QUOTE(simoselis @ 2009 03 29, 22:06)
Pabandyk per keep4u.ru
Mergaites, gal kas turit parodyt, kaip TW akmuo atrodo?
Ir kam jis naudojamas 

Mergaites, gal kas turit parodyt, kaip TW akmuo atrodo?


Turiu kepimo akmeni ir labai ji myliu. Naudojamas picoms ir maziems kepsniukams, bulvytems kepti

Gerai butu, jei suprasciau, kaip tos nuotraukos keliamos

QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 20:48)
http://www.supermama...showtopic=78656
http://www.supermama...howtopic=127438
http://www.supermama...;#entry25546438
Cia nemazai receptuku su musu indais. Butu visai smagu, jei temutes atsigautu.
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti

http://www.supermama...howtopic=127438
http://www.supermama...;#entry25546438
Cia nemazai receptuku su musu indais. Butu visai smagu, jei temutes atsigautu.
O sitoje temoje as nemoku nuotrauku deti






QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:10)
O kaip ten reikia ištrinti,jeigu nebenori palikti to paveikslelio?
QUOTE(airise @ 2009 03 29, 21:28)
O kaip ten reikia ištrinti,jeigu nebenori palikti to paveikslelio?
Aha, tikrai. Aš irgi išbandžiau ir dabar kuičiuosi kaip jį išmesti

QUOTE(laurindre @ 2009 03 29, 21:21)
Keliant fotkę reikėjo kopijuot ne į žinutės tekstą , o per mygtuką IMG

QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:33)
Gerai, kad pabandžiau su Tupperware indų nuotrauka, o ne su kokia asmeniškesne




Jogurtą išmokino gaminti Sveiko maisto gaminimo mokyklėlėje taip:
Reikia 2ltr pieno (geriau riebesnio arba naminio) ir užtenka min. 50 ml jogurto (perku mažą ekologišką jogurtuką "Dobilas", jis be jokių ten E).
Užvirinu pieną. Po to jį palieku atvėsti maždaug 40-45 laipsnių temp.
Susipilu į 2ltr Samba ąsotį (jūs galite ir į "Iso Duo" Serofiksą ar kur patogu).
Išmaišau jogurtą puodelyje šilto pieno ir supilu viską atgal į ąsotį.
Kad jogurto bakterijos imtų daugintis, pienas turi nejudinamas keletą valandų pastovėti šiltoje vietoje. Paprastai jogurtą gaminu iš vakaro, kada mažiausia tikimybė jį sujudinti.
Paprastai jogurtas sutirštėja per 4-8 val.
Sutirštėjusį jogurtą atšaldau, kad bakterijos liautųsi dauginęsi, antraip jos ir toliau naikins saldžiąsias pieno frakcijas, ir jogurtas per dvi dienas surūgs.
Pagamintas taip jogurtas tinkamas naudoti 4-5 dienas.
Gardinti galite kaip jums patinka, skanaus
Dar foto galima kelti ir per čia
Reikia 2ltr pieno (geriau riebesnio arba naminio) ir užtenka min. 50 ml jogurto (perku mažą ekologišką jogurtuką "Dobilas", jis be jokių ten E).
Užvirinu pieną. Po to jį palieku atvėsti maždaug 40-45 laipsnių temp.
Susipilu į 2ltr Samba ąsotį (jūs galite ir į "Iso Duo" Serofiksą ar kur patogu).
Išmaišau jogurtą puodelyje šilto pieno ir supilu viską atgal į ąsotį.
Kad jogurto bakterijos imtų daugintis, pienas turi nejudinamas keletą valandų pastovėti šiltoje vietoje. Paprastai jogurtą gaminu iš vakaro, kada mažiausia tikimybė jį sujudinti.
Paprastai jogurtas sutirštėja per 4-8 val.
Sutirštėjusį jogurtą atšaldau, kad bakterijos liautųsi dauginęsi, antraip jos ir toliau naikins saldžiąsias pieno frakcijas, ir jogurtas per dvi dienas surūgs.
Pagamintas taip jogurtas tinkamas naudoti 4-5 dienas.
Gardinti galite kaip jums patinka, skanaus

Dar foto galima kelti ir per čia
QUOTE(spiglys @ 2009 03 29, 21:34)
Aš jungiuosi per "operą" tai man IMG leidžia

O tai talpyklai parašiau paklausimą dėl foto ištrynimo, gal atsakys.

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 03 29, 21:38)
Jogurtą išmokino gaminti Sveiko maisto gaminimo mokyklėlėje taip:
Ačiū, kaip turėsiu kur, būtinai išbandysiu.

Papildyta:
QUOTE(rosee @ 2009 03 29, 21:38)
Buvau pametusi šią nuorodėlę , ačiū.
QUOTE(Sigute*** @ 2009 03 29, 21:42)
Galima bet kokiame puode pasidaryti

