QUOTE(davija @ 2009 03 30, 20:47)
Įdomiai prakalbot
nu ir aš ne į temą, spygliuk ar čia tavo foto avatare
O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:
viename TW puode
užvirinam sviesto pakelį su kokiais pora šaukštų kakavos, kitame TW puode stiklinę cukraus su stikline pieno. Stengtis kad abu puodai užvirtų vienu metu
Tada supilam į vieną puodą ir sumaišom, ir užpilam ant smulkintų sausainukų (600-700g). Visą masę sukrečiam į karališką
formikę ir palaikom kelias valandas. Gaunasi skanumėlis, toks drėgnas, žodžiu niamnis...
P.S. su kondencuotu pienu man per saldu, per kieta ir per sausa.

nu ir aš ne į temą, spygliuk ar čia tavo foto avatare

O aš šian labai, nu labai skanų tinginį pasidariau:
receptas rugiageles26:
viename TW puode



P.S. su kondencuotu pienu man per saldu, per kieta ir per sausa.
As visa laika toki darau, nes nemegstu kond. pieno, bet dar medaus kelis saukstus idedu

