liaudyje papuliaru  biggrin.gif

Gal ir naiviai manau,bet jaučiu kad nėra kitos.
QUOTE(meravigliosa @ 2009 03 19, 14:05)
o negali būti, kad jis dar jaunas (vertinamoji gan sąvoka biggrin.gif) ir jam nedrąsu "gyvai" bendrauti, o sms lengviau?

Pastebėjau kad bendravimas kažkiek skiriasi,bendraujant telefonu ir gyvai,bet iš esmės tas pats.
QUOTE(vaiddaa @ 2009 03 19, 14:45)
Man tai pirmiausia kilo klausimas kiek jums metu? Nes man tai labai panasu i musu su MB draugystes pradzia, kai abiem buvo po 18 m biggrin.gif

Mums abiems po 23.Ankstesnės draugystės buvo visiškai kitokios nei ši,todel esu susidariusi kitokį poros modelį..ir nerimauju dėl to,atrodo iš vienos pusės viskas gražu,o iš kitos ... doh.gif o gal per daug noriu?
Atsakyti