Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradėjo vaikščioti?

QUOTE(Katusik @ 2009 03 27, 14:56)
nesupratau temos  g.gif
tai klausiama apie tai, kada vaikas atsistojo ar kada pradėjo vaikščioti?

nes jei pirmas variantas, tai maniškis stovi nuo 7 mėnesių.
o jei anytras - tai savarankiškai vaikščioti pradėjo 10 mėnesių  rolleyes.gif

Gerai supratai, kada atsistpjo ir kada pats vienas pradejo zingsniuoti
Atsakyti
Savarankiškai pirmu žingsnelius pradejo žengti 9,5 mėn. 4u.gif
Atsakyti
Sūnelis stovėt pradejo 8mėn. pats vaiksčiot 11mėn, o 1metuku jau begiojo.
Vaiksčiot išmoko laaaabai naturaliai, nebuvo skaudžiu kritimu, už rankyčiu beveik nevedžiojom nes nemėgo, viską norėjo daryti pats smile.gif
Atsakyti
Vaikstyneje gal nuo 10-11 men, o vaiksciot pati - apie metu laiko. Kazkaip nedrasi buvo, kambary visai neblogai, o lauke ant pievutes stovi ir bijo toliau eiti. Uztai dabar laksto kaip didele:)
Atsakyti
mano mergaite 6.5 men pati lovytej atsistodavo, 10 ir 3 val ejo pati per kambari, net nekvieciama.
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2009 03 27, 13:09)
Mano dukriukas taip pat pradejo vaiksciot 8men. nors buvo labai storuliuke ir visi sake,kad tikrai anksti neprades  ax.gif

Oj kaip persiprasau,galvojau apieviena parasiau visai kita,pradejo vaikscioti nuo 11men. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte.b @ 2009 03 27, 13:50)
oho kokie jusu vaikuciai sportsmenai  blush2.gif  mano kleckelis sienom vaiksciot pradejo gal tik metuku, o jau pati viena, tai gal tik metu ir 2 menesiu. Kazkaip jai labai patikdavo pas mama ant ranku  lotuliukas.gif

Mano irgi įsikibusi sienomis vaikščioti pradėjo 11,5 mėn, dabar jau 1 metukai ir 4 dienos, bet pati viena dar vis nevaikšto doh.gif
Atsakyti
vaikscioti pradejo 8-9 menesiu,o apie metus jau visai puikiai smile.gif
Atsakyti
pradejo viena eiti 9 men 1 sav, o 10 men jau pilnai pati zingsniavo 4u.gif katik atsventem 1metuku gimtadieni tai jau begiojom iki valios thumbup.gif
Atsakyti
Mano dukrele pradejo vaikscioti nuo 11men jau gerai 4u.gif
Atsakyti
Mano dukryte gerai pradejo vaikscioti 10,5 menesio thumbup.gif
Atsakyti
Maniske savarankiskai pradejo vaikscioti 11,5 men. wub.gif
Atsakyti