mano 3 metų dukrai suaugusios lytinės lupos,daktarė išrašė OVESTIN tepalo. ar jis padeda, ar nėra kokių pašalinių poveikių? padėkite
Gydimas skirtas tinkamas. Jokių kitų priemonių nėra.
Turim problemele. Mergaitės lytinės lūpytės sulipusios. Gydom hormoniniu tepaliuku Ovestin. Ar tiesa, kad tepant hormoniniais tepaliukais, mergaitė gali tapti nevaisinga?
Netiesa. Šis gydymas jokios įtakos vaisingumui neturi.
Sveiki, norėjau pasidomėti. Mano 1 metų dukrytei ginekologė nustatė vulvitą. paskyrė gydymą: 10 dienų sedėti ramunėlių vonioje, 2 kartus į dieną įlašinti aliejuko FEMIGEL, bei praskleidus lytines lupas tepti BEPANTENO kremu. Šis gydymas pirmą kartą suveikė gerai. Bet po kelių mėnesių liga vėl pasikartojo : atsirado nemalonus kvapas, paraudo, o ant pamperso pastebėjau siek tiek balkšvų išskyrų. Bandėme vėl taip pat gydytis deja, po gydymo praėjus savaitei vėl paraudo ir t.t. (tik nebuvo išskyrų). Taigi norėjau paklausti ar tinkmas toks gydymas, o gal galima pabandyti ką nors kita, kokios ligos priežastys, gal tai išaugama liga, gal galima prausti intymios higienos prausikliais (jei taip, tai koks tiktų geriausiai). Labai ačiū už atsakymą.
Priežąsčių gali būti labai daug. Jei bendraujate su kitais vaikučiais, pirmiausiai išsitirkit, ar neturit kirminų spalinių.
Toks Jūsų mergytei skirtas gydymas būtų tinkamas, tačiau jei kirminų nerasit, o situacija kartosis, pasirodykite mergaičių ginekologei.
Toks Jūsų mergytei skirtas gydymas būtų tinkamas, tačiau jei kirminų nerasit, o situacija kartosis, pasirodykite mergaičių ginekologei.
Gerb. gydytoja Rita,
Mano 4 metuku dukrytei jau antri metai suauga mazosios lytines lupos, jas "atidalinam" tepdamos "OVESTIN" krema (gyd. ginekologes nurodymu). Mane neramina du klausimai, kaip elgtis, kad jos vel nesuagtu, ar tepti pastoviai kokiu kremu,kad sudaryti dirbtine flora, nes kaip suprantu butent del naturalios floros stokos mes turim sia problema, ar vengti prausimosi muilu ir t.t. Zodziu kaip teisingai elgtis,kad tai nesikartotu?
Ir ar gali tureti kazkokiu rimtu pasekmiu hormoninio tepalo (OVESTIN) vartojimas jai ateityje?
Dekoju uz atsakyma.
Mano 4 metuku dukrytei jau antri metai suauga mazosios lytines lupos, jas "atidalinam" tepdamos "OVESTIN" krema (gyd. ginekologes nurodymu). Mane neramina du klausimai, kaip elgtis, kad jos vel nesuagtu, ar tepti pastoviai kokiu kremu,kad sudaryti dirbtine flora, nes kaip suprantu butent del naturalios floros stokos mes turim sia problema, ar vengti prausimosi muilu ir t.t. Zodziu kaip teisingai elgtis,kad tai nesikartotu?
Ir ar gali tureti kazkokiu rimtu pasekmiu hormoninio tepalo (OVESTIN) vartojimas jai ateityje?
Dekoju uz atsakyma.
Šio tepalo vietinis naudojimas jokios įtakos tolimesniai raidai tikrai neturės.
Prausimui nenaudokite jokių muilų, prausiklių ir t.t. Jie pažeidžia normalią paviršiaus mikroflorą, išsausina epitelį, ir gali būti viena iš sulipimo priežąsčių.
Galite laiks nuo laiko panaudoti švelnius, indiferentiškus aliejus arba kremus skirtus kūdikiams.
Prausimui nenaudokite jokių muilų, prausiklių ir t.t. Jie pažeidžia normalią paviršiaus mikroflorą, išsausina epitelį, ir gali būti viena iš sulipimo priežąsčių.
Galite laiks nuo laiko panaudoti švelnius, indiferentiškus aliejus arba kremus skirtus kūdikiams.